Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ilyesmire gondoltam én is...

azért még szerintem megnézzük majd egy másik GPS-szel is...

és lemérem még stopperrel is a sebességet. :blink: Biztos, ami biztos! ;)

Amúgy előtte lemértük egy új H Astra Caravan 1,6 twinport sebességét is,

óra szerint 50km/h-nál csak 44 km/h-val ment.

óra szerint 80km/h-nál cak ca. 70km/h-val

és óra szerint 140 km/h-nál csak 128 km/h-val.

Ez viszont már durván sok volt. 10-12 km/h az átlagos sebességnél igen sok! :rolleyes:

Elküldve

Nem, nem, az is egészen tűrhető. Az órák ilyen pontatlanok. Drágább kocsiban (pl. Coupé) talán az óra pontosabb, de ebben se lennék biztos, meg sok függ a kerék méretétől is.

Toltam az M7-en egy pontosan 200-at tempomattal az érdi lejtő Budaörs felöli végén, tudod, ahol méri a készülék, és zsír nagy kijelzőn jelzi a versenyző eredményét. :rolleyes:) 198-at mutatott. A GPS-em 199-et. Mindhárom készüléket jónak minősítettem... :blink:

Elküldve

Woww... :blink: Ez jól hangzik! :rolleyes:

Ezek szerint az precíz.

Más. Voszi, Te említettél olyat, hogy volt fent az autódon 225/45R17-es gumi?

Elküldve

Rájöttem közben, hogy ha megvan a Coupeja, akkor hiába várom a válaszát! :blink:

Ugyanis szerintem éjfél előtt nem kerül haza! :rolleyes:

Elküldve
Woww... ;) Ez jól hangzik! :rolleyes:

Ezek szerint az precíz.

Más. Voszi, Te említettél olyat, hogy volt fent az autódon 225/45R17-es gumi?

nekem nem volt rajta ilyen. bazs ajánlotta, hogy rámegy, de nem lennék benne biztos, viszont a Coupéra tutkó, láttam is, és a fazon szerint nem is ér bele még zsír kanyarban sem, de az OPC-n kisebb a hely, ez is biztos. hol lehetne ezt megpróbálni? nincs vkinek próbára egy 225/45 R17-es gumija? elég kettő is és csak egy fél órára. :blink:

Elküldve
nekem nem volt rajta ilyen. bazs ajánlotta, hogy rámegy, de nem lennék benne biztos, viszont a Coupéra tutkó, láttam is, és a fazon szerint nem is ér bele még zsír kanyarban sem, de az OPC-n kisebb a hely, ez is biztos. hol lehetne ezt megpróbálni? nincs vkinek próbára egy 225/45 R17-es gumija? elég kettő is és csak egy fél órára. :rolleyes:

Úgy tűnik, hogy egy barátom régi gumijai (225/45R17) fog rákerülni ideiglenesen az én 17"-es "Turbo" felnimre. Kíváncsi leszek rá.

Elküldve
Úgy tűnik, hogy egy barátom régi gumijai (225/45R17) fog rákerülni ideiglenesen az én 17"-es "Turbo" felnimre. Kíváncsi leszek rá.

30 percre kölcsön adod? :rolleyes: de komolyan! nem gyalulom le, ígérem! :blink:

Elküldve
30 percre kölcsön adod? ;) de komolyan! nem gyalulom le, ígérem! :D

Persze, semmi gáz!

Addig én még kipróbálom az OPC-det! ;)

Oks? :rolleyes: :blink:

Elküldve
Persze, semmi gáz!

Addig én még kipróbálom az OPC-det! :D

Oks? :rolleyes: :blink:

oks, ezt megbeszéltük ;)

mikor lesz meg a cuccos?

Elküldve
oks, ezt megbeszéltük :rolleyes:

mikor lesz meg a cuccos?

Az asszony épp számvitel vizsgára készül (mérlegképest végez), március elején vizsga, ha sikerül utána még 2-3. Szóval kb. máricus végén megyek ki Németországba a felnikért. Utána rakom rá a gumikat is. (ha tényleg megkapom)

Elküldve
Az asszony épp számvitel vizsgára készül (mérlegképest végez), március elején vizsga, ha sikerül utána még 2-3. Szóval kb. máricus végén megyek ki Németországba a felnikért. Utána rakom rá a gumikat is. (ha tényleg megkapom)

teljesen oks, azelőtt én se cserélek. felnim sincs még, szóval ha ténlyeg megy, szólj!

Elküldve
teljesen oks, azelőtt én se cserélek. felnim sincs még, szóval ha ténlyeg megy, szólj!

Rendben! :blink: De akkor kénytelen leszel lejönni Kecskemétre! :rolleyes:

Elküldve
Na eljött a tavasz. Szállingóznak a tune cuccok. Ma végre megérkeztek a rugóim! ;)

Need, gondolom egész hétvégén nyitott tetővel csapattál!!! :rolleyes: :blink:

Mekkora királyság ez a jó idő, nem??? :D

Elküldve

Nna ja. Még a napszemű is előkerült! Maxira állítottam a meleg keringetést és lenyitottam a tetőt (mert ezt így kell). Nézett is mindenki mekkora királyság! Ja meg hogy mennyire VÁGOM! :rolleyes:

Elküldve
hol lehetne ezt megpróbálni? nincs vkinek próbára egy 225/45 R17-es gumija? elég kettő is és csak egy fél órára. :rolleyes:

nekem van 215/45R17 és 235/40R17, az első 5x112-es, a második 5x108-as felnin

excenteres csavarral mindkettő felmegy :blink:

Elküldve
Nna ja. Még a napszemű is előkerült! Maxira állítottam a meleg keringetést és lenyitottam a tetőt (mert ezt így kell). Nézett is mindenki mekkora királyság! Ja meg hogy mennyire VÁGOM! :rolleyes:

Ja, láttam is Wákerlén egy piros orrú, tüsszögő BícsBójt!

Elküldve
Nna ja. Még a napszemű is előkerült! Maxira állítottam a meleg keringetést és lenyitottam a tetőt (mert ezt így kell). Nézett is mindenki mekkora királyság! Ja meg hogy mennyire VÁGOM! :blink:

Szóval most már te is "fedél nélkül" nyomod? :rolleyes:

Elküldve
este......

Oks.

Na? És eddig hány kilométert csaptál bele az autóba? Csak ma vetted át, vagy már tegnap?

és a lényeg! MILYEEEEEN??? ÁLLAT? :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.