redline Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 van valami képed? hajjajjj nem is akármilyen :rolleyes: :blink: az autorol nincs csak mesélt vmirol ami itt állt a bécsi uton Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 hajjajjj nem is akármilyen :rolleyes: :blink: az autorol nincs csak mesélt vmirol ami itt állt a bécsi uton Erre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Na, lehet, hogy a Coupe-s társaság bővülni fog még egy taggal... Éppen folyamatban van egy autó csere, ha minden jól megy, este már láthatjátok :rolleyes: Sajnos csak jövő héten láthatjátok mert még alakulóban van a dolog....../1 nap alatt nem szertném elintézni, mert az nagyon kapkodós lenne...../ az autorol nincs csak mesélt vmirol ami itt állt a bécsi uton A Bécsi úti törött volt körbe, meg elől, hátul, ráadásul 4 felniből 3 kuka.... Erre gondolsz? Nem. 1 másikra.....:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Sajnos csak jövő héten láthatjátok mert még alakulóban van a dolog....../1 nap alatt nem szertném elintézni, mert az nagyon kapkodós lenne...../ A Bécsi úti törött volt körbe, meg elől, hátul, ráadásul 4 felniből 3 kuka.... Nem. 1 másikra.....:-) Turbo ugyebár ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Turbo ugyebár ? ;) ÖÖÖÖÖÖ NEM :blink: Z22SE :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Naaaa! :blink: Gratulálok! Milyen színű? Az amelyiket belinkelte valaki tegnap? A Capri-sárga hátsó szárnnyal, krómtükörrel és projectoros lámpával? Szépen gyarapszunk! ;) :D Lassan kéne alapítani egy Astra Coupe szekciót! ;) Tényleg Agressor26! Akkor tavasszál már együtt húzzuk be a 2 coupe-ba a kábelt a SUB-nak? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Naaaa! :blink: Gratulálok! Milyen színű? Az amelyiket belinkelte valaki tegnap? A Capri-sárga hátsó szárnnyal, krómtükörrel és projectoros lámpával? Szépen gyarapszunk! ;) :D Lassan kéne alapítani egy Astra Coupe szekciót! ;) Tényleg Agressor26! Akkor tavasszál már együtt húzzuk be a 2 coupe-ba a kábelt a SUB-nak? :rolleyes: Zöld. szárny nincs:( kb. hétfőre meglesza coupe. Kábelezés mehet úgy 2 hónap múlva...... A tiéden gyakorolunk, az enyém meg sikerül ;) /csak vicceltem..../ Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Esetleg valami kép róla?mennyi az ára és hány éves? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Zöld. szárny nincs:( kb. hétfőre meglesza coupe. Kábelezés mehet úgy 2 hónap múlva...... A tiéden gyakorolunk, az enyém meg sikerül :rolleyes: /csak vicceltem..../ Vicces vagy! :blink: Ez nem azaz autó, ami ki volt téve egy kereskedés elé és ott volt lefotózva... és fent van / volt a használtautón? (ca. 100-120e km-rel?) Közben megtaláltam és rájöttem, hogy az csak 1,8-as! Az a bizonyos zöld coupe... Viszont nagyon-nagyon baba ez a szíííín! ;) Annyira jól elvannak a Coupe-k színei találva! :D Abszolult egyediek! Melyik zöld? Ez, vagy a fenti? Ez egy sötétebb zöld... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Ha 2.2-es, akkor inkább ez: szép szín! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február16, 2006 Ha 2.2-es, akkor inkább ez: szép szín! igen, EZT veszi meg ez a csóka... ahoz képest hogy decemberbe büszke voltam a Coupéra, hogy nekem van csak egyedül.... ehez képest mostmár több van belőle mint sima asztából... :rolleyes: na megyek és lecserélem egy Signumra :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 igen, EZT veszi meg ez a csóka... ahoz képest hogy decemberbe büszke voltam a Coupéra, hogy nekem van csak egyedül.... ehez képest mostmár több van belőle mint sima asztából... :rolleyes: na megyek és lecserélem egy Signumra ;) Akkor nyertem... hol a csokim? :D Uhuhu... nagyon szép az a Coupe... és szép mindegyik! ;) A Signummal ne OFF-oljál! ;) :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Uhuhu! Jó ez így! :( Milyen állatul fog kinézni, amikor majd beállunk valahova 5-6 COUPE-val!?!?!!!! ;) ;) Szegény csóka már hónapok óta árulja ezt a Coupe-t! 1,6-os és le volt zúzva az eleje (gondolom azért vannak benne sima G astra lámpák és maszk). Sőt, a hátulja is sérült picit és mindössze 15"-os felnik vannak rajta... Elég gyengén néz ki ez az autó így! Nem? Hiába a bőr + a digitklíma... ;) Viszont ez: GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!! ;) ;) Ez a belsőtér nagyon-nagyon baba!!! Viszont elnézve az üléseit és a futott km-t... bizony engem tényleg át akart verni az a srác, aki 49.000km-rel árulta a Nocturno kék coupe-ját (és majdnem megvettem). Az ővében a bőr bizony már erősen repdezett volt! :blink: igen, EZT veszi meg ez a csóka... Szép autó! És mekkora királyság az Acantara bőr belső!!! ;) Viszont meglepő, hogy nem színrefújtak a tükrök! Sérülés? :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 igen, EZT veszi meg ez a csóka... Ez egy vaddisznó autó lesz!TECCIK! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 igen, EZT veszi meg ez a csóka... ahoz képest hogy decemberbe büszke voltam a Coupéra, hogy nekem van csak egyedül.... ehez képest mostmár több van belőle mint sima asztából... :rolleyes: na megyek és lecserélem egy Signumra :D Ez én volnék? :blink: Igen EZT veszem meg...... Ákos! Büszke is lehetsz, hogy neked volt egyedül......de megtetszett nekünk is és követtük példádat-Vettünk 1 autót. De szárnyad is neked van a legnagyobb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 De szárnyad is neked van a legnagyobb :rolleyes: De ilyen kipuffal elég nehéz lesz "ellenfélre" akadni!Űberbrutál!Szerintem! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Uhuhu! Jó ez így! ;) Milyen állatul fog kinézni, amikor majd beállunk valahova 5-6 COUPE-val!?!?!!!! ;) :D Viszont meglepő, hogy nem színrefújtak a tükrök! Sérülés? :blink: :rolleyes: Majd színrefujatom...... Sérülése: kereszttartó be van hajolva, meg a lökhárító cserés volt...... Kicsit szarul ál de 2 óra rángatás után majd rendesen fog.....úgyis le kell venni mert a lámpákat cserélni kell! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Majd színrefujatom...... Sérülése: kereszttartó be van hajolva, meg a lökhárító cserés volt...... Kicsit szarul ál de 2 óra rángatás után majd rendesen fog.....úgyis le kell venni mert a lámpákat cserélni kell! :rolleyes: Mik a tervek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 De ilyen kipuffal elég nehéz lesz "ellenfélre" akadni!Űberbrutál!Szerintem! :rolleyes: A mostanihoz képest ez tök halk! És a belső kettő csak dísz...... Ez is cserés lesz mert nem teccik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 A mostanihoz képest ez tök halk! És a belső kettő csak dísz...... Ez is cserés lesz mert nem teccik.... Előzetes tervek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Mik a tervek? először is lámpacsere..... másodszor is muzsika install..... harmadszor meg dupla kályha középen.... negyedszer meg a lökhárító ami májusban lesz kész... Aztán kész is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 először is lámpacsere..... másodszor is muzsika install..... harmadszor meg dupla kályha középen.... negyedszer meg a lökhárító ami májusban lesz kész... Aztán kész is.... kicsit lehetne bővebben? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február16, 2006 ez szépen meg van ültetve... csak kerék kéne rá. és milyen jó aza hütőrács :blink: k.jó aza z ültetés :rolleyes: a rohadéknak milyen felni a nyári kereke.... AKAROK EGY ILYET!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Ez is cserés lesz mert nem teccik.... Egyet értek! :rolleyes: Jól hangzanak a tervek! Csini kis autó lesz! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Egyet értek! ;) Jól hangzanak a tervek! Csini kis autó lesz! :D Szóval: a terveim mert már sokan kérdezték: Lámpa: angel eye+Xenon-ami volt a kombiban. /azonnal miután elhoztam a kocsit./ Zene: ami volt a kombiban +még 1 erősítő, mélynyomó, dvd, 16os szett a másik mellé :rolleyes: /tavasszal, mert nem akarok szétfagyni.....addig csak kibirom valahogy :blink: Kipufogó: dupla dtm téglalap alakú mert a lekerekített sarkú nem teccik. /tavasz/ Lökhárító: előre:http://italdesign-tuning.com/site/index.php?option=content&task=view&id=39 /május/ hátra: még nem tudom.....majd kialakul.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts