Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G Coupe

uhuhu

Recommended Posts

Ilyesmire gondoltam én is...

azért még szerintem megnézzük majd egy másik GPS-szel is...

és lemérem még stopperrel is a sebességet. :blink: Biztos, ami biztos! ;)

Amúgy előtte lemértük egy új H Astra Caravan 1,6 twinport sebességét is,

óra szerint 50km/h-nál csak 44 km/h-val ment.

óra szerint 80km/h-nál cak ca. 70km/h-val

és óra szerint 140 km/h-nál csak 128 km/h-val.

Ez viszont már durván sok volt. 10-12 km/h az átlagos sebességnél igen sok! :rolleyes:

Megosztás:

Nem, nem, az is egészen tűrhető. Az órák ilyen pontatlanok. Drágább kocsiban (pl. Coupé) talán az óra pontosabb, de ebben se lennék biztos, meg sok függ a kerék méretétől is.

Toltam az M7-en egy pontosan 200-at tempomattal az érdi lejtő Budaörs felöli végén, tudod, ahol méri a készülék, és zsír nagy kijelzőn jelzi a versenyző eredményét. :rolleyes:) 198-at mutatott. A GPS-em 199-et. Mindhárom készüléket jónak minősítettem... :blink:

Megosztás:

Woww... ;) Ez jól hangzik! :rolleyes:

Ezek szerint az precíz.

Más. Voszi, Te említettél olyat, hogy volt fent az autódon 225/45R17-es gumi?

nekem nem volt rajta ilyen. bazs ajánlotta, hogy rámegy, de nem lennék benne biztos, viszont a Coupéra tutkó, láttam is, és a fazon szerint nem is ér bele még zsír kanyarban sem, de az OPC-n kisebb a hely, ez is biztos. hol lehetne ezt megpróbálni? nincs vkinek próbára egy 225/45 R17-es gumija? elég kettő is és csak egy fél órára. :blink:

Megosztás:

nekem nem volt rajta ilyen. bazs ajánlotta, hogy rámegy, de nem lennék benne biztos, viszont a Coupéra tutkó, láttam is, és a fazon szerint nem is ér bele még zsír kanyarban sem, de az OPC-n kisebb a hely, ez is biztos. hol lehetne ezt megpróbálni? nincs vkinek próbára egy 225/45 R17-es gumija? elég kettő is és csak egy fél órára. :rolleyes:

Úgy tűnik, hogy egy barátom régi gumijai (225/45R17) fog rákerülni ideiglenesen az én 17"-es "Turbo" felnimre. Kíváncsi leszek rá.

Megosztás:

oks, ezt megbeszéltük :rolleyes:

mikor lesz meg a cuccos?

Az asszony épp számvitel vizsgára készül (mérlegképest végez), március elején vizsga, ha sikerül utána még 2-3. Szóval kb. máricus végén megyek ki Németországba a felnikért. Utána rakom rá a gumikat is. (ha tényleg megkapom)

Megosztás:

Az asszony épp számvitel vizsgára készül (mérlegképest végez), március elején vizsga, ha sikerül utána még 2-3. Szóval kb. máricus végén megyek ki Németországba a felnikért. Utána rakom rá a gumikat is. (ha tényleg megkapom)

teljesen oks, azelőtt én se cserélek. felnim sincs még, szóval ha ténlyeg megy, szólj!

Megosztás:

hol lehetne ezt megpróbálni? nincs vkinek próbára egy 225/45 R17-es gumija? elég kettő is és csak egy fél órára. :rolleyes:

nekem van 215/45R17 és 235/40R17, az első 5x112-es, a második 5x108-as felnin

excenteres csavarral mindkettő felmegy :blink:

Megosztás:

Nna ja. Még a napszemű is előkerült! Maxira állítottam a meleg keringetést és lenyitottam a tetőt (mert ezt így kell). Nézett is mindenki mekkora királyság! Ja meg hogy mennyire VÁGOM! :blink:

Szóval most már te is "fedél nélkül" nyomod? :rolleyes:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.