tgabika76 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Akkor elmeséled nekem, hogy miféle emberi mulasztás és trehányság... Az emberi tényező mindig ott van, ha máshol nem, akkor a gyárban ahol összerakták az autót. <_< Fojtószelepházat mellesleg ki lehet pucolni, én is azt tettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Elhallgattad a motor típusát! Én azért megpróbálom megfejteni ha nem gond. Mivel volt a szövegben homályos utalás bizonyos turbófeltöltőre, így Coupénál eleve csak két motorvariáns jöhet szóba: a Z20LET és az Y22DTR, de mivel a dízel talán még a fehér hollónál is ritkább, én inkább az előbbire tippelek. :D Csak azért kérdeztem, mert egyrészt ez nem a Szerencsejáték Zrt. hirdetése volt, hanem egy Coupé-é, tehát tippelgetésnek nincs helye, másrészt ez még Abszurdisztán határain kívül van (konkrétan Svájcban), arra pedig még a fehér holló is őshonosabb, mint nálunk. Vagy rejthetnek néhányat a trezorok.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pribitibi Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Hali. Olyan kérdésem volna, hogy a lefújószelepnek honnan kell vákumot adni, mert én már próbáltam a féktől, de az túl nagy lett, az egrtől pedig túl kicsi. Ez egy z20let coupe. Előre is köszönöm ha tudtok segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Csak azért kérdeztem, mert egyrészt ez nem a Szerencsejáték Zrt. hirdetése volt, hanem egy Coupé-é, tehát tippelgetésnek nincs helye, másrészt ez még Abszurdisztán határain kívül van (konkrétan Svájcban), arra pedig még a fehér holló is őshonosabb, mint nálunk. Vagy rejthetnek néhányat a trezorok.:D Amúgy igazad van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 ITT kérdezd meg , mert mi csak 1.8asok vagyunk és ide nemigen járnak turbósok. Én meg sajna speciel nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 ATI-980 az kinek a kupéja ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 NFS...bocs a késői választ, 2 svájci tulajdonos, végig vezetett szervízkönyv. amit eddig kidobtam belőle alkatrészt az mind gyári GM-es volt. Mellesleg sikerült egy őzzel randevúznom, a jobb első lámpám alsó füle, illetve később jobban megnézve a magasságállítás valamelyik felfogatási pontja is odalett, mert kb ki és be 1 cm-ert lötyög a belső rész, bár érdekes módon a magasságállítás működik rendesen. Nagy szerencsémre a felső fülek nem lettek oda, hanem kiugrottak a zárhídból. Ha jól tudom, opelnél lehet külön füleket is venni, aprópénzért, és csak a lámpára csavarozni. A lökhárítóm jobb sarkán a felfogatás is odalett(műanyagos közbenjárására vár), és a sárvédőm sikerült az ajtó felöli részen összehorpasztania úgy, hogy az ajtót nem lehetett kinyitni, csak a lemezes haverom közbenjárásával. Cserébe cserés a sárvédőm, nem akarom gittelni orvérzésig, inkább ledobom, és jó lenne ha lenne egy mirage ezüst (GM színkód:94U, Opel színkód: 151) sárvédőt kerítenem. Bár a bontásra szánt ilyen színű cabriós sráccal beszéltem, mi lenne ha elcserélnénk a sárvédőt, de igen csak totózott, mert ha nem sikerül eladnia, akkor megtartja, és ezért nem akar semmit róla levenni. Ha esetleg látott valaki, aki hallot már olyanról, hogy a szomszédja ilyen színű astrát bont, akkor jelezzen nekem. Köszi SZP Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ha első sárvédő kell, ahhoz nem kell feltétlenül bontott Coupét/Cabriot keresned, a sima 3-4-5 ajtós vagy Caravan G Astrának is ugyanilyen az első sárvédője. Ami azt illeti az A oszlopig a főbb elemek egyeznek, géptető is csereszavatos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ha első sárvédő kell, ahhoz nem kell feltétlenül bontott Coupét/Cabriot keresned, a sima 3-4-5 ajtós vagy Caravan G Astrának is ugyanilyen az első sárvédője. Ami azt illeti az A oszlopig a főbb elemek egyeznek, géptető is csereszavatos. Igen tudom, fel is dobom a keresek G astra alkatrészt topic-ba! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Színkódban tuti nem fogsz olyat találni, ami sima astráé, mert nem volt olyan színben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Pedig volt, a korai G Astrákon ('99 júliustól 2002 novemberig) előfordul mindegyik karosszériaváltozatnál, bár 3 és 5 ajtósok esetében leginkább a Sportsline felszereltségnél. Legalábbis opel-infos.de ezt írja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Színkódban tuti nem fogsz olyat találni, ami sima astráé, mert nem volt olyan színben. Nyáron vettem egy Coupe lököst és fényezés nélkül fel tudtam tenni az 5ajtósomra, mert ugyanaz a színe még árnyalatnyi különbség sincs :o .... Szerencsém volt!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nyáron vettem egy Coupe lököst és fényezés nélkül fel tudtam tenni az 5ajtósomra, mert ugyanaz a színe még árnyalatnyi különbség sincs :o .... Szerencsém volt!! Mirage ezüst? (GM színkód:94U, Opel színkód: 151) Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Mirage ezüst? (GM színkód:94U, Opel színkód: 151) Bzony, én is láttam már többet is, főleg njoy felszereltséggel! Ezért is próbáltam meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Mirage ezüst? (GM színkód:94U, Opel színkód: 151) Nem. Csillag ezüsmetál 82L (szervizkönyv alapján)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Ezt a színt is gyártották mindkét modelnél, szóval szerencséd volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Gabotól nyúltam :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Ez még akkor is gyönyörűszép, ha amúgy nekem rossz helyen van a kormány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Klasszikus, időtlen autóforma + az öltöztetést sem vitték el gagyiba. Szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Tessék, még két HDR kép ugyanarról az autóról: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Fiúk az a lökhálító toldat gyári coupé vagy vmi.más autómárkáról jött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Fiúk az a lökhálító toldat gyári coupé vagy vmi.más autómárkáról jött. Szerintem a fék érdekesebb :o Ez rönyó pl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Azt tudom,mert szoktam olvasni a GSI topikot,még Anti rakta rá.Már nagyon bánom,hogy eladtam a vectra2000-t,még mindíg nagyon tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Fiúk az a lökhálító toldat gyári coupé vagy vmi.más autómárkáról jött. Az első lökös alján levő koptatóra gondolsz? Az gyári. A turbósokon ilyen volt a fékhűtés miatt, de természetesen rátehető bármelyik másik G Astrára is, csak meg kell venni hozzá egyrészt magát a koptatókat (merthogy két részből áll, jobb és bal), a mögöttük található légcsatornákat amik a fékhez vezetik a levegőt, és a kivágott dobbetéteket a kerék mögé, ahova ezek a légcsatornák csatlakoznak. Apró pici probléma hogy ezek az alkatrészek csak gyáriban kaphatóak és elég drágák... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Azt tudom,mert szoktam olvasni a GSI topikot,még Anti rakta rá.Már nagyon bánom,hogy eladtam a vectra2000-t,még mindíg nagyon tetszik. Mondjuk úgy már bazialycsony a kocsi, de gumiből van így nincs gond :excl: Ha ennyira tetszik, akkor majd építs egy játszós autót :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts