ENDYKA Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Na, ez tényleg szép. Ugye! THX Need! :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Belerondítok akkor az OFF közepébe! <_< Megegyeztünk ma Sólyommal és én leszek az új boldog tulaja a kocsinak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Belerondítok akkor az OFF közepébe! :lol: Megegyeztünk ma Sólyommal és én leszek az új boldog tulaja a kocsinak! :lol: Én már tudtam! Én már tudtam! Gratula! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Én már tudtam! Én már tudtam! Gratula! <_< :lol: Köszi, köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Invi Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Belerondítok akkor az OFF közepébe! <_< Megegyeztünk ma Sólyommal és én leszek az új boldog tulaja a kocsinak! :lol: GZ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Belerondítok akkor az OFF közepébe! <_< Megegyeztünk ma Sólyommal és én leszek az új boldog tulaja a kocsinak! :lol: Leld sok örömöd benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Leld sok örömöd benne <_< Egyenlőre öröm helyett full para van rajtam, hogy jól döntöttem-e. :lol: Egyszerűen minden a helyére passzol a vétel kapcsán, szerelmes vagyok az autóba, a szerelő tegnap megnézte és egy pici hibán kívűl az autó valóban hibátlan állapotban van mechanikusan, szóval túl könnyen találtam meg a megfelelő vételt és ettől meg vagyok ilyedve kicsit. :lol: Nem számítotam ilyen gyors célba érésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Egyenlőre öröm helyett full para van rajtam, hogy jól döntöttem-e. <_< Egyszerűen minden a helyére passzol a vétel kapcsán, szerelmes vagyok az autóba, a szerelő tegnap megnézte és egy pici hibán kívűl az autó valóban hibátlan állapotban van mechanikusan, szóval túl könnyen találtam meg a megfelelő vételt és ettől meg vagyok ilyedve kicsit. :lol: Nem számítotam ilyen gyors célba érésre. Szerintem nagyon nehéz jobban minimalizálni annak előálltát, amitől tartasz :lol: Mondjuk ha új autót veszel akkor tán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Szerintem nagyon nehéz jobban minimalizálni annak előálltát, amitől tartasz <_< Mondjuk ha új autót veszel akkor tán :lol: Épp ezen röhögtem tegnap, hogy egy új Swift 1.3-as 1.900.000 :lol: Na de az kicsit más világ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Egyenlőre öröm helyett full para van rajtam, hogy jól döntöttem-e. <_< Egyszerűen minden a helyére passzol a vétel kapcsán, szerelmes vagyok az autóba, a szerelő tegnap megnézte és egy pici hibán kívűl az autó valóban hibátlan állapotban van mechanikusan, szóval túl könnyen találtam meg a megfelelő vételt és ettől meg vagyok ilyedve kicsit. :lol: Nem számítotam ilyen gyors célba érésre. Gratula! Amúgy meg ne parázzál, a gyors siker titka az hogy jó helyen kerestél, ahol vannak hozzáértő emberek. (többiek: ha ez most némileg öntömjénezésnek tűnne, akkor rosszul látjátok :lol: ) Képeket kérünk az autóról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Gratula! Amúgy meg ne parázzál, a gyors siker titka az hogy jó helyen kerestél, ahol vannak hozzáértő emberek. (többiek: ha ez most némileg öntömjénezésnek tűnne, akkor rosszul látjátok <_< ) Képeket kérünk az autóról! Nincs mit szépíteni királyok vagytok! :PPP Egyenlőre csak 2 képem van a kicsikéről. Az első találkozás alkalmával készültek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Már látszanak is a képek a hozzászólásodban <_< Szép otó :lol: És még egy Cabrijóóóóóó is el van rejteve a képen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Nincs mit szépíteni királyok vagytok! :PPP Egyenlőre csak 2 képem van a kicsikéről. Az első találkozás alkalmával készültek. Hú ez a belső a gyengém... Nagyon szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Már látszanak is a képek a hozzászólásodban <_< Szép otó :lol: És még egy Cabrijóóóóóó is el van rejteve a képen :lol: :lol: Ha azt is meg tudod mondani, hogy hány lóerő van elrejtve a képen akkor tiéd a különdíj is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Hú ez a belső a gyengém... Nagyon szép. Én is így vagyok ezzel, még egy komplett takarítás kell neki és tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/9319/spa0260o.jpg Nahát. Egészen hasonló az enyém is, csak nekem van oldallégzsák meg könyöklő. Amúgy szép (bár nekem kicsit furcsa az az ezüst középkonzol), és tényleg hetente-kéthetente lehet takarítani a belsejét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Nahát. Egészen hasonló az enyém is, csak nekem van oldallégzsák meg könyöklő. Amúgy szép (bár nekem kicsit furcsa az az ezüst középkonzol), és tényleg hetente-kéthetente lehet takarítani a belsejét... http://kepfeltoltes.hu/090508/mycoupe_0904...ltoltes.hu_.jpg Nahát, tök jól néz ki a konzolod, lehet ilyenre kéne lefujatnom nem ezüstre? Már hívom is Solymit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Nahát, tök jól néz ki a konzolod, lehet ilyenre kéne lefujatnom nem ezüstre? Már hívom is Solymit <_< Ez konkrétan bőrözve van, asszem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Nahát. Egészen hasonló az enyém is, csak nekem van oldallégzsák meg könyöklő. Amúgy szép (bár nekem kicsit furcsa az az ezüst középkonzol), és tényleg hetente-kéthetente lehet takarítani a belsejét... Szépek ezek a Coupe-belsők. <_< Az ülések is pofásak, gondolom, az oldaltartásuk is lényegesen jobb, mint a szériáé. Ez az állítható combtámasz egyébként sokat dob a komforton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Ez konkrétan bőrözve van, asszem.... :lol: Ja akkor felejtős. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Huhh, bakker. Bocs. Már ezer éve terveztem ezt a postot, de mostanában nagyon nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretném és konkrétan semmire sincs időm (de ez mondjuk nem mentség). Tehát én vettem meg <_< nagyon szeretem, nagyon jó és szép autó, örülök, hogy így döntöttem. Fogjátok majd látni ígérem :lol: Azt egyébként állítólag MOTE klubtag vette meg, mégse nagyon hallani felőle itt a fórumon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Huhh, bakker. Bocs. Már ezer éve terveztem ezt a postot, de mostanában nagyon nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretném és konkrétan semmire sincs időm (de ez mondjuk nem mentség). Tehát én vettem meg <_< nagyon szeretem, nagyon jó és szép autó, örülök, hogy így döntöttem. Fogjátok majd látni ígérem :lol: Wowwwww :lol: Grat :lol: Lecserélhetnéd az avatart :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Ja akkor felejtős. <_< Ha a költségek miatt akarod elvetni az ötletet, akkor ne tégy le róla ilyen hamar, nekem van egy fényezett középkonzolom is tartalékba, és meglepő módon ez a bőrös olcsóbb volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Van egy G Astrám és szeretnék Coupe Astra első és hátsó lököst rárakni! Bár a hátsó az tudom, hogy átalakítást igényelne! Esetleg valami ötletetek lenne, hogy melyik másik Astra lökösét tudnám rátenni és más,mint a gyárim! Az első lökös simán felmenne rá /láttam a fórumban néhány képet ahol sima G Astrán coupe lökös volt/ ? Segítségeteket és tanácsaitokat szívesen fogadom és előre is köszönöm!!! Zsolti <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Van egy G Astrám és szeretnék Coupe Astra első és hátsó lököst rárakni! Bár a hátsó az tudom, hogy átalakítást igényelne! Esetleg valami ötletetek lenne, hogy melyik másik Astra lökösét tudnám rátenni és más,mint a gyárim! Az első lökös simán felmenne rá /láttam a fórumban néhány képet ahol sima G Astrán coupe lökös volt/ ? Segítségeteket és tanácsaitokat szívesen fogadom és előre is köszönöm!!! Zsolti <_< Ha esetleg találsz helyet ahol van eladó Coupe lökös előre akkor szój mert engem is érdekelne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts