Lacee Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 egyelőre annyit sikerült kiderítenem, hogy az összes sebességi fokozatban van nyomaték bőven valamint más váltó van hozzá, máshol van a rüki pl. :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 egyelőre annyit sikerült kiderítenem, hogy az összes sebességi fokozatban van nyomaték bőven valamint más váltó van hozzá, máshol van a rüki pl. :lol: :devlish: Figyuzz arra, amit Zachi írt. Amúgy gyere ki Lurdyhoz és beszélgess el Andrissal, neki ilyen van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 ige, észben tartom ezt. köszi Píísta! mára alkoholizálást terveztem így nem biztos hogy kijutok de köszi! :devlish: Figyuzz arra, amit Zachi írt. Amúgy gyere ki Lurdyhoz és beszélgess el Andrissal, neki ilyen van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 ige, észben tartom ezt. köszi Píísta! mára alkoholizálást terveztem így nem biztos hogy kijutok de köszi! :devlish: Ha nem feledem el, akkor beszélek Andrissal és megkérdezem, hogy zaklathatod-e telefonon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 nagyon kedves tőled! :lol: Ha nem feledem el, akkor beszélek Andrissal és megkérdezem, hogy zaklathatod-e telefonon :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 nagyon kedves tőled! :devlish: Elküldtem a számát, hívhatod nyugodtan. Illetve azt is említett, hogy a fórumokon is talán volt már szó arról a feketéről. Már ha ez az, amit ott volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RCsaba Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 sziasztok! Eléggé töröm a fejem azon, hogy belátható időn belül befizetnék egy németországi használt 1.6-os (lehetőleg Twinport-os) Astra G Cabrióra. Kérdésem annyi lenne, h a hátsó üléseken mekkora a hely (nem várok csodát, de azért remélem egy átlagfelnőttet 175cm, be lehet tuszkolni még felhúzott tetővel is...), valamint egyelőre nincsen garázsom, tehát télen is kint állna, lehet-e ápolószerekkel fenntartani a vászon esztétikai és minőségi állapotot ilyen zord tartás mellet is? A válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2010 hátra szerintem nem fér el senki.... vagyis elfér, de akkor se elöl, se hátul nem lehet kényelmesen ülni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 sziasztok! Eléggé töröm a fejem azon, hogy belátható időn belül befizetnék egy németországi használt 1.6-os (lehetőleg Twinport-os) Astra G Cabrióra. Kérdésem annyi lenne, h a hátsó üléseken mekkora a hely (nem várok csodát, de azért remélem egy átlagfelnőttet 175cm, be lehet tuszkolni még felhúzott tetővel is...), valamint egyelőre nincsen garázsom, tehát télen is kint állna, lehet-e ápolószerekkel fenntartani a vászon esztétikai és minőségi állapotot ilyen zord tartás mellet is? A válaszokat előre is köszönöm! Hátul akkor nincs gond, ha előre nem ül be 170cm feletti ember.Úgy kényelmes. Állítható a kormány magassága, de akkor koccra fel kell tolni és mondjuk egy balaton-bp távot ki lehet bírni. Én mentem már kb 500km úgy, hogy feleségem mögöttem ült és a gyerek meg mellette hátul és nem volt gond. Én kb 186cm vagyok, feleségem 165cm. Tehát ajánlani tudom csak a Astra G Cabriot. Kategóriájában az egyik legnagyobb. Felcsukott állapotban még a tető helyére is tudsz pakolni. 1.6 motorral nem ajánlom! 1.8 a minimum! Azt sem ajánlom hogy kint tartsd a szabad ég alatt, mivel úgy hamar k.o. lesz a ponyva, szerintem. Nekem garázsban áll. A fejtér az nem gond. Ha hátul bent ül 175cm emberke akkor is le lehet hajtani a tetőt. Ezért kiszállni sem kell és a fejét sem veri a ponyvába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 :devlish: mától nálam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 :devlish: mától nálam: http://kepfeltoltes.hu/100509/DSC00885-2_w...ltoltes.hu_.jpg Grat! Bővebben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 köszönöm! elvileg full-os bertone 2001ből 2.2 szivó benzin. egyelőre MINDEN jó rajta, hibátlan. Grat! Bővebben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 ....:lol: mától nálam:.... Wow, nem apróztad el :devlish: Andrissal azért beszéltél előtte ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május10, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2010 Wow, nem apróztad el :devlish: Andrissal azért beszéltél előtte ? :lol: nem, csak most fog :lol: Gratulálok a Coupéhoz. Szép autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 @Lacee: Gratula, szép autó, bár a króm tükörborítás elsőre nem jön be, de lehet hogy meg tudnám szokni... Tessék ellátogatni ide is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Hívtam Andrást de nem vette fel :lol: Köszönöm amugy! Minden hibátlan rajta eddig... 4 nyári gumi kell majd azé :devlish: :lol: ellátogat majd oda is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Hívtam Andrást de nem vette fel :lol: Köszönöm amugy! Minden hibátlan rajta eddig... 4 nyári gumi kell majd azé :devlish: :lol: ellátogat majd oda is ;) Azért nem semmi milyen gyorsan rácsaptál, csak kapkodom a fejem :lol: Amúgy használd egészséggel és sok örömmel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 igen hamar ment, köszönöm szépen! Ha Patyi megtudja megöl amúgy :devlish: :lol: Azért nem semmi milyen gyorsan rácsaptál, csak kapkodom a fejem :lol: Amúgy használd egészséggel és sok örömmel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 und a cd-tárat ki kéne vegyem de ahogy nézem az a gyári kiemelő pálca nélkül nem megy :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 igen hamar ment, köszönöm szépen! Ha Patyi megtudja megöl amúgy :devlish: :lol: Azt mondta, hogy ne vegyél ilyen motorral kupét ? :lol: :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 ....nem, csak most fog :lol:.... Inkább ne kelljen őt keresnie :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 szerinte drága az alkatrész ami igy is van, és ritka is. kamikaze picit a 2.2 de hát a vectra-ra alig költöttem :lol: valamint azé hallottam sok jót is róla :devlish: Azt mondta, hogy ne vegyél ilyen motorral kupét ? :lol: :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 ....kamikaze picit a 2.2.... Áááááááá, dehogy :lol: Főleg így hipp-hopp nem :devlish: Azéé majd hozd ki csütörtökön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 :lol: mától nálam: kép Üdvözlet az Astra Bertone Coupe tulajdonosok körében. Szép ótó. Nagyon vadul néz ki feketében és gondolom vadul is gyorsul 2.2 literrel. :devlish: Vigyázz rá és balesetmentes, szép autózásokat kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Ha meg nem bántalak ugyan én írtam a másik topikban hogy nem annyira jön be az a króm tükörborítás, de azért a helyedben nem kótyavetyélném el, az ugyanis egy Irmscher cucc és ebben a mivoltában elég drága, eredetileg 50e Ft az ára, sztem ennyiből két komplett tükröt is kapsz... Nem tudom hogy milyen színű az autód, de ha nem olyan szín ami csak Coupéban volt, akkor a helyedben körülnéznék bontóban, a Coupé tükre megegyezik a sima G Astráéval... (legalábbis a borítás mindenképpen, a Coupé tükrök mind elektromosan állíthatóak és fűthetőek voltak) Feketének nézném így elsőre :devlish: Szerintem egy jó kis polírfelnivel kellemetessen hatna az a borítás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts