Zachi Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Elég egy apró sérülés a karosszérián, nem véletlenül nem használják már nagyon sok országban a sót...... E két dolognak csak közvetve van köze egymáshoz. A környezetkárosító hatása miatt kerülik használatát (és mert arrafelé tényleg felkészültek az ottani közútkezelők). Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2008 Uhuhu! Ez megint csak egy teszt? http://www.hasznaltauto.hu/2597776 igen, ez egy olyan teszt, hogy ha akarja valaki akkor el is viheti :rolleyes: az asszonyét is árulom... valamelyiknek mennie kéne... de ennyiért nem valószinü hogy valaki gerjed rá... nem igazán szoktak öt kilóval többet adni egy autóért mint amennyit ér. még akkor se ha jó... én se adnék érte ennyit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 igen, ez egy olyan teszt, hogy ha akarja valaki akkor el is viheti :rolleyes: az asszonyét is árulom... valamelyiknek mennie kéne... de ennyiért nem valószinü hogy valaki gerjed rá... nem igazán szoktak öt kilóval többet adni egy autóért mint amennyit ér. még akkor se ha jó... én se adnék érte ennyit... Csak a hűtőmaszk nem eladó??? Az egész autóra sajnos nincs pénzem jelenleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2008 ha az autó elment kiegészitő nélkül, akkor beszélhetünk róla... de egyenlőre csak egybe :rolleyes: hitelátvállalással is eladó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 ha az autó elment kiegészitő nélkül, akkor beszélhetünk róla... de egyenlőre csak egybe :rolleyes: hitelátvállalással is eladó :) Gazdasági válság mellett építkezem és lakásfelújítok asszem a hitel most kimarad.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Gazdasági válság mellett építkezem és lakásfelújítok asszem a hitel most kimarad.... :) A frigóra a hűtőrács a kell! Ki nehagyd ,mert annélkül nem müxik! :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Valaki tudja, hogy a QP gyári első rugó mennyivel engedi mélyebbre a kocsit, mint a sima G első rugacs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2009 az elsőket nem tudom, szerintem ugyanaz mint az 1.8 vagy 2.0 benzines rugoi. A hátsó biztosan megegyeznek a sima 5 ajtóséval... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 az elsőket nem tudom, szerintem ugyanaz mint az 1.8 vagy 2.0 benzines rugoi. A hátsó biztosan megegyeznek a sima 5 ajtóséval... szóval akkor semmivel nem lennék lentebb mint a gyári G astra rugókkal... szomorú, akkor csak vadásznom kell 3cm-es rugacsokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 :lol: :D Ez gyári magasság, vagy már utólag ültetett? Nagyonnagyon szép ez a szekér.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Azannya. A lökhárítón levő spoilerek annyira nem jönnek be, de a felni meg az a kicsi hátsó "szárny" nagyon szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Azannya. A lökhárítón levő spoilerek annyira nem jönnek be, de a felni meg az a kicsi hátsó "szárny" nagyon szép. Különösen a hátsó szárny :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Azannya. A lökhárítón levő spoilerek annyira nem jönnek be, de a felni meg az a kicsi hátsó "szárny" nagyon szép. Szerintem meg baromi hülyén áll neki ez a felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Szerintem meg baromi hülyén áll neki ez a felni. ízlések és pofonok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 ízlések és pofonok.... Hát ez inkább a pofonok rész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2009 Szerintem meg baromi hülyén áll neki ez a felni. Tudjuk dzsonni... bordó, dizel, Astra F a kiráJ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2009 Azannya. A lökhárítón levő spoilerek annyira nem jönnek be, de a felni meg az a kicsi hátsó "szárny" nagyon szép. én most vettem egy irmscher szárnyat... bár az nekem annyira nem répaállító... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2009 Különösen a hátsó szárny :D :lol: bázzeg... én vagyok vak??? milyen hátsó szárny?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 bázzeg... én vagyok vak??? milyen hátsó szárny?? Nem is vetted észre azt a vasalódeszkát a hátulján? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 bázzeg... én vagyok vak??? milyen hátsó szárny?? Ez ni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Ez ni: szolid de tetszetős, szvsz pont elég (lenne ha QP-m lenne, de nincsen, csak a motor hasonlít :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Nekem is bejön, annyira hogy meg is néztem hogy vajh' mibe kerülhet. Aztán amikor megláttam hogy valami 35e Ft, azóta nem tetszik annyira... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Nekem is bejön, annyira hogy meg is néztem hogy vajh' mibe kerülhet. Aztán amikor megláttam hogy valami 35e Ft, azóta nem tetszik annyira... :blush: Meg tudlak érteni. annyiért én teszek fel egy OPC szárnyat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Meg tudlak érteni. annyiért én teszek fel egy OPC szárnyat :lol: Ennyiért még új Mattig szárnyat se kapsz..nem, hogy edeti OPC-t. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts