Harti Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Na csak összejön :lol: Remélem én is hogy minél előbb. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Harti Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Aztán remélem visszajársz ide a fórumra utána is, úgyis olyan kevesen vagyunk itt Coupésok. Konkrétan én egyedül, meg még NFS a Cabrióval. Mindenképpen! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Ez így van, bár még most sem egészen értem, mi volt a gondja a coupésoknak a fórumunkkal..... <_< ...azon kívül, hogy sajnálták a MOTE tagdíjat.... A téma korlátozások, meg lett egy másik, saját, ennyi. Indexen is van opel forum, meg máshol is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 A téma korlátozások, meg lett egy másik, saját, ennyi. Indexen is van opel forum, meg máshol is. Mindeki ott fórumozzon, ahol jól érzi magát és komálja a társaságot <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 eladó Coupe! :-) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 eladó Coupe! :-) <_< Ennek meg kicsit kevésnek tűnik az ára ahhoz képest ami van benne, de lehet hogy csak el akarja adni... Amúgy a 196LE hogy jött ki? Tudtommal a Z20LET 2003 májusig 192LE-s, onnantól meg 200, de 196 sose volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Ennek meg kicsit kevésnek tűnik az ára ahhoz képest ami van benne, de lehet hogy csak el akarja adni... Amúgy a 196LE hogy jött ki? Tudtommal a Z20LET 2003 májusig 192LE-s, onnantól meg 200, de 196 sose volt. Valahogy úgyérzem,mintha ennek a jobb eleje le lett volna kicsit ütve,de lehet csak a képek rosszak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Ennek meg kicsit kevésnek tűnik az ára ahhoz képest ami van benne, de lehet hogy csak el akarja adni... Amúgy a 196LE hogy jött ki? Tudtommal a Z20LET 2003 májusig 192LE-s, onnantól meg 200, de 196 sose volt. Írja, hogy fékpadon mérve ennyi. A gyári adat nem mindig pontos, inkább kevesebbet adnak meg, nehogy vki beperelje őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Valahogy úgyérzem,mintha ennek a jobb eleje le lett volna kicsit ütve,de lehet csak a képek rosszak... Hát, fényezőnek jobb szeme van hozzá, de tényleg mintha a jobb első sárvédő nem pont ugyanaz a szín lenne mint az anyósoldali ajtó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Valahogy úgyérzem,mintha ennek a jobb eleje le lett volna kicsit ütve,de lehet csak a képek rosszak... Akkor megbukna a rétegvastagság mérésen.....Esetleg bontott, gyári ezüst sárvédő, más évjáratból még lehetséges. Meg a xenon nyilván nem gyári.... Szerintem az is sufnituning, szóval nem "sufni- és egyéb tuning mentes"... :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Hát, fényezőnek jobb szeme van hozzá, de tényleg mintha a jobb első sárvédő nem pont ugyanaz a szín lenne mint az anyósoldali ajtó... Nekem is az szúrt szemet,meg olyan bután áll rajta az első lökös vagy nem tudom. Akkor megbukna a rétegvastagság mérésen..... Kicsicsillag,ne legyél naív. <_< A festők ma már egész jó trükköket tudnak erre,én már jártam olyan mühelyben,ahol azért csiszolták és festették újra a merga ajtaját,mert túl vastag lett a festés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Kicsicsillag,ne legyél naív. <_< A festők ma már egész jó trükköket tudnak erre,én már jártam olyan mühelyben,ahol azért csiszolták és festették újra a merga ajtaját,mert túl vastag lett a festés. :lol: Kicsit macerás egy sárvédőt addig csiszolgatni és polírozni, amíg annyi nem lesz a vastagság, mint a többi elemen. Inkább a bontott gyári játszik, szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Kicsit macerás egy sárvédőt addig csiszolgatni és polírozni, amíg annyi nem lesz a vastagság, mint a többi elemen. Inkább a bontott gyári játszik, szerintem. Pedig én a saját szemmel láttam,amint lekapták az ajtókat és újra ment az egész móka a rétegvastagság miatt és nem is kisnevű cég... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Pedig én a saját szemmel láttam,amint lekapták az ajtókat és újra ment az egész móka a rétegvastagság miatt és nem is kisnevű cég... <_< Jó, hát mergánál, ha nincs pont olyan bontott ajtó, vagy elem, akkor kénytelenek szórakozni.ű De ezüstmetál Astra sárvédő szerintem minden második bontóban ott áll hegyben. Nem egy ritka szín az Opelnél... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Meg a xenon nyilván nem gyári.... Projektoros lámpa létezett gyári xenonnal, bár ez tényleg nem az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Projektoros lámpa létezett gyári xenonnal, bár ez tényleg nem az... Így van, és hiányolom a lámpamosót is.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Szerintem az is sufnituning, szóval nem "sufni- és egyéb tuning mentes"... :lol: <_< Nekem a krómozott rendszámtáblatartó juttatta ezt eszembe. Kicsit macerás egy sárvédőt addig csiszolgatni és polírozni, amíg annyi nem lesz a vastagság, mint a többi elemen. Inkább a bontott gyári játszik, szerintem. Hidd el nem macerás, egy jobb festő simán lecsiszolja és ha akar gittel, lakkal, mindennel akár 100 mikron alatt is fúj. Igaz a 124-at eltalálni, tartósan nem egyszerű. Ha ilyet le mer írni gondolom elemcserés volt, ahogy Ti is írjátok, de az könnyen kiderül, csak fel kell pattintani a motorháztetőt. Az, hogy törött volt-e nem csak a festésből deríthető ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 De ezüstmetál Astra sárvédő szerintem minden második bontóban ott áll hegyben. Nem egy ritka szín az Opelnél... <_< Qpénak/caprijónak más ezüst szín árnyalatai voltak, mint a többi G-nek. Tudtommal. Amúgy nekem tetszik, csak belső kép is kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május5, 2009 ezt az autót ismerem. ezt ajánlom megvételre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 ezt az autót ismerem. ezt ajánlom megvételre... csak jó a szemem.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Tényleg 10W 60-as olaj kell bele vagy csak elírta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Valahogy úgyérzem,mintha ennek a jobb eleje le lett volna kicsit ütve,de lehet csak a képek rosszak... lehet tuti az autó, még az is lehet hogy a saját lököse, de hogy csüng az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Tényleg 10W 60-as olaj kell bele vagy csak elírta? Szerintem az jó bele. 10W40 lehet a gyári előírás, a 10W60 jobban bírja a hőterhelést. Ezt kiveséztük szerintem. Mindenesetre, ha volt is koccolva, kit érdekel? Használt autó, nem? 7-8 év alatt beeshet egy kis koccanás, horzsolás - meghúzzák a parkolóban, rányitják az ajtót, elnéz egy szűk kapubejárót, stn. - de ha nem lett kalácsra törve, a nyúlványok épek, és szépen lett javítva, akkor engem nem zavar. Alkualap. Bár, mivel van karosszériás barátom, azt is tudom, hogy gyönyörű kocsikat lehet két TK-s autóból csinálni. De akkor viszont nem csak a sárvédő van fújva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 KÚÚpé/Kábrijóóó rulez !!! <_< Nesze ENDYKA http://www.autospies.com/images/users/Agen...uperb-Coupe.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 KÚÚpé/Kábrijóóó rulez !!! <_< Nesze ENDYKA http://www.autospies.com/images/users/Agen...uperb-Coupe.jpg Na, ez tényleg szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts