Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

lehet, hogy Benya arra gondolt, hogy 6,5x16-os, vagy valami hasonló méretű felnire vágyik? gyárilag 7,5x17-es a felni, azon - tapsztalat - a 205-ös gumi cseppet virsli, szóval 7x16 fölé ne menj sztem.

Elküldve
lehet, hogy Benya arra gondolt, hogy 6,5x16-os, vagy valami hasonló méretű felnire vágyik? gyárilag 7,5x17-es a felni, azon - tapsztalat - a 205-ös gumi cseppet virsli, szóval 7x16 fölé ne menj sztem.

7re pont a 205ös passzol és még a peremvédő is ér valamit. :blink:

Elküldve
olvass már vissza! :)

olyan, amilyen teteszik, bazz :blink:

Bazs az antiszociális... :) :lol:

De igaza van...hogy hogy milyen...16-os gumihoz lehetőleg ne 15-ös felnit válassz, mert picit lötyögni fog... B)

:D B) :o B) B)

Elküldve
7re pont a 205ös passzol és még a peremvédő is ér valamit. :blink:

7,5-en már semmit, pont egyvonalban lesz az élvédő külső pereme a felnivel.

Elküldve

Benya srác sem fog szerintem sűrűn ide járni... :)

- Mondta, hogy vett egy turbot... jól lehúzta mindenki!

- kérdezett felni/gumi méretet... jól lehurrogta mindenki... :blink:

- jaaa... Uhuhu alapból lehurrogta! :lol:

:) hm.

Elküldve
Benya srác sem fog szerintem sűrűn ide járni... :)

- Mondta, hogy vett egy turbot... jól lehúzta mindenki!

- kérdezett felni/gumi méretet... jól lehurrogta mindenki... :blink:

- jaaa... Uhuhu alapból lehurrogta! :D

:) hm.

Ha visszaolvasol a GSi topicban (sokat) akkor majd megtudod, hogy miért ilyen a hozzáállás. :lol:

Elküldve

és mellesleg nem igy volt....

- nem húzta le senki amiért vett egy turbót, sőt kinyomoztuk semmi perc alatt, hogy tényleg hozzáértő tulaja volt, aki lelkes opel gyüjtögető

- nem hurrogta le senki mert gumit/felnit kérdezett, sőt szerintem megoldották a problémáját

- juhuhu meg segit mindenkinek, nagyon sokan tartoznak már neki (min. hálával)

de lehet, hogy csak én látom rosszul......

Elküldve

- nem húzta le senki amiért vett egy turbót

- nem hurrogta le senki mert gumit/felnit kérdezett, sőt szerintem megoldották a problémáját

Redi valahogy jól látja... :blink:

Elküldve

Ide illene Hemi aláírása... már nincs neki meg ugye???

EZ volt??? Itt a lényeges a "Mielőtt kérdeznénk" fejezetnél kezdődik.

Elküldve
Most akkor az a kocsi eleje ahol a bácsi ül? :blink:

Nem Tomi!

Márkától függ...:-) Egy kispolák esetében az akár a hátulja is lehet...:-)

De ne offoljunk má vazz...:-)

Elküldve
Nem Tomi!

Márkától függ...:-) Egy kispolák esetében az akár a hátulja is lehet...:-)

De ne offoljunk má vazz...:-)

Ez nem offolás :blink:

Tudod én szoktam venni a fáradtságot és visszaolvasok és nemkérdezem meg 5-ször ugyanazt. :)

Elküldve

- nem húzta le senki amiért vett egy turbót, sőt kinyomoztuk semmi perc alatt, hogy tényleg hozzáértő tulaja volt, aki lelkes opel gyüjtögető

Redi, látod, hogy vigyorogtam közben!

- TUdom, hogy mi lett a vége az autó nyomozásnak..., de azért kapott negatív véleményt is (legalábbis én nem biztos, hogy teljesen nyugodt lennék, ha én vettem volna meg azt az autót. - de lehet, hogy ezt csak én látom így.)

- Mindannyian segítettünk neki... a "lehurrogás" pedig csak akkor jött, amikor ugyanazt kérdezte másodszorra, ráadásul, már elsőre vagy 4-5-en válaszoltunk rá. :blink:

- Uhu-ra pedig egy rossz szót nem mondanék véletlen sem! Minden tiszteletem az övé! Nyilván meg volt az oka az üzijének... csak mosolyogtam a dolgon.

Ne érts félre, semmi rossz szándék nem volt bennem! (csak olyan érzésem volt, amire TOM ráerősített)

Elküldve

segítsük egymást, ne pedig hurrogjunk sztem. a tolerancia az egy széééép tulajdonság. adjunk esélyt Benzin-nek, talán tanult a múltbeli hibáiból ő is.

Elküldve
Redi, látod, hogy vigyorogtam közben!

- TUdom, hogy mi lett a vége az autó nyomozásnak..., de azért kapott negatív véleményt is (legalábbis én nem biztos, hogy teljesen nyugodt lennék, ha én vettem volna meg azt az autót. - de lehet, hogy ezt csak én látom így.)

- Mindannyian segítettünk neki... a "lehurrogás" pedig csak akkor jött, amikor ugyanazt kérdezte másodszorra, ráadásul, már elsőre vagy 4-5-en válaszoltunk rá. :)

- Uhu-ra pedig egy rossz szót nem mondanék véletlen sem! Minden tiszteletem az övé! Nyilván meg volt az oka az üzijének... csak mosolyogtam a dolgon.

Ne érts félre, semmi rossz szándék nem volt bennem! (csak olyan érzésem volt, amire TOM ráerősített)

mértis?? mit irtam???

én irtam egyszer egy csunyát, de kb 1 perc mulva töröltem. igy azt a Voszin kivül nem látta senkise.

vagyis asszem :) :blink:

Elküldve
mértis?? mit irtam???

én irtam egyszer egy csunyát, de kb 1 perc mulva töröltem. igy azt a Voszin kivül nem látta senkise.

vagyis asszem :lol: :)

:) Ezek szerint én sem láttam... :blink: :o

(bazz... tényleg törölted... :D)

Elküldve
ÚJ OPC GTC ASTRA

A srác kis beszámolója, miután átvette az új OPC GTC Astráját... néhány képpel!

Nagyon-nagyon ütősen néz ki!!! :)

19"-es kerekek...

Bi-Xenon

Navi...

álllat... :blink:

A hátúlról fényképen kicsit furcsán magas a segge, de amúgy elég király! :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.