Tom Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Tényleg jó ajánlólevél hogy hozzáértő, autószerető kézben volt. Reméljük nem lesz vele gond. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Tényleg jó ajánlólevél hogy hozzáértő, autószerető kézben volt. Reméljük nem lesz vele gond. :blink: És reméljük, hogy nem viselte meg nagyon, hogy "a Pista 25 éve Rallye versenyző és szereti ha megy a ménes alatta. " Sok baleset mentes QP-zást kívánok én is Neked BeNZiN és sok-sok olcsó benzint hozzá! :) -----------------------------más--------------------------------------------------- Most beszélgettem egy sráccal (a német forumon). (QP tulajdonos) Magyarországon született és most kint él (6 éves kora óta). Nyáron jön egy haverjával júliusban Balatonra (van ott egy házuk, minden nyáron lejönnek). Mondta, hogy szívesen találkozna velünk. Szerintem akár leugorhatnánk egyik nap talizni velük, ők is a QP-val jönnek. Csinálnák egy kis "nemzetközi Coupe talit!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2006 ma feltettem a krómdiszlécet a paripára... tökszép :blink: és beletettem a gyári CD tartót is... ugyhogy a mai fejlesztegetés megvolt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Az a bertónés hamutál mitől leffedt le annyira? :blink: Én is gondolkoztam a cd tartón, de nálam a százas,huszas,tizes,parkolóbelépő tartására szolgál a hely. Cd-k a kesztyűtartóban és feleségem cserélgeti. Csak nem az öreg Tóth-ról van szó, erzsébet city-ből? Aki a kis corsa A-ba belerakta a calibra turbó motorját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2006 váltózár szerelés volt, és a lakatos arany keze ilyen szépen rakta vissza... :) :blink: holnap vagy pénteken lesz még buzerálás, akkor majd megigazgatom.... ide feltettem még egy két képet... http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/20060102/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Gratulálok a szép QP-hoz a tulajoknak!!! Szép karacsony volt! EZ IGEN! :blink: @uhuhu A három ezüst karika is lesz a szellőző tekerentyűk köré? Sport sparco pedált én is szeretnék az enyémbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2006 Gratulálok a szép QP-hoz a tulajoknak!!! Szép karacsony volt! EZ IGEN! :) @uhuhu A három ezüst karika is lesz a szellőző tekerentyűk köré? Sport sparco pedált én is szeretnék az enyémbe. lesz, lesz... csak nem lehet mindent azonnal..., szépen lassan... az irmscher tekerő krómizé majdnem 7 rongy.... :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Látom Ákos azért mégis felkerült a dísztárcsa :blink: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2006 Persze :lol: én vagyok az úr a házban :) :o :D na jó nem, de feltettem, ő meg nem tudja levenni :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Csak nem az öreg Tóth-ról van szó, erzsébet city-ből? Aki a kis corsa A-ba belerakta a calibra turbó motorját? Annyira nem öreg még de ő az. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Annyira nem öreg még de ő az. :) Ismerem. Rossz pénz nem vész el. Sohasem jöttek vele össze a "jó" üzleteim. Mindíg épp nem volt már meg a "cucc", meg hát majd hívjam két hét múlva. Érdekes ember. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Gratulálok a szép QP-hoz a tulajoknak!!! Szép karacsony volt! EZ IGEN! :) Valóban szép karácsony volt ez... :) Néhányunknak hozott "az angyalka" szép QP-t! :lol: @Ákos! Grat, szép a krom díszléc. Mennyiért sikerült beszerezni? Nagyon húzós? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 32 a teliára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 32 a teliára. bazzz.... úúú... az nem kis pénz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 lesz, lesz... csak nem lehet mindent azonnal..., szépen lassan... az irmscher tekerő krómizé majdnem 7 rongy.... :) :blink: Szia! Mondanál címet ahonnan irmsher tekerő krómizét lehet rendelni. "sima" astrához kellene. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Sziasztok! Visszaérkeztem a téli szabadságról! B.Ú.É.K. minden kedves Coupe tulajdonosnak és természetesen minden MOTE, MVOK és MOMC klubtagnak, valamint fórum látogatónak! Egész jól pörgött ez a topic amíg távol voltam. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2006 én most vettem a papámnak krómkarikát az Astra G be: http://isptuning.xw.hu/ szép hely, jó hely, de nem olcsó. viszont jó a terméke.... a müszerfal köré a krómkarika 9.200 Ft volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Tud nekem valaki téli gumi és felni méretet mondani ? Ha jól emlékszem akkor 215/40 R17 a gyári, ennek a váltómérete kéne. OPEL szervizek nem tudják megmondani mekkora gumi kell rá, lol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Itt játszhatsz a váltóméretekkel: váltóméretek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Tud nekem valaki téli gumi és felni méretet mondani ? Ha jól emlékszem akkor 215/40 R17 a gyári, ennek a váltómérete kéne. OPEL szervizek nem tudják megmondani mekkora gumi kell rá, lol. :blink: Tegnap már leírtam... :) Ha 16"-osat akarsz, akkor a gyári méretben az 205/50R16 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Uhuhu köszönöm szépen.!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 :blink: Tegnap már leírtam... :) Ha 16"-osat akarsz, akkor a gyári méretben az 205/50R16 Thank you my friend ! És felniből milyen kell ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 olvass már vissza! :) olyan, amilyen teteszik, bazz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 olvass már vissza! :) olyan, amilyen teteszik, bazz :blink: :) :lol: :D Bazs az antiszociális... :o B) De igaza van...hogy hogy milyen...16-os gumihoz lehetőleg ne 15-ös felnit válassz, mert picit lötyögni fog... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Tud nekem valaki téli gumi és felni méretet mondani ? Ha jól emlékszem akkor 215/40 R17 a gyári, ennek a váltómérete kéne. OPEL szervizek nem tudják megmondani mekkora gumi kell rá, lol. Keresni tudni kell. Amúgy pedig: www.osszesauto.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts