Speed Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 ez a felni :) dönörűűűűűűűűűű :D http://www.astra-coupe.net/files/feeg_s_coupe__1_.jpg http://www.astra-coupe.net/files/feeg_s_coupe__2_.jpg Schmidt Spaceline FA 8,5x17 HA 9,5x17 Szerintem a Tiéd szebb lesz! Nekem az jobban tetszik! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2006 ezt találtam az index fórumon: laca54 válasz | megnéz | könyvjelző 2005.03.07 18:06:52 (17809) Szia, A Storm "fényes" ezüst, ami krómozott hatást kölcsönöz neki. Bár Storm felniket még nem adtam el, de az Alutec más típusai nagyon strapabíróknak tűnnek, főleg az árukért kifejezetten jó minőség. Üdv laca asszeem jó választás lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2006 ez dönörűűűűűűűűűűű :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Jól látom hogy ez a széria lökhárító hátul csak a két kis toldat különbözik ? Rengeteget dob a hátulján. Ilyeneket lehet valahonnan készen beszerezni ? Tervezek egy kisebb tuningot de ez inkább a kipuff rendszert érintené (rettenetesen halk a gyári), meg egy chipet ha találok egy hozzáértőt, esetleg BOV. +- direktszűrő. Turbos kocsinál hallottam nagyon rosszat és nagyon jó véleményt is direkt szűrővel kapcs-ban. Van valamelyikőtöknek tipus spec. tapasztalata ? Nem az általános a bogarakon kívül mindent beszív dolgokra gondolok. A turbo hogy viseli ezeket a szűrőket ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2006 Jól látom hogy ez a széria lökhárító hátul csak a két kis toldat különbözik ? Rengeteget dob a hátulján. Ilyeneket lehet valahonnan készen beszerezni ? ez gyári irmscher szpojler. ez egy gyári irmscher bemutató autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 ez gyári irmscher szpojler. ez egy gyári irmscher bemutató autó. Gyönyörű. 5 perce nézem a gyári lökhárítót és ezt és még mindig nem látok semmi különbséget a toldatokon kívül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 ez is toldatnak tűnik, pedig ez is komplett irmscher lökös http://cgi.ebay.de/Opel-Astra-G-Irmscher-C...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Gyönyörű. 5 perce nézem a gyári lökhárítót és ezt és még mindig nem látok semmi különbséget a toldatokon kívül. Szerintem az a vízszintes törés, ami a lökös felső éle alatt kb.10 centire fut, más, élesebb kialakítású, mint a gyárin. De ezt csak emlékezetből saccolom így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Szerintem az a vízszintes törés, ami a lökös felső éle alatt kb.10 centire fut, más, élesebb kialakítású, mint a gyárin. De ezt csak emlékezetből saccolom így. Azt tudod, hogy a Coupe és a sima G lökösei sokban különböznek?! Amúgy én is úgy nézem, hogy az Irmscher elad egy teljes lökhárítót, amit úgy csinál, hogy a gyárira ráforraszt egy toldatot. Nekem épp ezért az OPC lökösök sokkal jobban tetszenek. De a fenti Irmscher gép azért elég ütős! :) A felnik 18"-asok lehetnek? (biztosan...) Még a hátsó dob is Irmscher! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 ez dönörűűűűűűűűűűű :) (/quote] Hey! Ez honnan van ez??? Ez a Sanyi haverom vasa. Soxor lelhető fel a XI. ker.-ben, főleg a Fehérvárin az OMV-kútnál... A nyáron vette. Most asszem, a gyári turbo felnije van rajta. De ezekkel az Irmscherekkel kúúúl a verda... Jó volt csúszkálni a bőrülésében... Maj mutatok róla képeket. Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Mondjuk a kipufogó ferdesége sem vallana irmsherrre, meg a második cső felett a kivágás is elég sufnira sikerült. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Mondjuk a kipufogó ferdesége sem vallana irmsherrre, meg a második cső felett a kivágás is elég sufnira sikerült. :) Pedig ez a gyári Irmscher dob/vég! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2006 :) jujj deszép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 :) jujj deszép :D http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/k_p009.jpg Naaaaa! ;) Tök jóóóó! Örülök, hogy felkerült végre! Tényleg jól áll neki! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 télleg jó, csak szerintem vedd le az irmscheres kisautót róla :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 télleg jó, csak szerintem vedd le az irmscheres kisautót róla :) Teljesen egyetértek a Bazs-zsal. Én azért nem írtam, mert nem akartam beszólni az új hűtőmaszkodra, de én sem raktam volna rá az Irmscher logot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 :D jujj deszép ;) Kupé Itt teljesen olyan a színe, pláne a lökös, mint az enyémnek! :P Átfujattad...? ;) S mi van a biznisszel?? :) Gondolkodol? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 :) jujj deszép :D http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/k_p009.jpg kivágni, berácsozni ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2006 a Coupe hütőrács marad. belemegy az apukám Asztrájába.... Az irmcher kisautó nekem kifejezetten tetszik. /ahogy a hátsó szárny is/ ugyhogy marad :) lehet hogy nem egyezik az izlésünk?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 kivágni, berácsozni :) :D maraggyá má magadnak az elavult, igénytelen tuningrácsoddal ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 a Coupe hütőrács marad. belemegy az apukám Asztrájába.... Az irmcher kisautó nekem kifejezetten tetszik. /ahogy a hátsó szárny is/ ugyhogy marad :) lehet hogy nem egyezik az izlésünk?? :D Pl. velem, igen.Jóóó az úgy! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 a Coupe hütőrács marad. belemegy az apukám Asztrájába.... Az irmcher kisautó nekem kifejezetten tetszik. /ahogy a hátsó szárny is/ ugyhogy marad :D lehet hogy nem egyezik az izlésünk?? ;) Ennek én csak kifejezetten örülni tudok! ;) Így szinte ugyanarról a bázisról kiindulva teljesen más-más autó lesz a végeredmény! :P Szóval Tiéd a szőke, enyém a fekete! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 ....Az irmcher kisautó nekem kifejezetten tetszik.... Szerintem is jóóóóóóóóóóóóó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 http://www.nepitelet.hu/index.php?op=itelet&cat_id=36348 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 http://www.nepitelet.hu/index.php?op=itelet&cat_id=36348 Az ilyen fickót hívják mázlistának, mert új motorú autót vett!Az előző tulaját pedig most nem firtatnám............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts