voszi Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 lehet, hogy Benya arra gondolt, hogy 6,5x16-os, vagy valami hasonló méretű felnire vágyik? gyárilag 7,5x17-es a felni, azon - tapsztalat - a 205-ös gumi cseppet virsli, szóval 7x16 fölé ne menj sztem.
Tom Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 lehet, hogy Benya arra gondolt, hogy 6,5x16-os, vagy valami hasonló méretű felnire vágyik? gyárilag 7,5x17-es a felni, azon - tapsztalat - a 205-ös gumi cseppet virsli, szóval 7x16 fölé ne menj sztem. 7re pont a 205ös passzol és még a peremvédő is ér valamit. :blink:
Speed Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 olvass már vissza! :) olyan, amilyen teteszik, bazz :blink: Bazs az antiszociális... :) :lol: De igaza van...hogy hogy milyen...16-os gumihoz lehetőleg ne 15-ös felnit válassz, mert picit lötyögni fog... B) :D B) :o B) B)
voszi Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 7re pont a 205ös passzol és még a peremvédő is ér valamit. :blink: 7,5-en már semmit, pont egyvonalban lesz az élvédő külső pereme a felnivel.
Speed Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Benya srác sem fog szerintem sűrűn ide járni... :) - Mondta, hogy vett egy turbot... jól lehúzta mindenki! - kérdezett felni/gumi méretet... jól lehurrogta mindenki... :blink: - jaaa... Uhuhu alapból lehurrogta! :lol: :) hm.
Tom Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Benya srác sem fog szerintem sűrűn ide járni... :) - Mondta, hogy vett egy turbot... jól lehúzta mindenki! - kérdezett felni/gumi méretet... jól lehurrogta mindenki... :blink: - jaaa... Uhuhu alapból lehurrogta! :D :) hm. Ha visszaolvasol a GSi topicban (sokat) akkor majd megtudod, hogy miért ilyen a hozzáállás. :lol:
redline Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 és mellesleg nem igy volt.... - nem húzta le senki amiért vett egy turbót, sőt kinyomoztuk semmi perc alatt, hogy tényleg hozzáértő tulaja volt, aki lelkes opel gyüjtögető - nem hurrogta le senki mert gumit/felnit kérdezett, sőt szerintem megoldották a problémáját - juhuhu meg segit mindenkinek, nagyon sokan tartoznak már neki (min. hálával) de lehet, hogy csak én látom rosszul......
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 és mellesleg nem igy volt.... - nem húzta le senki amiért vett egy turbót - nem hurrogta le senki mert gumit/felnit kérdezett, sőt szerintem megoldották a problémáját - juhuhu meg segit mindenkinek, nagyon sokan tartoznak már neki (min. hálával) de lehet, hogy csak én látom rosszul...... Redi valahogy jól látja... :blink:
greg Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Ide illene Hemi aláírása... már nincs neki meg ugye??? EZ volt??? Itt a lényeges a "Mielőtt kérdeznénk" fejezetnél kezdődik.
rtomi Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Most akkor az a kocsi eleje ahol a bácsi ül? :blink:
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Most akkor az a kocsi eleje ahol a bácsi ül? :blink: Nem Tomi! Márkától függ...:-) Egy kispolák esetében az akár a hátulja is lehet...:-) De ne offoljunk má vazz...:-)
rtomi Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Nem Tomi! Márkától függ...:-) Egy kispolák esetében az akár a hátulja is lehet...:-) De ne offoljunk má vazz...:-) Ez nem offolás :blink: Tudod én szoktam venni a fáradtságot és visszaolvasok és nemkérdezem meg 5-ször ugyanazt. :)
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Ez nem offolás :blink: Tudod én szoktam venni a fáradtságot és visszaolvasok és nemkérdezem meg 5-ször ugyanazt. :) :)
Speed Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 és mellesleg nem igy volt.... - nem húzta le senki amiért vett egy turbót, sőt kinyomoztuk semmi perc alatt, hogy tényleg hozzáértő tulaja volt, aki lelkes opel gyüjtögető - nem hurrogta le senki mert gumit/felnit kérdezett, sőt szerintem megoldották a problémáját - juhuhu meg segit mindenkinek, nagyon sokan tartoznak már neki (min. hálával) de lehet, hogy csak én látom rosszul...... Redi, látod, hogy vigyorogtam közben! - TUdom, hogy mi lett a vége az autó nyomozásnak..., de azért kapott negatív véleményt is (legalábbis én nem biztos, hogy teljesen nyugodt lennék, ha én vettem volna meg azt az autót. - de lehet, hogy ezt csak én látom így.) - Mindannyian segítettünk neki... a "lehurrogás" pedig csak akkor jött, amikor ugyanazt kérdezte másodszorra, ráadásul, már elsőre vagy 4-5-en válaszoltunk rá. :blink: - Uhu-ra pedig egy rossz szót nem mondanék véletlen sem! Minden tiszteletem az övé! Nyilván meg volt az oka az üzijének... csak mosolyogtam a dolgon. Ne érts félre, semmi rossz szándék nem volt bennem! (csak olyan érzésem volt, amire TOM ráerősített)
voszi Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 segítsük egymást, ne pedig hurrogjunk sztem. a tolerancia az egy széééép tulajdonság. adjunk esélyt Benzin-nek, talán tanult a múltbeli hibáiból ő is.
Speed Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Szerintem maximális segítő szándék volt mindenkiben.
BeNZiN Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Sorry ha valamit nem vettem észre amit korábban már írtatok és kösz a tippeket.
uhuhu Elküldve Január3, 2006 Szerző Elküldve Január3, 2006 Redi, látod, hogy vigyorogtam közben! - TUdom, hogy mi lett a vége az autó nyomozásnak..., de azért kapott negatív véleményt is (legalábbis én nem biztos, hogy teljesen nyugodt lennék, ha én vettem volna meg azt az autót. - de lehet, hogy ezt csak én látom így.) - Mindannyian segítettünk neki... a "lehurrogás" pedig csak akkor jött, amikor ugyanazt kérdezte másodszorra, ráadásul, már elsőre vagy 4-5-en válaszoltunk rá. :) - Uhu-ra pedig egy rossz szót nem mondanék véletlen sem! Minden tiszteletem az övé! Nyilván meg volt az oka az üzijének... csak mosolyogtam a dolgon. Ne érts félre, semmi rossz szándék nem volt bennem! (csak olyan érzésem volt, amire TOM ráerősített) mértis?? mit irtam??? én irtam egyszer egy csunyát, de kb 1 perc mulva töröltem. igy azt a Voszin kivül nem látta senkise. vagyis asszem :) :blink:
Speed Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 mértis?? mit irtam??? én irtam egyszer egy csunyát, de kb 1 perc mulva töröltem. igy azt a Voszin kivül nem látta senkise. vagyis asszem :lol: :) :) Ezek szerint én sem láttam... :blink: :o (bazz... tényleg törölted... :D)
Speed Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 ÚJ OPC GTC ASTRA A srác kis beszámolója, miután átvette az új OPC GTC Astráját... néhány képpel! Nagyon-nagyon ütősen néz ki!!! :) 19"-es kerekek... Bi-Xenon Navi... álllat... :blink:
NeedForSpeed Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 ÚJ OPC GTC ASTRA A srác kis beszámolója, miután átvette az új OPC GTC Astráját... néhány képpel! Nagyon-nagyon ütősen néz ki!!! :) 19"-es kerekek... Bi-Xenon Navi... álllat... :blink: A hátúlról fényképen kicsit furcsán magas a segge, de amúgy elég király! :)
NeedForSpeed Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 ? Itten vala néhány TOP link Astra G topsites
bazs Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 arra céloztam, hogy ez a G kupé topik és nem a H astra opc :blink:
Recommended Posts