Mc-elek Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Na igen, ez az autó nem a takarékosságról szól... én is számolgatom ugyan a fogyasztását (lásd link az aláírásomban), de csak becsületből, és igyekszem elkerülni hogy akár csak véletlenül is ránézzek a költség számlálóra ami azt mutatja hogy eddig összesen mennyiért tankoltam illetve mennyi a kilométerköltségem, mert csak szörnyülködnék... De ahogy a reklámban is van: az élmény megfizethetetlen. :D na ezért nem számolgatok én se :) elégedett vagyok vele ,és megbékélek azzal a tudattal is hogy 11alá nem tudom bevinni városi fogyit :) (gyári adat 15.5) ez ilyen :) az élménynék mindig ára van .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Na igen, ez az autó nem a takarékosságról szól... én is számolgatom ugyan a fogyasztását (lásd link az aláírásomban), de csak becsületből, és igyekszem elkerülni hogy akár csak véletlenül is ránézzek a költség számlálóra ami azt mutatja hogy eddig összesen mennyiért tankoltam illetve mennyi a kilométerköltségem, mert csak szörnyülködnék... De ahogy a reklámban is van: az élmény megfizethetetlen. :D Minden másra pedig ott a MASTERCARD! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Minden másra pedig ott a MASTERCARD! :D Vagy az 1,2es astra gééé :)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Vagy az 1,2es astra gééé :)))) Ó igen, bertone coupé karosszériával? :D Ugye, hogy nem! :P Amúgy a Mastercard már meg van, úgyhogy!... :) Ez a fenntartás dolog is olyan, hogy jó múltkorában kiszámoltam, hogy internet előfizetésre mennyit költöttem már, és jó párszáz-ezer forint volt. Úgyhogy inkább lemondom a netet, és autóba ülök! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Számolgatásra ott a matek óra, bp-n autóval csak a bolondok járnak, vagy ha a cég adja. Tömegközlekedéssel gyorsabb, jobb esetben ugyanannyi idő, vagy ahogy én járok évek óta. Motor. Nincs dugó, akadály, stb... szóval az haladós és sz...rt se fogyaszt. Súlyadó régóta nincs, teljesítmény adó van az nálam valami éves 22eft. Autót meg csak az vegyen aki fenn is tudja tartani. Pont. Internet meg egyre olcsóbb. Én még valamikor 2000ben kezdtem havi12eFtért, most 4eFt-ot fizetek. Mi ez a sirám? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Persze, humor volt a netes része. De azért elmesélek egy napot a kis bkv-val kapcsolatban. Július 3, ezen a napon 3 járattal utaztam: 1. kimegyek a megállóba, de már látom, hogy idő előtt elmegy a busz (azért gondolom, hogy előtte, mert máskor késni szokott). 2. szállnék fel a másikra, söfőr azt mondja, ne szálljak fel, nem indul. Meg kellett várni a következőt nyilván. 3. ó, hát ez nem, hogy késik, de kimaradt! Egy nap 3/3. Így legyek pontos, hogy a koszról, állapotról, higiéniáról stb ne mondjak semmit. Ahhoz meg valahogy nincs hangulatom, hogy ha menni akarok valahova, mindenhova fél órával előbb induljak el, csak mert ez a "szolgáltatás" ilyen, és így nyáron a napon szétfőni sincs kedvem, télen meg fagyoskodni, emiatt a szar miatt. Sajnos még nem tudok róla "nem tudomást venni" és mosolyogni. Nemsokára NFL! :D ofF vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Majdnem minden nap látok egy gyönyörű Astra G coupét a festékgyár előtt (Helszinki, vagy lehet már Grassalkovich út) Magára ismer valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 Majdnem minden nap látok egy gyönyörű Astra G coupét a festékgyár előtt (Helszinki, vagy lehet már Grassalkovich út) Magára ismer valaki? Szigetszentmiklós vagy Budapest? Esetleg másik település? Szín, valami egyedi ismertető? Ezek nélkül nehezen ismer magára az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Nagyon ül a topic. Itt az ősz, örültök?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Nagyon ül a topic. Itt az ősz, örültök?! :) :) én igen :) már untam a meleget :) meg jobban hűl a cooler :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 :) én igen :) már untam a meleget :) meg jobban hűl a cooler :D Meg nem kell klímát használni, nem fogja vissza az autót... :D Kinek mi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Nagyon ül a topic. Itt az ősz, örültök?! :) Nem túlzottan. Esőben nem veszem elő a kocsit. Csúszós közúton nincs örömautózás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Meg nem kell klímát használni, nem fogja vissza az autót... :D Kinek mi... :) :D :D még jó hogy azt nem veszem észre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Esőben nem veszem elő a kocsit. És én még azon paráztam hogy túl kényes vagyok amiért télen nem használom, erre itt vagy te aki még nyáron (ősszel, tavasszal) esőben sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 még jó hogy azt nem veszem észre :) Te is kezded? :D Tedd padra az autót és kapcsold be a klímát, lefogadom hogy a 250 tagú ménesből azért egy 10-20 biztosan elkóricál olyankor.... Azér' mert V6 turbód van, ne legyél már nagyképű! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Te is kezded? :D Tedd padra az autót és kapcsold be a klímát, lefogadom hogy a 250 tagú ménesből azért egy 10-20 biztosan elkóricál olyankor.... Azér' mert V6 turbód van, ne legyél már nagyképű! :D bocs hogy élek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Megnéztem az autód Mc-elek, persze csak típusra, nem rossz, de remélem azért full bőr belül. :P Mondjuk fekete-fehér fényezés, kis ültetés, tuti felni, vaj vagy pirosÉSfekete bőr/kárpit belső.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 http://tinyurl.com/8rd3ukw javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem ez az autó brutálisan szép. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 A középkonzol sztem nagyon csúnya azzal a sok órával, meg kár hogy ekkora nyílást vágtak az OPC lökösre, bár annak gondolom oka van... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 A középkonzol sztem nagyon csúnya azzal a sok órával, meg kár hogy ekkora nyílást vágtak az OPC lökösre, bár annak gondolom oka van... ;) Több, mint valószínű igen, és nekem is csak annyira tetszik, hogy másfelet adnék csak érte, nem 2.8at.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 http://tinyurl.com/8rd3ukw javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem ez az autó brutálisan szép. :o Ez furcsa nekem. Kettőből hegesztették össze? Az ajtó végéig fehér, utána szürke. Vagy csak optikai csalódás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 de milyen motor lehet benne ?? meg M32 es váltó ... 417Nm hez a középkonzol ... hát nem szép.. finoman mondva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Biztosan optikai csalódás, az első és utolsó kép között látszik is, hogy árnyékban van inkább, mint, hogy szürke lenne a segge. Elek én annyira nem vágom már ezt a részét, de én azért igy 1-1ben is nagy duzzogva elfogadnám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október10, 2012 Megoszt Elküldve Október10, 2012 Unatkoztam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Október10, 2012 Megoszt Elküldve Október10, 2012 Unatkoztam: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts