mélykék76 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Te is belefingottál a bőrbe? :lol: Nyilván vicc :devlish: Nem, de ha a közelben lesz a kocsid..... :lol: :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 met.hu Én az időképen szoktam nézni az időjárást! :devlish: 8-kor már nem esett Pesten ,az időkép szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Én az időképen szoktam nézni az időjárást! :devlish: 8-kor már nem esett Pesten ,az időkép szerint. Ne ott nézd. Esett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Ne ott nézd. Esett. Jóvanna! :devlish: Itt meg most esik,ez 100%. Holnap meg bográcsozni akartunk,de lehet nem lesz semmi belőle. 13 fok +eső az előrejelzés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 próbáljuk elképzelni a következő lehetetlen szituációt: megszereled a cd tárat pénteken ami szombatra valamiért leszívja az akksit majd szombaton mit sem sejtve beülsz a kocsiba beindítanád és persze nem indul kiszállsz majd ekkor az ablak magától lemegy 2 cm-t "merugyecoupe" és úgy is marad. majd szépen ázik be az egész és te nem tudsz mit csinálni. 2 esernyővel a motorterek felett bebikázod majd az ablakot betanítanád hogy menjen fel magától de persze nem akar... belülről felhúzod az ablakokat majd kimászol a csomagtéren át...leállítod a kocsit és utána nem indul. majd sza**á ázva feljössz (90-120perc) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 próbáljuk elképzelni a következő lehetetlen szituációt: megszereled a cd tárat pénteken ami szombatra valamiért leszívja az akksit majd szombaton mit sem sejtve beülsz a kocsiba beindítanád és persze nem indul kiszállsz majd ekkor az ablak magától lemegy 2 cm-t "merugyecoupe" és úgy is marad. majd szépen ázik be az egész és te nem tudsz mit csinálni. 2 esernyővel a motorterek felett bebikázod majd az ablakot betanítanád hogy menjen fel magától de persze nem akar... belülről felhúzod az ablakokat majd kimászol a csomagtéren át...leállítod a kocsit és utána nem indul. majd sza**á ázva feljössz (90-120perc) Lehet, hogy emiatt lövöldöztél vak cdkkel? Monnyuk elég kellemetlen szitu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 köszönöm! elvileg full-os bertone 2001ből 2.2 szivó benzin. egyelőre MINDEN jó rajta, hibátlan. próbáljuk elképzelni a következő lehetetlen szituációt: megszereled a cd tárat pénteken ami szombatra valamiért leszívja az akksit majd szombaton mit sem sejtve beülsz a kocsiba beindítanád és persze nem indul kiszállsz majd ekkor az ablak magától lemegy 2 cm-t "merugyecoupe" és úgy is marad. majd szépen ázik be az egész és te nem tudsz mit csinálni. 2 esernyővel a motorterek felett bebikázod majd az ablakot betanítanád hogy menjen fel magától de persze nem akar... belülről felhúzod az ablakokat majd kimászol a csomagtéren át...leállítod a kocsit és utána nem indul. majd sza**á ázva feljössz (90-120perc) Ja, kérem! A szerelem elvakítja az embert! Majd megveszik a birtoklásáért (hiába intik!), végül földöntúli boldogság önti el attól a tudattól, hogy a nevére került. S jön a kijózanító hideg zuhany. Miről is beszélünk? ANŐről vagy AZAUTÓról? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 nah nem működött rajta a cd tár ajtaja, leszedtem majd összeraktam és működött szuperül. mára mégis lemerítette valahogy... azután már nem csodálkozom hogy asse tudja melyik hengert indítsa miután szénné ázott kívül belül :devlish: és az egészet megfejelte az az egész hogy pont ma szakadt legjobban az eső amikor indultam volna vele... ezt a vak cds dolgot nem értem ... még pipa vagyok túlságosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 nah nem működött rajta a cd tár ajtaja, leszedtem majd összeraktam és működött szuperül. mára mégis lemerítette valahogy... azután már nem csodálkozom hogy asse tudja melyik hengert indítsa miután szénné ázott kívül belül :devlish: és az egészet megfejelte az az egész hogy pont ma szakadt legjobban az eső amikor indultam volna vele... ezt a vak cds dolgot nem értem ... még pipa vagyok túlságosan. Cd-t én sem értem :lol: Bikázás után nem mentél véle ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Nem volt bekötve a tár->~nem volt benne. Tár nélkül meg nem tudsz lövöldözni. :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 nem mentem vele csupa víz voltam nem akartam beleülni... de 10 percet járattam és néha felpörgettem a motort. csak arra nem jövök rá hogy mi szívta le. A magnó nem ment (a CD tár villogott néha) de ha be van zárva a kesztyű tartó akkor tököm tudja mi van odabenn. világít vagy sem... teker vagy sem... :devlish: ha elállna ez a f*s akkor lemennék bebikázni megint és mennék pár kört.... Cd-t én sem értem :lol: Bikázás után nem mentél véle ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 nem mentem vele csupa víz voltam nem akartam beleülni... de 10 percet járattam és néha felpörgettem a motort. csak arra nem jövök rá hogy mi szívta le. A magnó nem ment (a CD tár villogott néha) de ha be van zárva a kesztyű tartó akkor tököm tudja mi van odabenn. világít vagy sem... teker vagy sem... :devlish: ha elállna ez a f*s akkor lemennék bebikázni megint és mennék pár kört.... Nekem is van benne gyári cd-tár,annak is felvillan néha a gombja,biztos akkor is villog,ha be van csukva a kesztyűtartó!De nekem eddig még nem merítette le sose az akksit. Ha válogatja a cd-ket azt azért lehet hallani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Nem lehet, hogy a cd-tárnak semmi köze az akku lemerüléséhez? Gondolok arra, hogy az akku már eléggé oda van (ősi magyar szokás autót kopott gumival, haldokló akkuval eladni :devlish: ) és ez a hirtelen hidegebbre forduló időjárás adta meg neki a kegyelemdöfést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 könnyen lehet de 72es akksi és tökéletesen indította eddig esőben is a héten és csak a cd tárat bütyköltem pénteken... lementem most megnézni de amint leértem elkezdett esni... hozzá se tudok nyúlni amíg esik, kiválló Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 nem mentem vele csupa víz voltam nem akartam beleülni... de 10 percet járattam és néha felpörgettem a motort. csak arra nem jövök rá hogy mi szívta le. A magnó nem ment (a CD tár villogott néha) de ha be van zárva a kesztyű tartó akkor tököm tudja mi van odabenn. világít vagy sem... teker vagy sem... :devlish: ha elállna ez a f*s akkor lemennék bebikázni megint és mennék pár kört.... Hát az elég kevéske ahhoz, hogy visszalapátoljon némi tartást az akksiba. Amikor pénteken szerelted, akkor nem lehet, hogy végig égett mondjuk a belső világítás ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 igyekeztem figyelni erre és mikor tudtam bezártam az ajtót mikor befejeztem akkor beindítottam igaz nem sokat járattam. lehet ezek a dolgok(kitudja mikori akksi,szerelés,hideg) együtt okozták ezt mindenesetre nagyon bosszantó :devlish: Hát az elég kevéske ahhoz, hogy visszalapátoljon némi tartást az akksiba. Amikor pénteken szerelted, akkor nem lehet, hogy végig égett mondjuk a belső világítás ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 El kellett volna gurulni egy fedett részre, ha már nincs garázs és mindenképp nem lehet kibírni, hogy sza* időben autót szerelj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 pénteken nem esett mért ne szereltem volna? tegnap esett akart a fene szerelni menni akartam vele. fedett hely itt nincs a környéken... El kellett volna gurulni egy fedett részre, ha már nincs garázs és mindenképp nem lehet kibírni, hogy sza* időben autót szerelj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 aksi volt mint kiderült... minden szuper vele most! (új akksival) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 aksi volt mint kiderült... minden szuper vele most! (új akksival) Ez legyen a legnagyobb gond a kocsi kapcsán :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 aksi volt mint kiderült... minden szuper vele most! (új akksival) Én szóttam! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 de rég jártam itt :rolleyes: visszaolvastam kicsit, nekem pl. 02 van írva a környezetvédelmi osztályhoz, amúgy meg euro3-as a z18xe a coupekba Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 de rég jártam itt ;) visszaolvastam kicsit, nekem pl. 02 van írva a környezetvédelmi osztályhoz, amúgy meg euro3-as a z18xe a coupekba Ez mind nagyon szép, de hogy jön ez most ide? :rolleyes: Amúgy a Z18XE az mindenhol Euro 3-as, nem csak a Coupékban, tudtommal éppen az EGR szelep hiánya miatt, mert egyébként az összes Z-vel kezdődő motorkód Euro 4-es, de azokban van is EGR. Jah amúgy szerbusz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Láttam ma egy olyat ,hogy aranyszín, a teteje fekete talán az oszlopok is fekete volt,vagy fordítva Bp Újszász utca kb 16:20 körül. Kié? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Láttam ma egy olyat ,hogy aranyszín, a teteje fekete talán az oszlopok is fekete volt,vagy fordítva Bp Újszász utca kb 16:20 körül. Kié? Nem volt rajta egy szintén fekete hátsó szárny is (jó nagy)? Ha igen akkor az Norbi22 nicknevű useré a Coupé Clubról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts