NeedForSpeed Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Kéne a Coupe feeling? ;) Keret nélküli ajtók lehúzott ablakkal? Száraz utakon repeszteni? Nem összekoszolni az autót minden nap? ;) Hm... Jaaaa! És az automata szivatóval nem beleönteni indításonként 2 liter benyát? :) Valóban jöhetne már a tavasz! :P Tényleg, vettél végül téligumit? KABRIÓ FÍLINGET AKAROK! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Én is nyitogatnám már a tetőablakom szívesen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Figyi Ákos, ha akarod, megkérdezem a német fickót, aki árulja az autót, hogy tud-e esetleg, vagy náluk Németországban hátha van! Hm? Aztán max behozatjuk... vagy behozzuk valahogy! :) Látom Uhuhu nem hatott meg az ötlet! :D Pedig találtam egy oldalt a németeknél (a QP tulaj segítségével), ahol van konkrét ár is erre a felnire 5x110-es osztókörrel. összesen: 443,96 EUR Németországba leszállítva! (a GARNITURA!) Már csak onnan kell hazahozni, de az is megoldható lenne nem túl komplikáltan! A site szerint az --> 112.698,- HUF a 4db 17"-os Alutec felniért! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2006 dehogyisnbem hatott meg!! csak először egy picit próbálkozom magyarországon... igazábóól érdekelne N.O ból is, ennyiért nem drága egy picit se , sőt!!! na ezt meg is beszélem a Zasszonnyal... tudnál küldeni nekem egy linkket, hogy hol van a felni?? a Zasszony lehet hogy el tudja hozatni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 dehogyisnbem hatott meg!! Jól van... csak én itt küzdök... Neked meg semmi reakciód nem volt... :) csak először egy picit próbálkozom magyarországon... igazábóól érdekelne N.O ból is, ennyiért nem drága egy picit se , sőt!!! na ezt meg is beszélem a Zasszonnyal... tudnál küldeni nekem egy linkket, hogy hol van a felni?? a Zasszony lehet hogy el tudja hozatni.... Szóval szerintem is ennyi pénzért szinte ajándék! :D A linket mindjárt átküldöm... megy PÜ-ben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 Uhuhu! Na? Na? Na? Lesz felni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2006 lesz bizony! a Kati hétfőn felhivja őket kint, hogy mennyiért küldik ide. ha nem megy, akkor körbenéz, mert ő szállitmányozási cégnél dolgozik,és minden nap intéz szállitást némeo. bol,hátha igy megy, ha iigyse, akkor megkérlek téged, hogy a rokonhoz vigyék el, és kimegyünk érte. de 2 helyről még igértek választ magyarországról. illetve 2 helyet még felkeresünk szlovákiába, ugyanis ott mégolcsobb asszem. és nincs is olyan messze. ami az érdekes: Alutec storm Oxigin eins ez pont iugyaaz. és van egy nagyon hasonló: AWS Dakar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 lesz bizony! a Kati hétfőn felhivja őket kint, hogy mennyiért küldik ide. ... ha iigyse, akkor megkérlek téged, hogy a rokonhoz vigyék el, és kimegyünk érte. ... illetve 2 helyet még felkeresünk szlovákiába, ugyanis ott mégolcsobb asszem. és nincs is olyan messze. ami az érdekes: Alutec storm http://www.muellerschongau.ch/IMAGES/Alura...tec%20Storm.jpg Oxigin eins http://www.dvr.be/wheels/oxigin/eins.jpg ez pont iugyaaz. és van egy nagyon hasonló: AWS Dakar http://www.alufelni.info/images/type/1/3057526241.jpg Jól van, ha kell szívesen segítek! A tesómékhoz el lehet küldetni. Az én alufelnijeim is náluk vannak! ;) Ott várják, hogy menjek értük!!! ;) Én azt néztem, hogy az Oxigin eins és a AWS Dakar az ugyanolyan, az Alutec-nek kicsit más a perem kiképzése... (nekem ez picit jobban tetszik). :) nem? :P Én amúgy úgy tervezem, hogy február közepe-vége felé szaladok ki a tesómékhoz a felnieimért és az interface kabelemért. Bár azt még nem tudom, hogy a Coupe-ba hova rakom a 4 felnit! :D De talán befér a csomitartóba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Alutec Storm.Szerintem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Én amúgy úgy tervezem, hogy február közepe-vége felé szaladok ki a tesómékhoz a felnieimért és az interface kabelemért. Bár azt még nem tudom, hogy a Coupe-ba hova rakom a 4 felnit! :) De talán befér a csomitartóba! Nem fér be 4db felni a csomiba max 3 de még az is necces. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2006 az első árajánlat ma megérkezett. a Pásztóy 33,900Ft bruttoért tudja szállitani 3 nap alatt. az netto 28.000 Ft körül van. ez tecccik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Nem fér be 4db felni a csomiba max 3 de még az is necces. De gumi nélkül! Úgy sem megy? :D Arra gondoltam, hogy úgy hátha! az első árajánlat ma megérkezett. a Pásztóy 33,900Ft bruttoért tudja szállitani 3 nap alatt. az netto 28.000 Ft körül van. ez tecccik :) ;) Ez jól hangzik! ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 De gumi nélkül! Úgy sem megy? :) Arra gondoltam, hogy úgy hátha! Én is gumi nélkül gondoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Én is gumi nélkül gondoltam :D :) A francba is! Na mindegy. Akkor 1 majd beugrik a hátsóülésre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2006 jujj de szép... valami hasonló felnim lesz asszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 jujj de szép... valami hasonló felnim lesz asszem... http://astra-coupe.net/files/dsci0018_999.jpg :) :D Elég jól fog mutatni! Bár Neked szebb lesz a hűtőmaszkod! ;) Még egy szép lökös... és tökéletes lesz! ;) Figyi Ákos! Neked van ültetve az autód? Ha igen, csak rugó, vagy komplett futómű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2006 nincs ültetve, de tervezem, csak nehezen veszem rá magam, hogy kiszedjem alóla a komfortot. Rettenetesek a Budapesti utak..... Az Astra F en a kartervédőt utanként 4x-5x biztosan lecsaptam a földhöz... igaz azon pici kerekek voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 De a kerékátmérő nagyobb felni esetében sem nőne... ;) max peresebb gumi lenne rajta... :) Szal tök 8 hogy kicsi vagy nagy kerék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Azt hiszem Ákos arra gondolt, hogy a F astra gumijainak külső átmérője kisebb, mint a G astra kerekeké... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 de más magasságban is van a kerék :) szóval tök mindegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2006 nem. arra gondoltam, hogy az Astra F en 185/60R14 es kerék volt, és az átmérőben kicsi. igy leért mindenhol. 185/60R14 578 mm a 195/55R15 meg 595 mm. az pont annyioval magasabb, 2 cm, hogy egy csomó bucka felett el tud menni. a /50r15 meg ugyanott van, mint a /65r14 szóval budapestre nehéz jó gumit választani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 a 195/55R15 a gsi mérete de a G mérete 195/60R15, viszont ettől nem lesz magasabb egy széria G, mint egy széria F, mivel eleve más az autó kialakítása de te 215/45R17-et vettél, ami magasabb a gyári méretnél, így ültetéssel sem para de ez már gumis topik, úgyhogy folyt. ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 Szerintem is ugyanúgy le fog érni a Coupe is, ha megülteted... Ha alá raksz egy 40-es ültetést, semmivel sem fogsz vele könnyebben lavírozni, mint az F-fel! Mekkor ültetést raknál alá? és csak rugót, vagy gátlóval együtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2006 én csak rugót. hogy azért egy pici komfort maradjon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 185/60R14 578 mm a 195/55R15 meg 595 mm. az pont annyioval magasabb, 2 cm, hogy egy csomó bucka felett el tud menni. Az csak 1 centivel magasabb neeem? Hiszen átmérő, vagy sugár...nem mindögy... :) Na most már tényleg on... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts