tgabika76 Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Széria volt a 15-ös? Nem 16-os? Hopsz, elnéztem. Nekem 15"-ös felni volt rajta vételkor, ebből indultam ki, de az az 1.8-as Cabrionak volt a széria felnije, és ott is csak 2001 márciustól 2002 júniusig, utána annál is a hópihemintás 16"-os felni lett az alap, ami a Coupénál már a kezdetektől széria volt. Az 1.6-os Cabrionál meg egyenesen az acélfelni volt az alap, még ez a 15"-ös alu is opciós volt... Update: a dolog piacfüggő lehet, mert nekem megvan még a Coupé eredeti olasz forgalmija, abban pedig az van hogy már újkorában ez a 15"-ös alu volt rajta, pedig a fentiekből kiderül hogy ez igazából Cabrio felni, Coupéra még opcióként se kerülhetett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 a hétvégén felújítottuk az önindítómat :) most nagyon csendesen indít...viszont lehet eladom...gondolkodom rajta. az ok egyszerű, nem kabrió a hétvégén lesz a ViennaAutoShow :) Már majdnem mondtam, hogy megveszem, de aztán vissza néztem és "x18xe1" Nem tudok szabadulni a gondolattól (itt a fórumon sulykolták belém), hogy z18xe kell! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 gyere el nézd meg, pesten leszek a hétvégén. nem értem a súlykolást, ez is jól megy, az tény, hogy az e-gázosba könnyebb a tempomat amihez nekem még kell a bowden mozgató motor. de abban sincs omega ablaktörlö kapcsoló idözítövel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 gyere el nézd meg, pesten leszek a hétvégén. nem értem a súlykolást, ez is jól megy, az tény, hogy az e-gázosba könnyebb a tempomat amihez nekem még kell a bowden mozgató motor. de abban sincs omega ablaktörlö kapcsoló idözítövel :) Nem biztos, hogy meg tudnánk egyezni, és nem akarom, hogy sokat bukj rajta. :) Egyébként megvárom a tavaszt mindenképp, akkor úgy is nagyobb a választék, és ha minden igaz, februárban pénz áll a házhoz, ha bejön a fogadás... (SB) :P Sajnos úgy tűnik, hogy regadó terén csak hibrides dolgok változtak, szóval... :-/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 Nem biztos, hogy meg tudnánk egyezni, és nem akarom, hogy sokat bukj rajta. :) nem kell félned, annyiért nem adom oda :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 csak hogy irjak valamit a dudagomb egy kicsit ki van szakadva de csak az egyik. hogy a couéban ne legyen hiba vettem rá egy új légzsáktakarót :) majd készítek képet a cseréröl. ha javitunk csak gyárira :) vagy jobbra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 csak hogy irjak valamit a dudagomb egy kicsit ki van szakadva de csak az egyik. hogy a couéban ne legyen hiba vettem rá egy új légzsáktakarót :) majd készítek képet a cseréröl. ha javitunk csak gyárira :) vagy jobbra Szó szerint. Off Vw csoport kisautóinak, a hátsó lengéscsillapító porvédő gumi ütközője már három éves korában le tud szakadni. Bejut a sár a lengéscsillapító szárához, A kocsit oldalról nézve csillog a lengéscsillapító szára. Mi utángyártottra cseréltük már kilenc éve és meg se pisszen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
R.Robi Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Sziasztok! Szeretnék venni egy Astra Coupe-t. Az autó amit kinéztem 2000-évjárat 1,8-as motorja van. Vásárlásnál mire kell nagyon figyelni ezeknél az autóknál? Állítólag a zajszigetelésük sokkal jobb mint a sima astrának. Pár hasznos tanácsot írnátok nekem? Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 pl hogy az enyémet vedd meg inkább mert az ugyan ez az évjárat :) de dobj egy linket a kiszemeltről Link to comment Megosztás: More sharing options...
R.Robi Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 http://www.hasznalta...g_coupe-6421807 Ez a kiszemelt autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 ezt találtam róla :) : 2J1 = BORÍTÁS,PADLÓ BELSŐ,SZABVÁNYOS 79L = KÜLSŐ FESTÉK,LÁSD A MODELL KATALÓGUSÁNAK ELŐSZAVÁBAN LÉVŐ FESTÉK SZÍNKÁRTYÁT 80I = BELSŐ - FEKETE 80X = KAROSSZÉRIA BELSŐ BORÍTÁS - FEKETE A23 = SZÉLVÉDŐ,HŐVISSZAVERŐ A32 = ELEKTROMOS MŰKÖDTETÉSŰ ABLAKOK,ELSŐ A50 = 2000-IG PIACRA DOBOTT MODELLEK = SPORT ÜLÉSEK, 2000-TŐL PIACRA DOBOTT MODELLEK = KOMFORT ÜLÉSEK A88 = FEJTÁMLA,ELSŐ ÜLÉS,AKTÍV AG4 = ELSŐ ÜLÉS,BAL OLDALI,MAGASSÁGÁLLÍTÓ,KÉZI AG5 = ELSŐ ÜLÉS,JOBB OLDALI,MAGASSÁGÁLLÍTÓ,KÉZI AJ3 = VEZETŐ OLDALI LÉGZSÁKHOZ AJ4 = UTAS OLDALI LÉGZSÁKKAL EGYÜTT AT1 = FEJTÁMLA,HÁTSÓ,BŐR,ZÁRT AU0 = AJTÓZÁR,TÁVIRÁNYÍTÓVAL AY4 = FEJTÁMLA,ELSŐ,BŐR,ZÁRT B69 = REKESZ,RAKODÓ,KOMPAKT DISZKEK B73 = MŰSZERCSOPORT,FEHÉR BB7 = KRÓMOZOTT BELSŐ AJTÓFOGANTYÚKKAL EGYÜTT HASZNÁLATOS C35 = FŰTŐ,HÁTSÓ TÉR C60 = KLÍMABERENDEZÉS CR7 = MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA D44 = BORÍTÁS,TÜKÖRHÁZ,KÜLSŐ,FESTETT DA5 = KÖNYÖKTÁMASZ,HÁTSÓ,KÖZÉPSŐ DL8 = TÜKÖR,ELEKTROMOS ÉS FŰTÖTT,JOBB OLDALI - BAL OLDALI G62 = 5 CSAPSZEGES KERÉK RÖGZÍTÉS GMY = TURINBAN GYÁRTOTT GX8 = HÁTSÓHÍDÁTTÉTEL 3,74 JL9 = ABS K60 = GENERÁTOR,100AMP KA1 = FŰTÖTT MELLSŐ ÜLÉSEKHEZ LHD = BALOLDALI KORMÁNYZÁS MG4 = KÉZI SEBESSÉGVÁLTÓ,5 SEBESSÉG,SPORTOS N33 = ÁLLÍTHATÓ KORMÁNYOSZLOPPAL EGYÜTT N40 = SZERVOKORMÁNY, NEM VÁLTOZTATHATÓ ÁTTÉTEL NC0 = FELSZERELÉS,EURÓPAI KÖZÖSSÉG NP5 = KORMÁNYKERÉK,BŐR NT4 = KIPUFOGÓGÁZ,EEC 05 NW3 = KERÉKTÁRCSA,ALUMÍNIUM,6JX16 P34 = KERÉK ÉS GUMIABRONCS,TARTALÉK QTQ = GUMIABRONCSOK,205/50 R16-87V T6R = ELEM BORÍTÁS,BELSŐ,BŐR T96 = KÖDFÉNYSZÓRÓ TN6 = AKKUMULÁTOR,55AH U07 = KÜRT,FANFARE U16 = MŰSZER,FORDULATSZÁMMÉRŐ U3F U55 U96 = HANGSZÓRÓ,6,2-ES VÁLTOZAT UA6 = RIASZTÓBERENDEZÉS UR4 = NCDR 2011/1100 RÁDIÓ UV5 = TÖBBFUNKCIÓS KIJELZÉS,3-AS VÁLTOZAT VE6 = LÖKHÁRÍTÓ,FESTETT W1Y = KORMÁNYKERÉK RÁDIÓ MŰKÖDTETÉSHEZ W2N = FELIRATOZÁS,LATERAL,TÖRÖL W3X = MOTOR,SZENTGOTTHARD W4Y W5T = MOTOR EMBLÉMA,TÖRÖLVE W6R = BORÍTÁS,BŐR W9M = PÓT ONSTAR VAGY NAVIGÁCIÓS RENDSZER ALKATRÉSZEKHEZ XA3 = OPEL XB2 = MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA XJ2 = ALACSONY SPORT ALVÁZ XJ8 = FELIRATOZÁS,STAR XJ9 = MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA XL8 = 433 MHZ FREKVENCIÁHOZ Y55 = CSOMAG,KÉNYELMI Z1F = KM/ÓRA SEBESSÉGMÉRŐ Z1M = MEMÓRIA,VÁLTOZAT Z1O = MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA Z1Y = FESTÉK,KÉT RÉTEG Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 bocsánat előre is amit írni fogok nem biztos hogy tetszeni fog.: a hátsó lökösből hiányzik a matt fekete betét vagy lefestették. elöl nem fekete keretes lámpa van benne...gyanús, ilyen felszereltség mellé (rádió, bőr) szerintem az jár még hozzá, tehát elöl hátul törött lehetett. A vezető ülés bal oldalát nem látjuk mint ahogyan a kormány bal oldalát sem. Gondolom mert az már ki van szakadva. A többi látható ülés árulkodik kicsit. Nekem most fordult 200ra a kmóra és a jobb duda kezd kirepedni de megvan már hozzá az új kormányközép :) kell még egy új logó és gyári :) persze az enyémen van rozsda is dehát 12 év az nyomot hagy. amúgy mást nem látok rajta csak a km-et érzem kevésnek de miért ne lehetne ha első gazdás vagy minden gazda csak 14 ezret ment évente. én olyan 30-50 ezret megyek évente. A Coupé-val eddig 6 ezret sikerült november 29 óta. meg kell nézni, ha tényleg 125 lovas akkor könnyebb a tempomatbeszerelés mint nekem mert nekem még bowdenes a gáz. X18XE1 116 LE de már csak a bowden mozgató motor kell :) de szívesen elmegyek veled megnézni a pirosat :) mekkora lesz odamegyünk egy másik Coupé-val esetleg eljönnek a többiek is és kb 5 Coupé megáll a ház előtt biztos nem meg mellébeszélni a tulaj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 http://www.hasznalta...g_coupe-6421807 Ez a kiszemelt autó. Ritka ilyen színben. Coupe, tehát az ajtók tetejénél lévő gumi szigetelést érdemes megnézni. Ha elfáradt, akkor nagy sebességnél befütyülhet a levegő. Esőben meg beázhat. 1.8-asnál az a jó, hogy a turbót biztosan nem hajtották szét. Mert nincs benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 En lehet talalkoztam ennek a tulajaval..majd megkerdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Hééé, ez piros! Annyira ritka hogy még nem is láttam élőben ilyen színű Coupét, pedig az előd Calibrából még ez volt a leggyakoribb szín. Amúgy tomi023-nak valószínűleg igaza van, elöl-hátul törve lehetett: elöl a lámpák miatt (a fekete betétes fényszóró széria volt a Coupéknál), hátul meg a lökhárító mattfekete betétje miatt amit feltehetőleg lefújtak. De ettől még nem feltétlen megvetendő, az enyém is ilyen volt (mármint törött elöl-hátul), de azóta is megelégedésemre szolgál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Én megnézném az anyós ajtó B oszlopán a gyári színkódot. Lehet átfújták az egészet. A hátsó lökös alsó fekete csíkja hiányzik, nem lefújták. Hátul sem enjoy lámpák vannak, hanem a teli krómos belsejűek, mint elöl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Ennyire alaposan nem néztem meg, az eszembe sem jutott hogy átfújhatták... A hátsó lökösből az a csík levehető? Nekem ki volt maszkolva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 a lényeg, hogy ha nem ismerjük az autó előéletét akkor van benn e rizikó. én sem ismertem az enyémét de legalább megnézhettem a korábbi műszaki adatlapjait az osztrák autóklubnál és mint tudjuk állapotot veszünk. meg osztrák pecsételt szervizkönyvet :) ha a piros jó állapotban van akkor mindenképpen kis alkuval jó lehet mert nem kell lakatolni mint az enyémet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 persze nem fogok kétségbe esni ha tavaszig nem kell senkinek a copuém mert akkor kilakatolom én és bár ez még nem biztos de lehet OPC kék lesz utána :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Ne OPC kék legyen, hanem aruba. Ilyen még úgy sincsen. Hacsaknem az új BKV buszok. :) De mi ez a rozsda dolog? Lemaradtam. Én úgy gondolnám csak sérült és vagy cserélt elemeknél szabadna előjönnie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 az osztrák só kicsit komolyabb károkat okozott. két sárvédőív, motorháztető éle 10 cm hosszan belül, csomagtérfedél éle 10 cm hosszan belül meg persze kavicsfelverődések és egy parkolásnyom a lökösön. tehát festeni kell a két hátsó sárvédőt, a motor és csomagtérfedelet az első lököst meg a hátsót akkor inkább teli fény :) bkv kék nem kell. opc vagy gyári. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 na semmi hír a pirosról? az enyémet feltettem a hahura kicsit magasabb áron, tehát tessék alkudni és ha elment jöhet a Cabrio meg a nyár! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 :) Azért odafigyelni nehogy ne tudjon rendesen záródni a teteje a cabrijónak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 csak kíváncsiságból tegnap ránéztem a Coupe keréknyomásaira...kb 3 tized hiányzott belőlük. pótoltam,ma feljöttem pestre és láss csodát kb 3 decit csökkent a fogyasztás :) holnap lesz egy 300km-es teszt is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 jah és még senki nemhívott fel, hogy megvenné :) lehet kár volt beleírni a rozsdásodást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts