nundee Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Ha esetleg találsz helyet ahol van eladó Coupe lökös előre akkor szój mert engem is érdekelne. <_< Csak nem összetörted a "szépség"-et?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Sziasztok! Csak Coupe löki érdekel? Nekem van eladó Irmscher hátsó nagylökösöm... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Csak nem összetörted a "szépség"-et?! :lol: Nem dehogy, még nálam sincs! <_< Csak ami most rajta van egy kicsit problémás és ha már úgyis újrafényeztetem akkor nem lenne rossz egy hibátlan darabot feltenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Én bárkinek odaadom a Coupé lökhárítómat egy OPC lökösért cserébe, nekem meg az az álmom. Csak sajna picit drága, ömmagában a műanyag borítás 120ezer, de mire mindent megveszel bele (rácsok, ködlámpák, fényezés) picit meghaladja a végösszeg a 300e forintot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Én bárkinek odaadom a Coupé lökhárítómat egy OPC lökösért cserébe, nekem meg az az álmom. Csak sajna picit drága, ömmagában a műanyag borítás 120ezer, de mire mindent megveszel bele (rácsok, ködlámpák, fényezés) picit meghaladja a végösszeg a 300e forintot... 120????? Ne mááár! <_< Mi kerül ennyibe azon? Egy sima coupe lökös mennyibe kerül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 ....Én bárkinek odaadom a Coupé lökhárítómat egy OPC lökösért cserébe, nekem meg az az álmom.... Tuti tolongani fognak <_< :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Egy sima coupe lökös mennyibe kerül? vaterán néha van fönn olcsóé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 vaterán néha van fönn olcsóé. De árban kb. mennyi? <_< Csak hogyha találok, ne 2szer annyiért vegyem mint amennyit ér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 38ért van itt egy valahol.De árban kb. mennyi? <_< Csak hogyha találok, ne 2szer annyiért vegyem mint amennyit ér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Van egy G Astrám és szeretnék Coupe Astra első és hátsó lököst rárakni! Bár a hátsó az tudom, hogy átalakítást igényelne! Esetleg valami ötletetek lenne, hogy melyik másik Astra lökösét tudnám rátenni és más,mint a gyárim! Az első lökös simán felmenne rá /láttam a fórumban néhány képet ahol sima G Astrán coupe lökös volt/ ? Segítségeteket és tanácsaitokat szívesen fogadom és előre is köszönöm!!! Zsolti <_< Rá lehet rakni simán a Coupe első lökhárító héjat minden astrára. Én a vaterán találtam egyet használható állapotban 17 e Ft-re tartotta a srác de ahogy kinézett lealkudtam 10 e Ft-re. Arra vigyázz hogy, 2 változat volt belőlük és minden azonos de a vonószemtakaró nem csereszabatos és az is 5- 6 e Ft. Ha lehet kapni éppen. A hátsót meg elég nagy móka rászabni egy 5 ajtósra mert vagy 30 cm- el hosszabb mint kellene lennie. Meg az ívek se stimmelnek a hátsó lámpáknál. Caravan-ra meg egyenesen lehetetlen feltenni. Egyedül a sedan-ra lehet költséghatékonyan feltolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Nekem van egy fölös coupe első lökösöm.... Kicsit át van alakítva(lásd kép). Nem feltétlen akarom eladni , de ajánlatokat azért lehet tenni rá Pü-ben.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Rá lehet rakni simán a Coupe első lökhárító héjat minden astrára. Én a vaterán találtam egyet használható állapotban 17 e Ft-re tartotta a srác de ahogy kinézett lealkudtam 10 e Ft-re. Arra vigyázz hogy, 2 változat volt belőlük és minden azonos de a vonószemtakaró nem csereszabatos és az is 5- 6 e Ft. Ha lehet kapni éppen. A hátsót meg elég nagy móka rászabni egy 5 ajtósra mert vagy 30 cm- el hosszabb mint kellene lennie. Meg az ívek se stimmelnek a hátsó lámpáknál. Caravan-ra meg egyenesen lehetetlen feltenni. Egyedül a sedan-ra lehet költséghatékonyan feltolni. Igen már én is tudom, hogy a coupe hátsó lökös nem megy rá :-( Tegnap jobban tanulmányoztam! Vaterán sehol nem találtam első lököst csak hátsót! Ilyen árban megfőként érdekelne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Vannak itt XVI. Kerületi cupe-sok? Ma megint láttam 2-t együtt. Egy capri sárgát és egy feketét hátul lexus optikával, valamint van még egy fekete-capri sárga is mifelénk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július31, 2009 úúúúú bakker.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július31, 2009 nem tudom ki hogy van vele, de ez a belső ultraállat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 nem tudom ki hogy van vele, de ez a belső ultraállat... http://img379.imageshack.us/img379/2370/innenraumcq6gs.jpg Igényes, letisztult, kár, hogy a piros szín nem nyerő nálam... (ettől függetlenül a piros cérnával varrt bőrök OK!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 nem tudom ki hogy van vele, de ez a belső ultraállat... itt Szoboszlón közel hasonló, ha nem pont ilyen belseje van egy cabrio-nak. Nagyon állat ez a belső, csak az itteninek ezüstszürke a külseje hozzá, na szvsz ez nem jön össze, legalábbis nekem egy lakkfekete külső jobban bejönne hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 ...meg az a szürke középkonzol is snassz egy kicsit, lehetne mondjuk az is lakkfekete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/3241951_opel_astra_2000 Eladó a kocsim! Akit érdekel hívjon és elmondom a részleteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
haby Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/3241951_opel_astra_2000 Eladó a kocsim! Akit érdekel hívjon és elmondom a részleteket! Csinos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 "Nincs ilyen kódszámú hirdetés a rendszerben!" El is vitték, vagy meggondoltad magad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 "Nincs ilyen kódszámú hirdetés a rendszerben!" El is vitték, vagy meggondoltad magad? Én még láttam, valamikor reggel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Nem, eladó de csak ismerettségi körön belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 de te ezt most vetted. nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 de te ezt most vetted. nem? De, így van, de már nem elég neki az 1.8, Turbót szeretne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts