I_S Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Ennyiért még új Mattig szárnyat se kapsz..nem, hogy edeti OPC-t. :blush: Lehet nem eredeti, meg nem új, de tuti olyan mint az OPC... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Lehet nem eredeti, meg nem új, de tuti olyan mint az OPC... Az enyém Mattig...majdnem úgy fest, mint egy OPC...az E-bayről rendelte meg egyik ismerős és egy másik hozta haza Németből-->így is 50 ezremben volt - festve, szerelve. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 És itt egy Irmsher. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Örülök mert mától Fázis 1 lett a Coupém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ami azt jelenti hogy...... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ami azt jelenti hogy...... ? ...hogy erősebb lett. :blush: (Elvileg 140paripa, de konkrét tapasztalat majd csak tavasszal, előbb ki kell járnom belőle a 95-ös benzint, mert csak 98-assal az igazi) Innen van: http://www.mtb-fahrzeugtechnik.de/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 ...hogy erősebb lett. :lol: (Elvileg 140paripa, de konkrét tapasztalat majd csak tavasszal, előbb ki kell járnom belőle a 95-ös benzint, mert csak 98-assal az igazi) Innen van: http://www.mtb-fahrzeugtechnik.de/ Halottam már párszor ezt a szót :) :D :D :D Z18XE-hz nem leltem semmit :blush: Mit tartalmaz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 A Phase 1 az csak egy chip, de nem ilyen univerzális valami, hanem direkt az autóhoz lett írva. Kiolvasták a vezérlőből a programot, azt módosították és úgy lett visszaírva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2009 ez egész jól néz ki... és éjjel: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 ez egész jól néz ki... Húúúú uhuhu hol lehet ilyenhez hozzájutni? Leírás? Nekem nagyon tetszik, és menne a kék kocsimhoz, a kék a kedvencem, ez meg nagyon pöpec!!!!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2009 nem tudom, hogy hol lehet venni.... egy fórumon találtam belinkkelve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 nem tudom, hogy hol lehet venni.... egy fórumon találtam belinkkelve... Nézz körül e-bayen. Plasmatacho.... Tesómnak mondeoban van ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Ez tényleg nagyon jól néz ki, de sztem Roland is tud hasonlót Link to comment Megosztás: More sharing options...
topiboy Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Helló Nem nyílik a tető, itt van süt a nap ezerrel, és csak csipog. Aztán hiába nyomom újra akkor is csak csipog. Nem nyílik segítsetek, mi lehet az oka. Az ablakok le még ki is reteszel majd megáll és csak csipog. Elektromoss hiba bizti, vagy valami komolyabb lehet? Üdv topiboy Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április4, 2009 Megoszt Elküldve Április4, 2009 Astra G Coupe/Cabrio hátsó lökhárító alá Irmscher küszöbvég pár eladó. 12eFt/pár. Privát üzenetet dobj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 A héten elkészült végre a vajbőr középkonzolom. Nekem nagyon tetszik, egész más a beltér hangulata így: Jameg egyúttal bekerült végre egy másik rádió is, adapterrel a gyári multikormányhoz, ez is hibátlanul működik. És még van típusspecifikus hímzett szőnyeggarnitúrám is egyedi logóval, az meg ilyen: Alakulgat az autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
endorf Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Jameg egyúttal bekerült végre egy másik rádió is, adapterrel a gyári multikormányhoz, ez is hibátlanul működik. Hali.A multikormányhoz hol és milyen adaptert vettél és milyen fejhez való?Nekem JVC KD-G511 van,ehhez van adapter? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Van bizony! Itt néz körül, az enyém is innen van és szintén JVC-hez, tanusíthatom hogy működik! http://www.carlink.hu/index.php?cPath=5_197_216 Annyi a feltétel hogy a rádiónak tudnia kell a távvezérlő csatlakozást (lehessen rá csatlakoztatni távvezérlőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2009 nagyon állat a szőnyeged!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
endorf Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Van bizony! Itt néz körül, az enyém is innen van és szintén JVC-hez, tanusíthatom hogy működik! http://www.carlink.hu/index.php?cPath=5_197_216 Annyi a feltétel hogy a rádiónak tudnia kell a távvezérlő csatlakozást (lehessen rá csatlakoztatni távvezérlőt. Azt nem tudom,h van-e rajta távvezérlő csati....Gondolom a hátulján van,hogy néz ki amugy?(távirányítója az van...) Itt egy-két kép a fejről: http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/files/5qt...layx2t62x7l.jpg http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/files/219...twv0cgltpui.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 nagyon állat a szőnyeged!!! Belépés csak váltócipőben! :lol: Legalább is nálam így működne. Ismerve a kölykeimet .... még így sem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 A héten elkészült végre a vajbőr középkonzolom. Nekem nagyon tetszik, egész más a beltér hangulata így: Alakulgat az autó... Nagyon szép lett a belseje a járgányodnak, ez a középkonzolos dolog hol, hogyan, mennyibe került? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 nagyon állat a szőnyeged!!! Kösszép, mégjobb lett volna ha a logó alatt nincs ez a műbőr betét hanem simán a velúrba hímzik bele az emblémát, dehát csak így tudták megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Azt nem tudom,h van-e rajta távvezérlő csati....Gondolom a hátulján van,hogy néz ki amugy?(távirányítója az van...) Keresd meg valahol a készüléked technikai adatait, és ha szerepel benne ilyen hogy kormánytávvezérlő-előkészítés, akkor működni fog a dolog. Nekem egy leginkább Jack aljzatra hasonlító csatlakozó volt ez a készülék hátoldalán, de én baromira nem értek hozzá, hülyeséget meg nem akarok mondani, majd jön Hic és kapásból megmondja tud-e a fejegységed ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Belépés csak váltócipőben! :lol: Legalább is nálam így működne. Ismerve a kölykeimet .... még így sem. ;) Hát, nekem is alig egy hete van bent a szőnyeg, de már egyszer takarítani kellett... de nem érdekel, a látvány nekem simán megér ennyit. És még rendre is szoktat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts