profile Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Nem vett coupet,de chevrolet captiva topic nincs.....és amúgy is GM termék.... majdnem antara :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Sajnálatos, hogy az Astra Coupe-t nem gyártották 2.2-es DTi motorral. Lett volna rá kereslet szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 szerintem gyártottak. :) csak kevés készült belőle. Nem épp olcsó modell+nem épp olcsó motor. Így kevesebb volt rá a kereslet. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 szerintem gyártottak. :) csak kevés készült belőle. Nem épp olcsó modell+nem épp olcsó motor. Így kevesebb volt rá a kereslet. Szerintem. amennyire én tudom, a G Astra Coupe-ból nem készült dízel, csak benzines :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 amennyire én tudom, a G Astra Coupe-ból nem készült dízel, csak benzines :) http://astra-coupe.hu/data.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 amennyire én tudom, a G Astra Coupe-ból nem készült dízel, csak benzines :) hát ezt rosszul tudod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Nem vett coupet,de chevrolet captiva topic nincs.....és amúgy is GM termék....Meg G astra a csere autója..... :D :lol: :lol: de ha gondolod akkor csinálok egy topicot faterom autójának :lol: :) :P :) :) :D Csinál 1et, de akkó írjál is bele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Csinál 1et, de akkó írjál is bele :D Mivel sajna jót nem tudok írni róla,ezért inkább nem teszem :) Ákos láttam ma a kocsit,élőben szebb a felni mint azon a képen amit belinkeltél :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 akkor így jártam. Az biztos, hogy én még nem láttam Dti-s coupe-t élőben sehol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2008 KATT IDE!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 akkor így jártam. Az biztos, hogy én még nem láttam Dti-s coupe-t élőben sehol. Hidd el, amit kupé gazdik mondanak, én már láttam ilyen ótót - http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=317271 -, igaz a motorterét nem, de nem ha ragaszkodsz hozzá, akkor legközelebb fényképészkedek is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 akkor így jártam. Az biztos, hogy én még nem láttam Dti-s coupe-t élőben sehol. Itt élőben is megnézheted, sőt meg is veheted, bár kissé törött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ákossss miért eladó az ótóóó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ákossss miért eladó az ótóóó ? Ezt én is meg akartam kérdezni.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Sziasztok, szóval a hír igaz, megpróbálom kispízé eltolni a szekeret a háztól. oka nincs, az autó jó, most öltem bele sokszázmilliót. tökéletesen használható. de nem igy csinálja itt mindenki??? :) egyszerüen az arany után nincs meg az a fílingem ami abban megvolt. miután rákerült a felni, muszáj volt leültetni, mert bután nézett ki. de akkor meg indult a pattogás, és a negyvennel megyek a rakparton. ehez nincskedvem. gyári méreten meg nemteccik. szóval csak a szenvedés van. pénzem meg nincstöbb amit rákölthetnék..... szóval ennyi röviden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ez az ültetésmánia... sosem fogom megérteni :) :) Nekem anélkül is nagyon szép az autó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 egyszerüen az arany után nincs meg az a fílingem ami abban megvolt. miután rákerült a felni, muszáj volt leültetni, mert bután nézett ki. de akkor meg indult a pattogás, és a negyvennel megyek a rakparton. ehez nincskedvem. gyári méreten meg nemteccik. szóval csak a szenvedés van. pénzem meg nincstöbb amit rákölthetnék..... szóval ennyi röviden... Szóval hiányzik az a "bizonyos" érzés........Ösmerős..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ez az ültetésmánia... sosem fogom megérteni :) :) Nekem anélkül is nagyon szép az autó :D Mert lényegesen szebb,és lényegesen jobb az úttartása :lol: :lol: Amúgy nekem sokkkal jobban bejön ha feszes a fútómű,mint ha billeg..... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Mert lényegesen szebb,és lényegesen jobb az úttartása :D :) Amúgy nekem sokkkal jobban bejön ha feszes a fútómű,mint ha billeg..... :) :) Nekem meg bőven elég a gyári úttartása, inkább lehessen 40-nál többel közlekedni vele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Nekem meg bőven elég a gyári úttartása, inkább lehessen 40-nál többel közlekedni vele... :D Akárhol körbe autózlak......mindegy milyen az út csak hozzá kell szokni :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Akárhol körbe autózlak......mindegy milyen az út csak hozzá kell szokni :lol: :D :) :) Ahogy dípblú pityu mondta: vannak tartalékok a gyári futóműben is,csak ki kell tudni használni. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ahogy dípblú pityu mondta: vannak tartalékok a gyári futóműben is,csak ki kell tudni használni. :) :) Így van, így van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Sziasztok, szóval a hír igaz, megpróbálom kispízé eltolni a szekeret a háztól. oka nincs, az autó jó, most öltem bele sokszázmilliót. tökéletesen használható. de nem igy csinálja itt mindenki??? :) egyszerüen az arany után nincs meg az a fílingem ami abban megvolt. miután rákerült a felni, muszáj volt leültetni, mert bután nézett ki. de akkor meg indult a pattogás, és a negyvennel megyek a rakparton. ehez nincskedvem. gyári méreten meg nemteccik. szóval csak a szenvedés van. pénzem meg nincstöbb amit rákölthetnék..... szóval ennyi röviden... Hüm-hüm-hüm :) És mi lészen a következő ótód ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Akárhol körbe autózlak......mindegy milyen az út csak hozzá kell szokni :lol: :lol: :D :) Jó nézni az olyan nagyfelnisleültetettautókatmint a tiéd, de nem kéne, mert gyorsan széttépnék rajta mindent :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Jó nézni az olyan nagyfelnisleültetettautókatmint a tiéd, de nem kéne, mert gyorsan széttépnék rajta mindent :) :) :) Vagy amikor a 60lovas dezső megalázóan körbeautózza az 1.4T Grande Puncit! :D Bár ott a csaj béna volt,csak egyenesben tudta nyomni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts