Speed Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Az csak 1 centivel magasabb neeem? Hiszen átmérő, vagy sugár...nem mindögy... :D Na most már tényleg on... ;) vigyázz mert Bazs, a moderátorok moderátora helyrerak! :) ;) én csak rugót. hogy azért egy pici komfort maradjon... Én is erre gondoltam. Mármint az enyém esetében. Egy 30-35mm körüli rugót aládobni. Optikailag sokat számít. Nekem különösen az autó hátulja tűnik magasnak. Főleg amiatt akarok ültetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Nekem különösen az autó hátulja tűnik magasnak. Főleg amiatt akarok ültetni! amiatt nem csak optikailag kell iszonyatosan csúszkál tempósabb kanyarban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 amiatt nem csak optikailag kell iszonyatosan csúszkál tempósabb kanyarban Ebben igazad van Bazs. Ezt most ki is felejtettem! De tényleg többször tapasztaltam, hogy amikor temposabban haladok és egy nagyobb lassítás közben korrigálni, sávot váltani, kanyarodni kell... bizony eléggé "inoga, libegős" a hátulja... (Eredetileg benne emiatt is fogalmazódott meg, hogy meg kéne ültetni). Viszont azt nem tudom, hogy ezen segít a rugó is? Ennek a megszüntetéséhez nem kéne komplett futómű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 valamennyit a rugó is segít, de csodákat ne várj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 valamennyit a rugó is segít, de csodákat ne várj Igen, abban mindenképp, hogy 3-4 cm-vel lejebb lesz a hátulja... Talán ez is számít már sokat. De ugye a sport futómű az ami meggátolja abban, hogy "felemelkedjen"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Radiátor by Manta Manta! :D A cabrio legalább nehezebb, (1350kg) gondolom emiatt én még nem tapasztaltam a csúszkálást. Coupe hány kiló? Coupe léci ne válaszolj hogy pl.70+ruha, mert nem rád gondoltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Radiátor by Manta Manta! :D A cabrio legalább nehezebb, (1350kg) gondolom emiatt én még nem tapasztaltam a csúszkálást. Coupe hány kiló? Coupe léci ne válaszolj hogy pl.70+ruha, mert nem rád gondoltam. :) Az 1.8as ha jól emlékszem 1185 kg.Így jó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Az 1.8as ha jól emlékszem 1185 kg.Így jó :) 1260kg - a forgalmi szerint Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 1260kg - a forgalmi szerint Most megnézet a forgalmi fénymásolatot jól emlékeztem nekem 1185kg volt beleírva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Most megnézet a forgalmi fénymásolatot jól emlékeztem nekem 1185kg volt beleírva. ez hogy lehet??? X18XE vs. Z18XE??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Plusz hozzáadod a névleges egyfősterhelést - 75kg - és meg is kapod az 1260 kg-t. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2006 ma megrendeltem a felniket. február közepe-végére vállalták a szállitást... tök örülök. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Radiátor by Manta Manta! :D A cabrio legalább nehezebb, (1350kg) gondolom emiatt én még nem tapasztaltam a csúszkálást. Coupe hány kiló? Coupe léci ne válaszolj hogy pl.70+ruha, mert nem rád gondoltam. :) 1365. Van benne van rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 ma megrendeltem a felniket. február közepe-végére vállalták a szállitást... tök örülök. :) S mi van az Irmschi-ráccsal? Mikor kerül fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2006 még nem jött meg. úton van... ezen a héten várható.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Azt úgy sem tudják addig prezentálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 ez hogy lehet??? X18XE vs. Z18XE??? Z18XE volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 ma megrendeltem a felniket. február közepe-végére vállalták a szállitást... tök örülök. :) Németországból rendelted, vagy itthon? Z18XE volt. Akkor hogy lehet a különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Ide is beírom hátha valakinek van tippje. Turbonak lehet égett szaga ? Néha enyhe égett szagot érzek az utastérben és se én se a szerelő akihez járok nem tudott rájönni, hogy mi lehet. Volt egy két elképzelés de mind kilőve, nem kuplung nem a turbora folyó olaj, nem fék. Passz. Valakinek ötlete, hogy miminden lehet ? Vezetékek látszólag rendben vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 (edited) http://www2.uol.com.br/bestcars/carros/gm/...astra-turbo.jpg képpel nem idézünk! Na ilyen lökhárítom lesz nekem! :) Módosítva Január25, 2006 : bazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Akkor ez jó lenne nekem is... :D Turbónak turbó ez is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Akkor ez jó lenne nekem is... ;) Turbónak turbó ez is... :D :) Ez amúgy a gyári OPC lökös. Illetve még a Lumma cég gyárt egy szinte teljesen ugyanilyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2006 utószállitásba tették az Irmscher hütőrácsomat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Ez mit jelent? Április? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts