NeedForSpeed Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Tudom hogy off vagyok, de adminnak üzenem, hogy rakja a megfelelő helyre ezt a szépséget. ÍME AZ ÚJ GT ! Emberek! Ez al...szott jól néz ki! Nem ? Ilyen kell nekem!!! Gyártás kezdete 2007 eleje. Motor: ECOTEC 260 LE. Gyárilag 18'' kerekek. http://bilder.autobild.de/bilder/1/30362.jpg http://autotelegraaf.nl/vanonzeredactie/im...38194.1.gen.jpg http://img1.qq.com/auto/20060207/3137026.jpg http://img1.qq.com/auto/20060207/3137025.jpg http://auto.westcn.com/upfile/2006271135000.jpg http://www.wheels24.co.za/Images/Photos/20...pelGTRR-400.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 milyen felnit rendeltél Juhuhu ? nem találtam meg :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 milyen felnit rendeltél Juhuhu ? nem találtam meg :rolleyes: Speed által felrakot astra coupen van olyan felni.első hsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Ma hazafelé Makóról találkoztam egy fekete Coupe-val. Amikor utolértem felvillantotta a vészvillogót... (köszönt) ;) Utána picit odaléptünk neki... (de nem túl durván)... Jó pofa volt! :rolleyes: Amikor megelőztem (akkor már csak 100-110 körül gurultunk) a srác átnézett és intett... én viszont. :blink: Kiskunfélegyházáig haladtunk együtt... ő ott elment az autópálya felé. JW? volt a rendszáma... lehet, hogy most hozták be nemrégen... Kíváncsi lennék hova valósi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február13, 2006 Megoszt Elküldve Február13, 2006 Speed által felrakot astra coupen van olyan felni.első hsz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Az lehetséges, hogy nem csak az utolsó 100 km-re kiírt BC adat és a valóság tér el jelentősen, hanem a BC szerint összesen elfogyasztott benya és a ténylegesen elfogyasztott is ? BC szerint 12 liter alatti a fogyasztás, de a valós közelít a 13hoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Érdekes... ugyanezt mondta - ha jól emlékszem - Voszi is. :rolleyes: Nálam pont fordított a helyzet. Amúgy a BC az nem az utolsó 100 km átlagát nézi, hanem a nullázástól számolja! De nekem mindig kevesebb a tényleges, mint amint a BC kiír. Egy tank esetében ca. 1-1,5 liter elétérés van... ami azt jelenti, hogy az átlag fogyi is 3-4 dl-rel kevesebb szokott lenni, mint amit a BC kiírt. Én mindig vezetem a tankolásokat pontosan, kilométerrel... és ebből vannak meg a fogyasztások. A Ti problémátokra válasz lehet az, amit most állapított meg a Fogyasztóvédelmi Felügyelet, hogy a Pesti benzinkutak ca.30%-kánál nem jól mérnek az órák, azaz átverik az ügyfeleket. (kevesebbet ad ki, mint amit mér). De az is lehet, hogy a BC nem mér pontosan (hisz nálam sem pontos...) :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Érdekes... ugyanezt mondta - ha jól emlékszem - Voszi is. :rolleyes: Nálam pont fordított a helyzet. Amúgy a BC az nem az utolsó 100 km átlagát nézi, hanem a nullázástól számolja! De nekem mindig kevesebb a tényleges, mint amint a BC kiír. Egy tank esetében ca. 1-1,5 liter elétérés van... ami azt jelenti, hogy az átlag fogyi is 3-4 dl-rel kevesebb szokott lenni, mint amit a BC kiírt. Én mindig vezetem a tankolásokat pontosan, kilométerrel... és ebből vannak meg a fogyasztások. A Ti problémátokra válasz lehet az, amit most állapított meg a Fogyasztóvédelmi Felügyelet, hogy a Pesti benzinkutak ca.30%-kánál nem jól mérnek az órák, azaz átverik az ügyfeleket. (kevesebbet ad ki, mint amit mér). De az is lehet, hogy a BC nem mér pontosan (hisz nálam sem pontos...) :blink: ;) Nem ez nem kutas dolog, mert mindig máshol tankolok és fél liter eltérés minimum szokott lenni a BC átlaga és az általam számolt között. Azért nem értettem csak, mert az hogy mennyi benzin megy át a rendszeren az olyan elég tényszerű dolognak tünik, de literekkel több megy aztán a tankba mint amit a BC mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2006 a BC csak tájékoztató jellegü számokat ad, nem pontosat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Hm... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Before Christmas :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Before Christmas :rolleyes: Before Christ --> azaz Krisztus előtt... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Before Crash ..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vanilia27 Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Ma reggel a Bosnyák térnél láttam egy gyönyörű Coupe-t olyan színben, mint Uhuhu topictársunkké, sőt egy pillanatig azt hittem Ő, de aztán rájöttem, hogy nincs hátsó spoiler... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 nem tecc...szebb a gyári Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 valaki Vörösváron rámdudált az arany színű Coupéjával. de ki is volt az? innen üzenem, hogy helló, neked is! :rolleyes:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 nem tecc...szebb a gyári S milyen koszos a belseje az uccsó képen. Meg elég furi az a szárny hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 nem tecc...szebb a gyári Egyedinek egyedni, tuningnak tuning, de mégsem szép.Úgy sehogysem áll össze rendesen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Hm.... elég sok a kilométer benne! Lelakottnak tűnik a belseje. És tényleg nem olyan szééép... Az 1675kg viszont elírás, nem? nem hiszem, hogy 400kg-val nehezebb lenne a 2.2-es motor... (bár az lánchajtásos...) Hm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Hm.... elég sok a kilométer benne! Lelakottnak tűnik a belseje. És tényleg nem olyan szééép... Az 1675kg viszont elírás, nem? nem hiszem, hogy 400kg-val nehezebb lenne a 2.2-es motor... (bár az lánchajtásos...) Hm? Szerintem ott a max. tömegre gondolt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Jaja, a megengedett max. tömeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február16, 2006 valaki Vörösváron rámdudált az arany színű Coupéjával. de ki is volt az? innen üzenem, hogy helló, neked is! :rolleyes:))) én voltam én voltam, én voltam!!!!!! szija neked is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Na, lehet, hogy a Coupe-s társaság bővülni fog még egy taggal... Éppen folyamatban van egy autó csere, ha minden jól megy, este már láthatjátok :rolleyes: (mielőtt megkérdeznétek, nem a GTCm lesz lecserélve - bár a járműkísérő lap szerint ez is Coupe...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 andris? :rolleyes: de ugye nem a libakakizöld szinut veszi meg? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 melyikre gondolsz? van valami képed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts