Mc-elek Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 Én most épp a téli alufelnik felújítására kértem be árajánlatokat. Lemaratás és újra porfestés. Eddig 26eFt a nyerő a négyre. Ha valaki tud jobbat szóljon. A porfestést mivel lehet egyébként házilag lemaratni az alufelniről? Olyan módszer kell, amit ki is próbált valaki! Ha nem titok ... ki adta az ajánlatot ? Leszedni a régit... szerintem ami időt rá áldozol inkább töltsd mással :) Azaz homok szórasd le , szerintem max 5e a 4db . Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 5e a négy? Hol? cím , tel szám .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 5e a négy? Hol? cím , tel szám .... Megkérdem neked ... ahová mi szoktuk hordani.. Mi csak üveggyönggyel szórunk , az meg nem jó hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Megkérdeztem... :) hát egy kissé drágább mint gondoltam .... :( kb 3e/db ... ha érdekel : Várkonyi Gábor 06202477534 Igazából képlékeny az ár .... lehet kevesebb is meg több is... látnia kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 (edited) Őt ismerem. Már motor alufelnit már vittem hozzá. Mostanában felhívtam és 3+áfát mondott maratásra, majd ha kell még homokolás, Tehát 4-5eFt+áfa amit mondott a végére /db. Ezután meg még vihetem máshová 13-ért porfesteni. Én napközben nem tudok szaladgálni, fontos hogy hétvégén tudjam leadni és egy helyen meglegyen minden csinálva. Módosítva Szeptember19, 2014 : NeedForSpeed Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 Őt ismerem. Már motor alufelnit már vittem hozzá. Mostanában felhívtam és 3+áfát mondott maratásra, majd ha kell még homokolás, Tehát 4-5eFt+áfa amit mondott a végére /db. Ezután meg még vihetem máshová 13-ért porfesteni. Én napközben nem tudok szaladgálni, fontos hogy hétvégén tudjam leadni és egy helyen meglegyen minden csinálva. Értelek ... Más ötletem nincs... Hacsak.. van egy cég akivel festetünk (szinter) megkérdezhetem még őket hétfőn Igaz ők Mezőtúron vannak , a szállításban tudok segíteni mert letudom küldeni céges autóval , hetente megyünk, van hogy többször egy héten .... hátha mondanak valami értelmeset :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember19, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2014 (edited) Köszönöm! Ne fáradj, mert lebeszéltem már. Holnap elviszem. Nem is tudom mi állna jobban a kék autóhoz. Gondoltam valami bronzosra, vagy sötétszürke árnyalatra. Azt mondta épp van nála pár kész, meg is nézhetem milyen lesz. Arany az necces, ezt más porfestő is mondta, hogy inkább barnás, narancsos lesz. Azt elvetettem. Pedig a Subawrx-ből kiindulva jól ment volna a kék autóhoz az arany felni. Na mindegy. azt is megbeszéltük , hogy a matt is gáz felnire. Főleg télire. Pedig nem show car lesz az tuti, úgyhogy a matt szürke is elvetve. Fényes lesz. Módosítva Szeptember19, 2014 : NeedForSpeed Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember20, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2014 okok :) Majd képes beszámolót .... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
O.Zsé. Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Sziasztok! Van itt olyan sportos Opel használó, aki LPG-vel hajtja a gépet? Az elmúlt 10 évben minden autóm gázüzemű volt, és most a Z22SE motor átalakításán is gondolkodom. Jó lenne valami tapasztalat, érv-ellenérv hozzá :) Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember22, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2014 (edited) Jó sokat kell ahhoz menned, hogy megérje azt a belefektetett 250-300eFt-ot. Nekem más érvem nincs. Szerintem ugyanúgy fog működni mint eddig bármelyik autód. Ez egy jól kitalált, bevált technológia. Módosítva Szeptember22, 2014 : NeedForSpeed 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
O.Zsé. Elküldve Szeptember22, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2014 Szerencsére ma már jóárasítva vannak... kb 140ből bekerülhet a szett. A tapasztalat azért kellene, hogy a konstrukció nem háklis-e gázosításra. Köszi a reakciót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2014 sajnos a z22se onmagara is kenyes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
O.Zsé. Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 :) ez nem hangzik túl jól... van valami speciális amire feltétlen figyeljek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 vezerles nagyon fontos. ha nem is szakad, de siman eldaralja a vezetot es atugrik.gyertyacsere nagyon ovatosan. ha rosszul csinalod javithatatlan hf repedes. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
O.Zsé. Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 Köszi! Ezek valóban fontosak. Vezérlést fülelem... nem hallok rendellenes hangokat. A gyertyacserét pedig majd jól elóvatoskodjuk :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 Programozott ecu nem érdekel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
O.Zsé. Elküldve Szeptember23, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2014 :) ja tényleg láttam, hogy írtad a több erőt... Privátban mesélj kérlek róla, mit kell tudni az ilyen okosságokról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember29, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2014 Z22SE kinek mennyi olajat eszik? Nálam úgy tűnik 3000 alatt benyelt legalább egy litert. :blink: A motor itt-ott szivárog, de alatta soha nincs egy csepp sem. És a kipufogógázt sem látom/láttam még kéknek. (igaz ritkán megyek magam mögött) Link to comment Megosztás: More sharing options...
O.Zsé. Elküldve Október2, 2014 Megoszt Elküldve Október2, 2014 Nekem most volt olajcsere... még pár ezer km és megnézem nekem mennyi az annyi a fogyásban :) más: Tegnap megszivatott a gép. Nem működött sem a tetőnyitás, sem a 4 ablak egyszerre leengedés... Már agyrém kerülgetett, mikor eszembe jutott egy fórumbeírás a biztosítékok helyére nyomkodásáról. Nos végig nyomkodtam az egyébként makulátlan késeseket és láss csodát megjavult. Valószínű macskakő lehetett az oka. Na gyorsba el is készítettem a gépkönyv biztosíték kiosztásról szóló rész fordítását. Hogy legközelebb tudjam hová nyúljak :) OPEL ASTRA G BIZTOSÍTÉK TÁBLA KIOSZTÁSA 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Október2, 2014 Megoszt Elküldve Október2, 2014 Szép autó, egy hozzávetőleges árat tudsz mondani? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
O.Zsé. Elküldve Október4, 2014 Megoszt Elküldve Október4, 2014 Ha tőlem kérded 3200 € + 280 eFt teljes üzembehelyezés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Október5, 2014 Megoszt Elküldve Október5, 2014 Ha tőlem kérded 3200 € + 280 eFt teljes üzembehelyezés :) Igen, tőled. Látszott rajta, hogy ez nem a 2000 júró körüli pick. :) A többiek a fórumon már jól tudják, hogy én is tervezek kintről ilyen autót egy ideje :D csak nem cabriot, de a 280e huf, mint teljes üzembe helyezési ktg akkor egy pontos összeg, amivel kalkulálhatok. Köszöntem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október5, 2014 Megoszt Elküldve Október5, 2014 Igen, tőled. Látszott rajta, hogy ez nem a 2000 júró körüli pick. :) A többiek a fórumon már jól tudják, hogy én is tervezek kintről ilyen autót egy ideje :D csak nem cabriot, de a 280e huf, mint teljes üzembe helyezési ktg akkor egy pontos összeg, amivel kalkulálhatok. Köszöntem! :) Ez teljesen új információ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október5, 2014 Megoszt Elküldve Október5, 2014 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
O.Zsé. Elküldve Október5, 2014 Megoszt Elküldve Október5, 2014 Igen, tőled. Látszott rajta, hogy ez nem a 2000 júró körüli pick. :) A többiek a fórumon már jól tudják, hogy én is tervezek kintről ilyen autót egy ideje :D csak nem cabriot, de a 280e huf, mint teljes üzembe helyezési ktg akkor egy pontos összeg, amivel kalkulálhatok. Köszöntem! :) Regadó:159000 Vagyonszerzési illeték: 59400 Forgalmi: 6000 Törzskönyv: 6000 Rendszám: 8500 Műszaki (honosított): 8300 1 napos ügyintézés (erre szakosodott ember): 25000* Gyorsított műszaki: 4000* * ezek elhagyhatók, de megéri :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts