uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 én ilyen kormányra hajtok, de 500 euro. azért ennyire nem teccik.... a multkor volt asszem 200 euroért az íbéjen..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Kell az az ültetés a gépre! :blink: Az enyémbe is el fog férni. Az F astrába volt koni rúgó és lengéscsillapító, de már érzem hogy ebből sem hagyhatom ki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Ákos, a sokküllős felni, ami NAGYON-NAGYON SZÉP! a jobb szélen a bal szélen sajnos teljes képet nem találtam az autóról! De ezekkel nagyon jól mutat! bal szélén: http://site.voila.fr/phototof/meeting_coig...es/DSCN0009.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 Kell az az ültetés a gépre! :blink: Az enyémbe is el fog férni. Az F astrába volt koni rúgó és lengéscsillapító, de már érzem hogy ebből sem hagyhatom ki. :) én mivel nagyrészt budapesten használom az autót, igy kemény gátlót nem teszek bele... akkor aztán tényleg használhatatlan lesz a gép.... de 4 cm ültetés biztosan meglesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Kell az az ültetés a gépre! :blink: Az enyémbe is el fog férni. Az F astrába volt koni rúgó és lengéscsillapító, de már érzem hogy ebből sem hagyhatom ki. :) Jokka! Tényleg TURBO-d van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Jokka! Tényleg TURBO-d van? :) IGEN! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 amugy nekem is sokküllős volt amikor megvettem: http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/1206/dscn2185.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 IGEN! :blink: Hát gratulálok hozzá! :) És mióta? A tiéd mennyi fogyaszt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 én mivel nagyrészt budapesten használom az autót, igy kemény gátlót nem teszek bele... akkor aztán tényleg használhatatlan lesz a gép.... de 4 cm ültetés biztosan meglesz. Az F astrát is pesten használtam, csak a lengéscsillapító keménysége állítható volt. A puha álláson egész komfortos volt. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 IGEN! :) és most jön az : te szemét :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 amugy nekem is sokküllős volt amikor megvettem: http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/1206/dscn2185.jpg Igen... de őszintén... nekem ez nem tetszik annyira. Vastagabb küllők kellenének... és sűrűbbnek kellene lennie... nem? Amúgy nem rossz... :blink: Ákos, a kormány viszont tuti nagyon állat lenne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Hát gratulálok hozzá! :blink: És mióta? A tiéd mennyi fogyaszt? December 12.-e óta eddig egy 10,66 átlag jött ki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 Igen... de őszintén... nekem ez nem tetszik annyira. Vastagabb küllők kellenének... és sűrűbbnek kellene lennie... nem? Amúgy nem rossz... :blink: Ákos, a kormány viszont tuti nagyon állat lenne! :) ezek a felnik mennek a kukába sajnos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 itt a motorterem, én szemét! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 December 12.-e óta eddig egy 10,66 átlag jött ki.... Akkor még Te is új vagy a "Club-ban" :) Nekem dec. 15 óta van! :) Ákosnak pedig dec. 7 óta! :lol: Srácok, ha így gyarapszunk... többen leszünk, mint a GSI-sek! :D A 10,66 az elég jó! De ez város? vagy vegyes??? Viszont, akkor nem nyomod neki nagyon... hm? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 bazzeg, akkor most én vagyok a "nagy öreg"??? :blink: :) viszont ha hangot szeretnétek előcsalni a motorból akkor igy kell eljárnotok: a középső dob helye: http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/alja/dscn2195.jpg sajnos a középső dob ugy lefojtja a hangot, hogy a hátsó dog leszerelése után sincs hangja az autónak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 :blink: Azért, ahhoz képest, hogy csak 3-an nyomjuk... elég jól pörög a topic... nem??? :lol: :) :D :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 A 10,66 az elég jó! De ez város? vagy vegyes??? Viszont, akkor nem nyomod neki nagyon... hm? :blink: ez vegyes üzem volt..... sajnos most nincsenek olyan útviszonyok, hogy nyugodt szívvel el lehet engedni az autót.... egy-két gyorsítás azért sejteti mit tudhat az autó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 ez vegyes üzem volt..... sajnos most nincsenek olyan útviszonyok, hogy nyugodt szívvel el lehet engedni az autót.... egy-két gyorsítás azért sejteti mit tudhat az autó... :blink: Figyelj... én most 10,2-nél vagyok. Ez 450km ebből ca. 80km volt országút 120-130-cal, a többi az város. Városba meg-meg szalajtottam a paripákat... Azt figyeltem viszont, hogy országúton 100-120 körül simán 6,5 körül fogyaszt... Kíváncsi leszek hosszú távon is, hogy mit mutat... bár most sajna... 450 km után már erősen világít a tank lámpám! :) Azért az 500km a BC szerint meglesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 akkor én vagyk akirály... nekem már közel 500 nál van, és még mindig nem világit... az első fogyi 9,1 volt , szerintem most is meglesz a 9. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 akkor én vagyk akirály... nekem már közel 500 nál van, és még mindig nem világit... az első fogyi 9,1 volt , szerintem most is meglesz a 9. OKÉ, de Te pl. megjártad vele Kecskemét - Budapestet is... (az 200km majdnem)... (mármint oda-vissza) ezek sokat számítanak ám!!! És különben Neked nem olyan nehéz a lábad, mint nekem... :blink: :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 :blink: :) :) !!ÚJ TOPIC, 3 óra alatt 45 hozzászólás!! Ráadásul mindezt munkanap délután 1 és 4 között!!! :lol: :D :o Szerintem királyak vagyunk... B) Vagy inkább fanatikusak! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 jujj de széépppp :blink: ez olyan szééépppp http://www.lukasbit.de/astra/images/grill_irmscher_b.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 jujj de széépppp :blink: http://bilder.autobild.de/bilder/1/10184.jpg Látom, Te is dolgozol aktívan! :) :) :lol: Valóban jópofa... ezen feltűnt a fényszóró mosó... és a xenon... :D Azt átpattinthatnánk az enyémbe! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2005 ma szabin voltam... holnap is azon leszek :blink: eza hátsó lámpa egy picit teccik... http://www.lukasbit.de/astra/images/heckle..._irmscher_b.jpg széééppp http://www.lukasbit.de/astra/images/galerie/gal_act_02_b.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts