Speed Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Ilyesmire gondoltam én is... azért még szerintem megnézzük majd egy másik GPS-szel is... és lemérem még stopperrel is a sebességet. :blink: Biztos, ami biztos! ;) Amúgy előtte lemértük egy új H Astra Caravan 1,6 twinport sebességét is, óra szerint 50km/h-nál csak 44 km/h-val ment. óra szerint 80km/h-nál cak ca. 70km/h-val és óra szerint 140 km/h-nál csak 128 km/h-val. Ez viszont már durván sok volt. 10-12 km/h az átlagos sebességnél igen sok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Nem, nem, az is egészen tűrhető. Az órák ilyen pontatlanok. Drágább kocsiban (pl. Coupé) talán az óra pontosabb, de ebben se lennék biztos, meg sok függ a kerék méretétől is. Toltam az M7-en egy pontosan 200-at tempomattal az érdi lejtő Budaörs felöli végén, tudod, ahol méri a készülék, és zsír nagy kijelzőn jelzi a versenyző eredményét. :rolleyes:) 198-at mutatott. A GPS-em 199-et. Mindhárom készüléket jónak minősítettem... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Woww... :blink: Ez jól hangzik! :rolleyes: Ezek szerint az precíz. Más. Voszi, Te említettél olyat, hogy volt fent az autódon 225/45R17-es gumi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Na??? MIZU' AGRESSOR26??? Van ÓTÓ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Rájöttem közben, hogy ha megvan a Coupeja, akkor hiába várom a válaszát! :blink: Ugyanis szerintem éjfél előtt nem kerül haza! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Woww... ;) Ez jól hangzik! :rolleyes: Ezek szerint az precíz. Más. Voszi, Te említettél olyat, hogy volt fent az autódon 225/45R17-es gumi? nekem nem volt rajta ilyen. bazs ajánlotta, hogy rámegy, de nem lennék benne biztos, viszont a Coupéra tutkó, láttam is, és a fazon szerint nem is ér bele még zsír kanyarban sem, de az OPC-n kisebb a hely, ez is biztos. hol lehetne ezt megpróbálni? nincs vkinek próbára egy 225/45 R17-es gumija? elég kettő is és csak egy fél órára. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 nekem nem volt rajta ilyen. bazs ajánlotta, hogy rámegy, de nem lennék benne biztos, viszont a Coupéra tutkó, láttam is, és a fazon szerint nem is ér bele még zsír kanyarban sem, de az OPC-n kisebb a hely, ez is biztos. hol lehetne ezt megpróbálni? nincs vkinek próbára egy 225/45 R17-es gumija? elég kettő is és csak egy fél órára. :rolleyes: Úgy tűnik, hogy egy barátom régi gumijai (225/45R17) fog rákerülni ideiglenesen az én 17"-es "Turbo" felnimre. Kíváncsi leszek rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Úgy tűnik, hogy egy barátom régi gumijai (225/45R17) fog rákerülni ideiglenesen az én 17"-es "Turbo" felnimre. Kíváncsi leszek rá. 30 percre kölcsön adod? :rolleyes: de komolyan! nem gyalulom le, ígérem! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 30 percre kölcsön adod? ;) de komolyan! nem gyalulom le, ígérem! :D Persze, semmi gáz! Addig én még kipróbálom az OPC-det! ;) Oks? :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Persze, semmi gáz! Addig én még kipróbálom az OPC-det! :D Oks? :rolleyes: :blink: oks, ezt megbeszéltük ;) mikor lesz meg a cuccos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 oks, ezt megbeszéltük :rolleyes: mikor lesz meg a cuccos? Az asszony épp számvitel vizsgára készül (mérlegképest végez), március elején vizsga, ha sikerül utána még 2-3. Szóval kb. máricus végén megyek ki Németországba a felnikért. Utána rakom rá a gumikat is. (ha tényleg megkapom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Az asszony épp számvitel vizsgára készül (mérlegképest végez), március elején vizsga, ha sikerül utána még 2-3. Szóval kb. máricus végén megyek ki Németországba a felnikért. Utána rakom rá a gumikat is. (ha tényleg megkapom) teljesen oks, azelőtt én se cserélek. felnim sincs még, szóval ha ténlyeg megy, szólj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 teljesen oks, azelőtt én se cserélek. felnim sincs még, szóval ha ténlyeg megy, szólj! Rendben! :blink: De akkor kénytelen leszel lejönni Kecskemétre! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Na eljött a tavasz. Szállingóznak a tune cuccok. Ma végre megérkeztek a rugóim! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Na eljött a tavasz. Szállingóznak a tune cuccok. Ma végre megérkeztek a rugóim! ;) Need, gondolom egész hétvégén nyitott tetővel csapattál!!! :rolleyes: :blink: Mekkora királyság ez a jó idő, nem??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nna ja. Még a napszemű is előkerült! Maxira állítottam a meleg keringetést és lenyitottam a tetőt (mert ezt így kell). Nézett is mindenki mekkora királyság! Ja meg hogy mennyire VÁGOM! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 hol lehetne ezt megpróbálni? nincs vkinek próbára egy 225/45 R17-es gumija? elég kettő is és csak egy fél órára. :rolleyes: nekem van 215/45R17 és 235/40R17, az első 5x112-es, a második 5x108-as felnin excenteres csavarral mindkettő felmegy :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nna ja. Még a napszemű is előkerült! Maxira állítottam a meleg keringetést és lenyitottam a tetőt (mert ezt így kell). Nézett is mindenki mekkora királyság! Ja meg hogy mennyire VÁGOM! :rolleyes: Ja, láttam is Wákerlén egy piros orrú, tüsszögő BícsBójt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nna ja. Még a napszemű is előkerült! Maxira állítottam a meleg keringetést és lenyitottam a tetőt (mert ezt így kell). Nézett is mindenki mekkora királyság! Ja meg hogy mennyire VÁGOM! :blink: Szóval most már te is "fedél nélkül" nyomod? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Na??? MIZU' AGRESSOR26??? Van ÓTÓ? :rolleyes: Most már van. :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Most már van. :rolleyes: :blink: KÉPET-KÉPET-KÉPET!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 KÉPET-KÉPET-KÉPET!!! :rolleyes: este...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 este...... Oks. Na? És eddig hány kilométert csaptál bele az autóba? Csak ma vetted át, vagy már tegnap? és a lényeg! MILYEEEEEN??? ÁLLAT? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 este...... Nálunk már sötét van! Az már akkor este? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nálunk már sötét van! Az már akkor este? :rolleyes: :blink: Már nálunk is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts