Speed Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Én egy jópofa eladó Coupe-t tudok... :) A hirdetés: FK Bemutató Coupe - Eladó - 10.500,- € Anti, nem ismerős? Nem tudtok ilyen felnit? Nekem nagyon jól állna a kéken. :blink: A Cabrio-nak nem az a gyári felnije? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 (edited) Én egy jópofa eladó Coupe-t tudok... :) http://inferno.lionix.net/myqp/5.jpg http://inferno.lionix.net/myqp/6.jpg http://inferno.lionix.net/myqp/8.jpg A hirdetés: FK Bemutató Coupe - Eladó - 10.500,- € Anti, nem ismerős? A Cabrio-nak nem az a gyári felnije? Csak Porsche-ket, meg BMW-ket láttam kinnt náluk..de abból rengeteget... :blink: :) Módosítva Január15, 2006 : bazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 A Cabrio-nak nem az a gyári felnije? az irmscher felni, meg a vectra gtsnek van olyan gyárija asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Jól néz ki a 18-as kerék...csak mondjuk ez nálunk igencsak hamar kinyírná a futóművet! Amilyen utakon kéne, hogy szaladgáljon ez a coupe! Meg mondjuk a többi se rossz rajta...talán a színe lehetne más! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 A turbós coupenak és cabriónak is az a gyári 17-es felnije kellene, de a miénk nem turbós. :) A piroson ami van az meg irmscher, de ezt a fajtát úgyis csak kint tudnám beszerezni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 A turbós coupenak és cabriónak is az a gyári 17-es felnije kellene, de a miénk nem turbós. :) A piroson ami van az meg irmscher, de ezt a fajtát úgyis csak kint tudnám beszerezni. :blink: Nem értem... most a Turbo-ét szeretnéd, vagy a 2.2-esét? Erre gondolsz? Ez a Turbo-k gyári felnije. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Nézzétek csak! Itt van egy csomó felni! Bármelyiket fel lehet rá próbálni. Még az autó színét is kiválaszthatjátok! Astra G Coupe Szerintem jópofa... bár én a felni méretét nem tudtam állítani... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 A turbó 17-esére gondoltam, de kibékülnék egy garnitúra GTS Vetra felnivel is. Tudok is egy garnitúrát eladót, gumival együtt. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 A turbó 17-esére gondoltam, de kibékülnék egy garnitúra GTS Vetra felnivel is. Tudok is egy garnitúrát eladót, gumival együtt. :blink: Én most vettem meg a fenti képeken látható garnitúra felnit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2006 ma megrendeltem a hűtőrácsomat: :) ;) szééép lesz... Jokka! ezt a te kocsikád látvány hozta ki belőlem. mert neked is nagyon szépen áll ez a fajta hütőrács :D elmentél, és mentem , megrendeltem... Hát Szpíd , tuod nagy port kavartál ezzel a képpel. Ez a felni nagyonszéééppp. ;) Otthon megy a harc, hogy mi legyen.... :P csak lenne egy picivel nevesebb márka... Alutec. sose hallottam róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Mitha rialban lenne valami hasonló, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 ma megrendeltem a hűtőrácsomat: szééép lesz... Jokka! ezt a te kocsikád látvány hozta ki belőlem. mert neked is nagyon szépen áll ez a fajta hütőrács :) elmentél, és mentem , megrendeltem... Akkor ma én is segítettem neked.... ;) :D Ha legközelebb megyek még jobban megnézed és aztán....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Ti hol találkoztatok??? Én is akarok Jokká-val találkozni! ;) Már csak az autója miatt is! ;) Ákos látom megy a pénz az autóra rendesen! :D Ez esetben elég szép lesz az autód igen gyorsan! ;) (nem mintha most nem lenne az!) Ez a felni tényleg elég patent! ;) Nekem is tetszik. Szerintem ne foglalkozz a márkával! A korábban említett okoknál fogva nem hiszem, hogy én sokat filóznék rajta! ;) A hűtőmaszkhoz gratulálok! Én nem tudom még, hogy milyet kellene venni! Még élőben nem láttam... legalábbis nem emlékszem ezekre. Kíváncsi leszek nagyon rá, hogy hogy fog állni a Tiédben Ákos! Akkor ma én is segítettem neked.... ;) :P Ha legközelebb megyek még jobban megnézed és aztán....... ... és aztán vesz egy Turbo Coupe-t? :) Nem tudnál mutatni képeket a kisautódról??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Ti hol találkoztatok??? Én is akarok Jokká-val találkozni! :D Már csak az autója miatt is! ;) Nem tudnál mutatni képeket a kisautódról??? Én nagyon sokat, sőt szinte állandóan pesten vagyok, így könnyen eljutok a Budaörsi útra..... Szerintem az évadnyitón össze tudunk majd futni :) Képek: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&showt...ndpost&p=147192 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2006 Ez a felni tényleg elég patent! :) Nekem is tetszik. Szerintem ne foglalkozz a márkával! A korábban említett okoknál fogva nem hiszem, hogy én sokat filóznék rajta! :P kösz a tanácsot. megrendeltem ;) Ákos látom megy a pénz az autóra rendesen! :D Ez esetben elég szép lesz az autód igen gyorsan! ;) (nem mintha most nem lenne az!) megy. de cserébe nem költöttem másra, főképp arra nem amire félre volt téve a lóvé... de lassan lenullázódok, ugyhogy a felni, hütődiszrács után vége a költekezésnek. szerencsére elvitték az astra F et és maradt belőle egy pici lóvé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 csak lenne egy picivel nevesebb márka... Alutec. sose hallottam róla. ez csak a te hiányos ismereteidre utal :) az Alutec legalább akkora név, mint Rial, csak nálunk talán annyira nem ismert erős, német felni, jó sokat bír Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 ez csak a te hiányos ismereteidre utal :D az Alutec legalább akkora név, mint Rial, csak nálunk talán annyira nem ismert erős, német felni, jó sokat bír Igen én is hasonlóképp jellemezném a rialt meg az alutec-et... Mindkettő nehéz, de strapabíró felni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 No végre látta egy szerelő az autót. Hálisten semmi komolyabb baj nem derült ki. (kop kop kop) Csak a turboba vezető olajvezetéken van valami hajszálrepedés mert szivárog. Talán ennek az olajnak volt égett szaga néha. Remélem. :) A hibakódokat nem tudta kiolvasni a srác, illetve csak a motorból jövőket nem, valamiért azok nem jöttek át, csak a légzsákok, abs, ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 ma megrendeltem a hűtőrácsomat: ;) Hi, Uhu! Cééép rács! Én már láttam ilyesmifélét... valahol... ;) :D :) Az Irmscher-logót is felrakod majd rááája? Peace Ya, a fenti felniktől és a fekete coupétól oltugedőőőr 1enesen behidalok... A spoilerszett Rieger, ha jól látom? Szépességes... Viszont, az ablaktörlő-takaró Irmscher-motorháztető-nyúlványizé (nemtomhogyhíjjjákcucc), aaaz nagyon hiányzik róla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2006 nem tudnak opel méretben szállitani ilyen Alutec felnit... :) csak Mitsbishi lyukosztással gyártódnak most.... másfél hónap mulva kell érdeklődnöm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 rendelj mercire, audira való az 5x112, excenteres csavarral simán felmegy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Szerintem az évadnyitón össze tudunk majd futni ;) Képek: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&showt...ndpost&p=147192 Úúú... :) tényleg... már emlékszem! ;) Ha jössz az évadnyitóra, az jóó lesz. ;) kösz a tanácsot. megrendeltem ;) :P Nincs mit! Pénz költésben én mindig tudok jó tanácsokat adni! ;) Főleg, ha az autóra kell költeni! :D nem tudnak opel méretben szállitani ilyen Alutec felnit... ;) csak Mitsbishi lyukosztással gyártódnak most.... másfél hónap mulva kell érdeklődnöm.... Figyi Ákos, ha akarod, megkérdezem a német fickót, aki árulja az autót, hogy tud-e esetleg, vagy náluk Németországban hátha van! Hm? Aztán max behozatjuk... vagy behozzuk valahogy! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Legyen már tavasz, vagy legalább száraz utak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Legyen már tavasz, vagy legalább száraz utak :D Kéne a Coupe feeling? ;) Keret nélküli ajtók lehúzott ablakkal? Száraz utakon repeszteni? Nem összekoszolni az autót minden nap? ;) Hm... Jaaaa! És az automata szivatóval nem beleönteni indításonként 2 liter benyát? :) Valóban jöhetne már a tavasz! :P Tényleg, vettél végül téligumit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Kéne a Coupe feeling? ;) Keret nélküli ajtók lehúzott ablakkal? Száraz utakon repeszteni? Nem összekoszolni az autót minden nap? ;) Hm... Jaaaa! És az automata szivatóval nem beleönteni indításonként 2 liter benyát? :) Valóban jöhetne már a tavasz! :P Tényleg, vettél végül téligumit? jaja, Pásztoynál találtam 14-ért vadiúj Pirelliket, tavalyról maradtak. Utolsó 4 darabot el is hoztam. Kétszer próbáltak csak meg átverni, egyszer 40e-zel többet akartak fizettetni, aztán úgy tettek mintha ötezrest adtam volna nem tizest és nem akartak visszaadni. Nagyon utálom, hogy szinte már mindenhol bepróbálkoznak ezekkel.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts