bazs Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 akkó nem szóltam :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 igen, ez igy volt az Astra F nél. mert az mechanikus övfeszitő volt. ez elektromos.... Szerintem elég,ha kiveszi a kulcsot és a szerelés alatt egyszer sem teszi gyujtásra. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Az a baj, hogy pl. a coupe esetében állítólag elfelejti az automata ablaklehúzást is, ha lehúzom a sarut. Ilyenkor azt mondják, hogy újra kell tanítani. (autom.ablakle.: ajtónyitáskor le, csukáskor felhúzza 1 cm-t) Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Az a baj, hogy pl. a coupe esetében állítólag elfelejti az automata ablaklehúzást is, ha lehúzom a sarut. Ilyenkor azt mondják, hogy újra kell tanítani. (autom.ablakle.: ajtónyitáskor le, csukáskor felhúzza 1 cm-t) Valóban. Újra kell tanítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Hogy zajlik ez? Nekem valami olyasmit mesélt a villanyszerelő, hogy: - ablak le koppra - ablak fel koppra - gomb nyomvatartva amig fel nem ér és utána amíg nem csippan egyet. - a felfelé gomb újra megnyom - és nyomvatart, amíg nem csippan újra egyet. Ez így stimmel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Hogy zajlik ez? Nekem valami olyasmit mesélt a villanyszerelő, hogy: - ablak le koppra - ablak fel koppra - gomb nyomvatartva amig fel nem ér és utána amíg nem csippan egyet. - a felfelé gomb újra megnyom - és nyomvatart, amíg nem csippan újra egyet. Ez így stimmel? Igen, ez így pont jó lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Igen, ez így pont jó lesz.... Rendben. köszi. Ez fontos, mert úgy tűnik, hogy holnap aksi csere lesz a kisautómban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Rendben. köszi. Ez fontos, mert úgy tűnik, hogy holnap aksi csere lesz a kisautómban... Legalább gyakorolsz tavaszra..... :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Legalább gyakorolsz tavaszra..... :) :) :lol: :D Igyekszem! :o Azért nem akarom nagyon szétkapni az autót... egy nyiszogás, egy zörej nincs benne... nem kéne összebarmolni... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Uhuhu!!! ELADTAD AZ F Astra-d??? :lol: :D :o Elvitték??? :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 ez miért Astra G coupé topik? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 ez miért Astra G coupé topik? :blink: Azé' me' neki G Coupe-ja van! :lol: :D :) Akkor ides Bazs! Ez már G Coupe Topicos téma? Ez elég patent megoldás, nem? :) A kijelzőre TFT-re egy DVD lejátszó van rákötve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 Nem rossz az a TFT, de sohasem értettem minek autóba TV. A playstationról nem is beszélve. Én leginkább vezetni szoktam. Ellenben felvetném az ötletet, hogy pl tuning kiállításokon miért nem építenek bele kenyérsütőt, hajszárítót. Igen a hajszárító kifejezetten hasznos a nőknek, ha pl nincs idejük a reggeli nagy rohanásban megszárítani. Kafa kis futuralisztikus fejtámlát lehetne kreálni. Még ütősen is nézne ki. Nekünk férfiaknak meg egy műszerfalba diszkréten beépített villanyborotva, amit csak előkapsz, ha elfelejtettél megborotválkozni. EEhh. TFT, lerágott csont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2006 Uhuhu!!! ELADTAD AZ F Astra-d??? :lol: :D :o Elvitték??? :blink: :) :) el, el... keddig kiszerelek mindent, asztán nincstöbbé... 850-ért. csupaszon. a lámpák,és a rugók elkeltek 95 ért, már csak a felni van... ugyhogy pízemnél vagyok, és ennek örülök B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 Nekem különösen tetszik az is, ahogy lerakta a BC kijelzőjét a rádió helyére, a rádiót meg az alsó DIN1-be! :) Jó pofa! :lol: el, el... keddig kiszerelek mindent, asztán nincstöbbé... 850-ért. csupaszon. a lámpák,és a rugók elkeltek 95 ért, már csak a felni van... ugyhogy pízemnél vagyok, és ennek örülök :) :blink: Tök jóóó! Örülök neki!!! Fontos kérdés!!! Neked fűt a középső légbeömlőkön az autó? (F Astra) Neked ott nyom meleg levegőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 el, el... keddig kiszerelek mindent, asztán nincstöbbé... 850-ért. csupaszon. a lámpák,és a rugók elkeltek 95 ért, már csak a felni van... ugyhogy pízemnél vagyok, és ennek örülök :blink: Hátsóhidat nem akarod kiszerelni? Vagy legalább a tárcsákat és a stabit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2006 Nekem különösen tetszik az is, ahogy lerakta a BC kijelzőjét a rádió helyére, a rádiót meg az alsó DIN1-be! :) Jó pofa! :) :blink: Tök jóóó! Örülök neki!!! Fontos kérdés!!! Neked fűt a középső légbeömlőkön az autó? (F Astra) Neked ott nyom meleg levegőt? csak langyit fuj... Hátsóhidat nem akarod kiszerelni? Vagy legalább a tárcsákat és a stabit? ű nem,nem. nem lehet szétrabolni, mert félig-meddig családban marad.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 nem,nem. nem lehet szétrabolni, mert félig-meddig családban marad.... Hát azért köszi. :) És örülök, hogy viszonylag gyorsan elvitték. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 ű nem,nem. nem lehet szétrabolni, mert félig-meddig családban marad.... ne offoljatok a G Coupé topikban, pls :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 ne offoljatok a G Coupé topikban, pls :blink: Sorry, azt hittem ennyi belefér... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 nem, mivel már szóltam érte a speednek tegnap :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2006 gyorsan?????? másfél hónap, és összesen 2 azaz kettő érdeklődő volt az internetről. pedig volt kiemelt hirdetés meg minden. viszont a kreált weblapot / astra.ini.hu / több mint 7000 szer töltötték le!!! ugyhogy nem volt kelendő sajnos... csak hogy ne legyen offocska: jujj de szép :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 Ez a szín tényleg nagyon jól áll neki. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 Nem tudtok ilyen felnit? Nekem nagyon jól állna a kéken. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2006 meg az enyimen is... csak nem tudok ilyet sajna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts