Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Szerintem se áll jól a coupenak a sokküllös felni és a bordón lévő felni se tetszik.Amit NeedForSpeed belinkelt az elöbb az viszont nagyon jól néz ki és a gyári turbos felni is ütös.

Elküldve
Szerintem se áll jól a coupenak a sokküllös felni és a bordón lévő felni se tetszik.Amit NeedForSpeed belinkelt az elöbb az viszont nagyon jól néz ki és a gyári turbos felni is ütös.

van ennél sokkal sűrűbb küllős felni (superturismo) az sztem jól áll neki

Elküldve
van ennél sokkal sűrűbb küllős felni (superturismo) az sztem jól áll neki

kollégámnak pont van egy olyan eladó, 16osban

csak az 4x100, új 205/45 dunlop sp9000-rel

Elküldve

És erről mit gondolsz?

(tudom, hogy már volt... de egyszerűen nem tudok napirendre térni fölötte! :D :) :o)

:blink: :) Azért ezek a felnik is eléggé jól állnak a gépen!!! :lol: Nem?

qp01s.jpg

qp05s.jpg

Elküldve

jó, hogy még az első oldalon linkeltem ezt a moap astrát :blink:

amúgy a barracuda felni tényleg ütős, de sokáig kéne rá spórolnod

Elküldve

Ez a középkonzolja... :blink:

Nem gyenge!

132_2.jpg

Bazs, időközben én is rájöttem, ahogy további képeket találtam róla, hogy ez ugyanaz!

De tényleg nagyon-nagyon coooool gép!

Elküldve
jó, hogy még az első oldalon linkeltem ezt a moap astrát :blink:

amúgy a barracuda felni tényleg ütős, de sokáig kéne rá spórolnod

Bazs, mennyi pénz lehet egy ilyen felni?

Elküldve

Én nagyon elhamarkodtam a felni választást anno,ebböl már tanultam.A rial monte carlo amit Ákos is kinézet az nekem is tetszet csak nem volt 16os 5x110be.Én peremes felnit raknék a coupera.olyat amilyeneket mutattatok.Az a baj hogy sehol se igazán akarják rápróbálni az autóra a felnit mielött megveszed vagy ha mégis akkor meg gumi nélkül úgy meg nem mutat semmit ezért kénytelen vagy képek alapján felnit választani.Érdemes többet várni és drágább szebb felnit venni vagy várni hátha lesz használt jó állapotban,egy rossz felni választás elronthatja a kocsi összképét.

Elküldve

a barracuda használtban 1000 euro körül van gumival, újban meg drágább

a moap astrán lévő 18as króm barracuda cult 1656 euro

cult_ds_3.jpg

de 17ben, nem krómozva már 1092ért megkapod

az indy 17ben 988-tól indul

indy_hbs_3.jpg

Elküldve

nem, ez szett ár

de mondjuk én ennyiért (pontosan 854 euróért) vettem zsír újban a 17es porsche szettet, új dunlop sportmaxx gumikkal és osztókör-módosítóval

Elküldve
nem, ez szett ár

de mondjuk én ennyiért (pontosan 854 euróért) vettem zsír újban a 17es porsche szettet, új dunlop sportmaxx gumikkal és osztókör-módosítóval

Ha szett ár, akkor azért annyira nem ultra-durva! :blink: De semmiképp sem olcsó!

Az elég jóóó a porsche felnikért!

Nekem most kínált egy srác 6 db eredeti Porsche felnit, osztókör-módosítóval meg 4 gumival. (2 felni szélesebb, 4 egyforma, 17"-es mind) összesen 1000,- EUR-ért. (van fotóm. Egy Calibrán volt a srácnak)

Én ezt sokallom.

Elküldve

ha jó állapotú, akkor az olcsó

én nagyon nagy mákkal nagyon olcsón vettem az enyémet

amúgy ez már inkább a gumis topik témája :blink:

Elküldve

Megvan az első fogyi adat, 10.9 csak városban, néha odapakolva neki. Rosszabbra számítottam megmondom őszintén.

Kérdés : meddig kell járatni a motort leállítás előtt ? Ha jól vettem ki a gépkönyv 30 mp-t ír, de az is lehet hogy az ablakmosófolyadék csere hosszára írja, annyira nem tudok németül.

Nincs valakinek angol gépkönyv ?

Elküldve
Megvan az első fogyi adat, 10.9 csak városban, néha odapakolva neki. Rosszabbra számítottam megmondom őszintén.

Kérdés : meddig kell járatni a motort leállítás előtt ? Ha jól vettem ki a gépkönyv 30 mp-t ír, de az is lehet hogy az ablakmosófolyadék csere hosszára írja, annyira nem tudok németül.

Nincs valakinek angol gépkönyv ?

Már angol site-n akadtam bele olyan fórumba, ahol fel volt töltve vagy megvolt valakinek. Keress erefelé!

Elküldve

én min. 2 percig biztos pihentetném még ilyen hidegben is...jo mondjuk én nyul vagyok

Elküldve
Már angol site-n akadtam bele olyan fórumba, ahol fel volt töltve vagy megvolt valakinek. Keress erefelé!
Coupe??? :blink: :) :)
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.