Vktr Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 szerinte drága az alkatrész ami igy is van, és ritka is. kamikaze picit a 2.2 de hát a vectra-ra alig költöttem :lol: valamint azé hallottam sok jót is róla :lol: Majd így meséli, egyszer volt egy jó kocsim... :devlish: :lol: :lol: ;) Nem kicsit kamikaze ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 köszönöm! Megy nagyon igen :lol: Tempomattal ugy gyorsul ... :lol: Köszi mégegyszer! Amugy a króm boritás menni fog, csak idő kérdése, természetesen csak a ház nem az egész tükör+elektronika :lol: Üdvözlet az Astra Bertone Coupe tulajdonosok körében. Szép ótó. Nagyon vadul néz ki feketében és gondolom vadul is gyorsul 2.2 literrel. :devlish: Vigyázz rá és balesetmentes, szép autózásokat kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Feketének nézném így elsőre :devlish: Hát az baj. Ugyanis a Coupé fekete színe a Karbonschwartz/Szénfekete (színkód 280 / 07L, 2UU), ami még véletlenül sem egyezik a sima G Astra négyféle fekete színe közül egyikkel sem, amik amúgy a sima fekete (20C / 87L), a saphirschwartz (20R / 2HU), a novaschwartz (266 / 81L), és az éjfekete/mitternachtschwarz (298 / 83L, 3AU), szóval mindenképp fényezni kell azt a tükörborítást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Hát az baj. Ugyanis a Coupé fekete színe a Karbonschwartz/Szénfekete (színkód 280 / 07L, 2UU), ami még véletlenül sem egyezik a sima G Astra négyféle fekete színe közül egyikkel sem, amik amúgy a sima fekete (20C / 87L), a saphirschwartz (20R / 2HU), a novaschwartz (266 / 81L), és az éjfekete/mitternachtschwarz (298 / 83L, 3AU), szóval mindenképp fényezni kell azt a tükörborítást... Szeretem,hogy úgy figyelsz a részletekre! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Hát az baj. Ugyanis a Coupé fekete színe a Karbonschwartz/Szénfekete (színkód 280 / 07L, 2UU), ami még véletlenül sem egyezik a sima G Astra négyféle fekete színe közül egyikkel sem, amik amúgy a sima fekete (20C / 87L), a saphirschwartz (20R / 2HU), a novaschwartz (266 / 81L), és az éjfekete/mitternachtschwarz (298 / 83L, 3AU), szóval mindenképp fényezni kell azt a tükörborítást... De mind fekete neeeeeeem ? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 De mind fekete neeeeeeem ? :devlish: Sötétben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 De mind fekete neeeeeeem ? :devlish: De nem egyforma, és színeltérés lesz. Színtévesztők persze festhetik sötétkékre is, nekik nem lesz feltűnő a különbség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 van olcsó és jó fényezőm :lol: Szeretném majd idővel az összes króm elemet eltávolítani róla sőt szárny nélkül is jobban tetszene de sajnos megvan fúrva a csomitető... :devlish: De nem egyforma, és színeltérés lesz. Színtévesztők persze festhetik sötétkékre is, nekik nem lesz feltűnő a különbség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 ...szárny nélkül is jobban tetszene de sajnos megvan fúrva a csomitető... :devlish: Az baj hogy meg van fúrva, mert a Coupé klubban egy tag most épp azon agyal hogy feketére fújná a csomagtartótetőt, neked meg ugye alapból olyan. Lehet érdemes volna megkérdezni hátha jó neki szárnnyal együtt is a tied, akkor tudnátok cserélni. Igaz az övé caprisárga, viszont legalább nincsen szétfurkálva (asszem :lol: ) Tényleg ideje volna regisztrálnod oda is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Nesztek kupésok és kabriósok..! Miko megláttam eezt, sírtam.., sokat..! :devlish: http://jajjdecsunya.blog.hu/2010/05/11/muanyagebed#comments Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Nesztek kupésok és kabriósok..! Miko megláttam eezt, sírtam.., sokat..! :lol: http://jajjdecsunya.blog.hu/2010/05/11/muanyagebed#comments Ez nagyon súlyos. A szárny hátul a legrettenetebb... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Ez nagyon súlyos. A szárny hátul a legrettenetebb... :devlish: Ja, simán elmehetne stelázsipócnak! :lol: Jó sok duncosüveg ráférne, több sorban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Koszonom az infot! amint lesz idom regisztralok oda is :devlish: :lol: Az baj hogy meg van fúrva, mert a Coupé klubban egy tag most épp azon agyal hogy feketére fújná a csomagtartótetőt, neked meg ugye alapból olyan. Lehet érdemes volna megkérdezni hátha jó neki szárnnyal együtt is a tied, akkor tudnátok cserélni. Igaz az övé caprisárga, viszont legalább nincsen szétfurkálva (asszem :lol: ) Tényleg ideje volna regisztrálnod oda is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Koszonom az infot! amint lesz idom regisztralok oda is :devlish: :lol: Feltétlenül tedd meg szerintem is :lol: Holnap kihozod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 igen igen, dolgozom estig de 9-10 korul kierek. :lol: Feltétlenül tedd meg szerintem is :devlish: Holnap kihozod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 igen igen, dolgozom estig de 9-10 korul kierek. :lol: Kinézzek én is? Najó, talán. De elötte felteszem az astra extreme pakkot. :devlish: Nekem a 7-8 a preferált. Addig még látni is valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Kinézzek én is? Najó, talán. De elötte felteszem az astra extreme pakkot. :devlish: Nekem a 7-8 a preferált. Addig még látni is valamit. Fél kilenc előtt szerintem ne gyere :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Ilyen időben mégsem megyek :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Ilyen időben mégsem megyek :devlish: Mér ,ott milyen idő van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Mér ,ott milyen idő van? Esett az eső délután :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Esett az eső délután :devlish: és félt,hogy megázik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 és félt,hogy megázik? :lol: 15 fokot írt a board, amikor lementem a kocsihoz, 1 pulcsiban elvoltam, most értem haza :devlish: Laceenak szép ótója van és jó extrás is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 15 fokot írt a board, amikor lementem a kocsihoz, 1 pulcsiban elvoltam, most értem haza :lol: Laceenak szép ótója van és jó extrás is :lol: Te is belefingottál a bőrbe? :lol: Nyilván vicc :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 köszi még egyszer! :devlish: a fingós dolgot visszautasítom, úriemberek olyat nem csinálnak :lol: 15 fokot írt a board, amikor lementem a kocsihoz, 1 pulcsiban elvoltam, most értem haza :lol: Laceenak szép ótója van és jó extrás is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 Mér ,ott milyen idő van? met.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts