Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G Coupe

uhuhu

Recommended Posts

gyerekek!

ezt a benzin gyereket feletsük el. ilyen ő. ennyi.

ne idegeskedjetek rajta, vannak ilyen emberek.

sajnos én nap mint nap találkozom ilyenekkel, nincs mit tenni. tőlem már kérdezték meg, hogy bontott vezérlést beszerelünk e? azt hittem recseg a vonal...

nekem is hányingerem van az ilyen hozzászólások láttán...

de én annak örülök, hogy én nem vagyok ilyen.

Benzin! Téged itt nem szeret senki. mért jársz ide?

Soha nem akartam semmilyen utánygyártott cuccot beszerelni az autómba, viszont ha a gyári vhol 20-30 rugóval olcsóbb akkor azt fogom megvenni, és messzemenőkig leszarom, hogy te huhuhu mi a f*szt gondolsz erről.

A hazai autó tulajok 99 százalékánál jobban bánok az autóimmal és mindig megcsináltam bármi bajuk volt, soha nem spóroltam semmit, soha nem vettem utángyártott szarokat. Egyszerűen szándékosan kiforgatjátok amit mondok kb. azért mert anno a gsi topicban nem csak a jót láttam meg a kocsikban és nem opel emblémával a homlokomra tetoválva születtem. Asszem ha mindenki csak fele vagy harmad annyit költene az autóira akkor nem lenne probléma a hazai autóvásárlás, nem kéne németországba rohangálni jó állapotú autókért. Minden kocsimat kifogástalan gyönyörű állapotban adtam el. És még egyszer mondom, nem hiszem, hogy ehhez bármi közötök lenne, azért írom egyáltalán le, hogy abban a néhány normális arcban akik nem valamiféle előítélettel álltak ahhoz hogy astra coupe-t vettem még véletlenül se alakuljon ki az a kép, hogy ne bánnék jól az autómmal.

Megosztás:

egy megjegyzést még ha megengedsz:

sajnos az elmult időszakban írt hozzászólásaid n em a fenti hozzászólásodat tükrözte.

ezért alakult ki rólad ilyen kép - és asszem nem csak bennem.

Na én lecuppantam a témáról.

Bocs ha megsértettelek.

Megosztás:

....Egyszerűen szándékosan kiforgatjátok amit mondok kb. azért mert anno a gsi topicban nem csak a jót láttam meg a kocsikban és nem opel emblémával a homlokomra tetoválva születtem....

"Jópofa srác vagy. 5 év mulva majd ha felétek járok kimosolygok a celicámból ahogy a cigányok viszik szinesfémhulladéknak az opeledet."

Ugyebár ezt írtad korábban.

Ezen mit lehet kiforgatni Mr. Megnemértettember ?

Neked úgy sem elég jó semmilyen kocsi.

Coupe sem fogja nálad sokáig húzni.

Megosztás:

"Jópofa srác vagy. 5 év mulva majd ha felétek járok kimosolygok a celicámból ahogy a cigányok viszik szinesfémhulladéknak az opeledet."

Ugyebár ezt írtad korábban.

Ezen mit lehet kiforgatni Mr. Megnemértettember ?

Neked úgy sem elég jó semmilyen kocsi.

Coupe sem fogja nálad sokáig húzni.

mélykék : előzményeket is nézd meg miután ezt írtam... egyébként ha komolyan gondolom nem adtam volna el és nem veszek opel-t.

Megosztás:

Kicsit én is erősnek érzem Benzin hozzászólásaira adott reakciókat.

A hozzászólásokból az jött le, hogy ő eredetit akar, csak olcsóbban. És ki nem szeretné ugyanezt?

Az emberek többsége azért nem hordja a márkaszervízekbe az autóját, mert ugyanazt a munkát 2/3-áért, 1/2-éért hozzáértő szakemberek megcsinálják ugyanúgy.

Jelenleg én még ott tartok, hogy mivel van egy szervízkönyvem, azt szeretném vezetni tovább is.

De ez a terv. Ha a következő szervízre kerül a sor, meglátjuk, hogy hogy alakul.

Nem gondolom, hogy akár a legcsekélyebb mértékben is jobb minőségű munkát végeznének egy márkaszervízben, mint egy megfelelően megbízható magánszervízben. Természetesen nem mindegy, hogy hova viszed az autódat.

Nagy a dilemma és nálam is nyilván a pillanatnyi anyagi helyzet dönt majd az esedékes szervízek előtt, hogy hol lesz elvégezve a "karbantartás".

Megosztás:

Jelenleg én még ott tartok, hogy mivel van egy szervízkönyvem, azt szeretném vezetni tovább is.

De ez a terv. Ha a következő szervízre kerül a sor, meglátjuk, hogy hogy alakul.

Nem gondolom, hogy akár a legcsekélyebb mértékben is jobb minőségű munkát végeznének egy márkaszervízben, mint egy megfelelően megbízható magánszervízben. Természetesen nem mindegy, hogy hova viszed az autódat.

Nekem is Van Szervízkönyvem... :)

Vezetve is van rendszeresen az én jól ismert megbízható szerelőm álltal.... ;)

Az bizti hogy egy autómat sem vittem és viszem Márkaszervízbe...[/b

(nem akarok megsérteni egy márkaszervizet sem... :D )

Ez csak 1 vélemény...

Megosztás:

Kiegészítés ként még annyit, hogy egy dologra rájöttem... sajnos a saját bőrömön kellett megtapasztalnom... hogy soha sehol nem szabad ott hagyni az autót szervízben felügyelet nélkül!

Főleg, ha egy különlegesebb autód van. De még az F Astrámat is meghajtotta - és majdnem feltörtette - a kipufogós. A coupe-val is így jártam a minap. Szóval... soha többet nem hagyom ott sehol!

Inkább szabit veszek ki és végig várom a szervízet.

:)

Megosztás:

A coupe-val is így jártam a minap. Szóval... soha többet nem hagyom ott sehol!

Inkább szabit veszek ki és végig várom a szervízet.

:D

Mi történt? Remélem a bácsi fejére koppintottál, aki ezt csinálta. Mondjuk egy csákánnyal. :)

Megosztás:

személyeskedünk, személyeskedünk...

BENYA, noha Speed-nek egyébként nagyon igaza van, számít az ár, de egy Coupe arra predesztinál, hogy ne csak az árat nézd, mikor karban tartasz, vagy lesüllyedtél a zöldséges porsce-sok közé. ha árérzékeny vagy, vegyél egy konvencionális G-t, az is szuper kocsi, de sokkal olcsóbban fenntartható.

viszont nem kéne má' így felháborodni ezen skacok, ettől még sztem nem lett BENZIN rosszabb ember. Ákos rád nem vonatkozik, nap mint nap ilyen történetekkel a hátam mögött vszínűleg én is harapnék erre a hozzáállásra.

Megosztás:

hogy ne csak mindig off legyen:

lehet hogy inkább mégiscsak sürü küllős felnit kellett vona vennem? :D

a franc se tuggya... :)

1.jpg

http://perso.wanadoo.fr/crunchyy/voiture/2.jpg

http://perso.wanadoo.fr/crunchyy/voiture/3.jpg

második hozzászólás:

vagy ritka küllőssel jobb?????

img2.jpg

http://www.astra-coupe.be/images/images/coupe18f/img3.jpg

jó ez a lökös ezzel a ráccsal:

51OB0074.jpg

Módosítva : uhuhu
Megosztás:

Csak érdeklődésképpen, mert közelében nem járok egy Coupe-nak, de valaki mondja már meg bitte, mennyibe kerül egy lelkiismeretes vezérléscsere? Mondjuk a második legerőssebb motorral.

Köszi

annyi mint egy C20XE hez. mindegyik vezérlés csere ugyanannyi.

kivéve a 2.2-é, mert az láncos :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.