Gelko Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 valaki át tudná küldeni nekem Profile telefonszámát privátban ? köszi előre is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 :mellow: Nagy, nagy csönd van itt........ :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 :unsure: Nagy, nagy csönd van itt........ :mellow: Mer' minden QP-s a Velo féle weboldalon lóg......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Mer' minden QP-s a Velo féle weboldalon lóg......... :rolleyes: Ott legalább nyugodtan társaloghatnak, nem szól bele be a Qpék témáiba 1olyan: "puhány" átlag astrás mint én... :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Ott legalább nyugodtan társaloghatnak, nem szól bele be a Qpék témáiba 1olyan: "puhány" átlag astrás mint én... :rolleyes: :mellow: De, csak regisztrálj be, aztán már bele is dumálhatsz :D (én is azt tettem :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április25, 2007 Megoszt Elküldve Április25, 2007 Én búcsúzom is itt Tőletek! Már lejárt a tagságim... nem is értem, hogy miért lehetek még itt fent! :rolleyes: :mellow: :unsure: Nem szeretem fejtegetni, hogy miért ott csevegünk... :D Talán, ha érdekel valakit ott kaphat rá választ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Nemsemmi Astra QP klubtag...... :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Nemsemmi Astra QP klubtag...... :mellow: :rolleyes: az ismerős nemegyenlő klubtaggal :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 óóóóó... újra kinyílt a fórum <_< És mááájus 31. óta nem volt hozzászólás a QP topic-ban? :rolleyes: nem semmi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június22, 2007 Megoszt Elküldve Június22, 2007 óóóóó... újra kinyílt a fórum ;) És mááájus 31. óta nem volt hozzászólás a QP topic-ban? :rolleyes: nem semmi! Mer' a QPsok kihúznak! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Mer' a QPsok kihúznak! :rolleyes:Mer' van saját faca fórumuk! <_< Ahova összedobtunk már 7900 hozzászólást... kb. 5 hónap alatt... ;) (nem félre érteni, ezzel a fórummal sincs baj... csak az ott egy saját cucc! :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Mer' van saját faca fórumuk! :rolleyes: Ahova összedobtunk már 7900 hozzászólást... kb. 5 hónap alatt... <_< (nem félre érteni, ezzel a fórummal sincs baj... csak az ott egy saját cucc! ;)) pedig biztos van valami baj ezzel az opelfórummal: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 pedig biztos van valami baj ezzel az opelfórummal: http://kepfeltoltes.hu/070623/nocomment_ww...ltoltes.hu_.jpg Azt kell mondjam,teljessen jogos az észrevétel,ha visszalapozol itt meg is találod miért! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június23, 2007 Megoszt Elküldve Június23, 2007 Namivaa itt! Hiányzunk? :D Meg kell küzdeni a kegyeinkért. Piaci versenyhelyzet van. ;) Nem találtam megfelelő emotiont, mert itt kevés van. :P Sokat rosszalkodtok én is dobok fel egy fórumot az oldalamra! <_< És forumopel.hu lesz a domain neve. WEHEHEHE! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 pedig biztos van valami baj ezzel az opelfórummal: http://kepfeltoltes.hu/070623/nocomment_ww...ltoltes.hu_.jpg nekem személy szerint a társasággal soha nem volt bajom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Namivaa itt! Hiányzunk? :D Meg kell küzdeni a kegyeinkért. Piaci versenyhelyzet van. ;) Nem találtam megfelelő emotiont, mert itt kevés van. :lol: Sokat rosszalkodtok én is dobok fel egy fórumot az oldalamra! <_< És forumopel.hu lesz a domain neve. WEHEHEHE! :rolleyes: Elöször olvasd vissza mit írtál a másik fórumon és abból megtudod a választ a kérdésedre..... :lol: Itt úgy is minden rossz meg kevés meg stb..... Csinálj egy fórumot és rájössz hogy azzal dolgozni is kell ami a szabad idődből megy el......De egy próbát megér :omg: Sok sikert hozzá :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 És hogy pont ne én offoljak.... <_< Tegnap coupéztam egy kicsit...még vezethettem is ;) Köszönet érte Katinak és Ákosnak...Jó volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 És hogy pont ne én offoljak.... :) Tegnap coupéztam egy kicsit...még vezethettem is :omg: Köszönet érte Katinak és Ákosnak...Jó volt :) Amit menet közben eladott az Uhuhu........ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 Nanemá'!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 de. Igaz, ótóban is lehet aludni, ezt te is tudod, de lakásra költötte az árát, ha jól tudom. Abban kényelmesebb az alvás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 de. Igaz, ótóban is lehet aludni, ezt te is tudod, de lakásra költötte az árát, ha jól tudom. Abban kényelmesebb az alvás. :) Na, megvolt a napi pletyus is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus12, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 igen, a hír igaz, a Coupé ment, az asszony is ment, a lakás maradt. ezért nem került az OPC front külön eladásra... na erről nem is szeretnék többet pletykálkodni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 igen, a hír igaz, a Coupé ment, az asszony is ment, a lakás maradt. :) B) :) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 B) :) ehh... szóhoz sem jutok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 na erről nem is szeretnék többet pletykálkodni :) Hűb.zmeg...... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts