ENDYKA Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 ez a piros nagyon bejövős nekem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 http://kepfeltoltes.hu/070201/photo_163565...ltoltes.hu_.jpg Lecsó ez a deszka! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Szóval én ma voltam és megnéztem Kecskeméten a Center-Autónál ezt a QP-t. Ezüst QP a használtautón Szóval az autó Olaszországból származik. Még nincs forgalomba helyezve, de a költségeit ők vállalják. Óra szerint 114e km, de jó eséllyel van benne több. - A kormány nagyon-nagyon szét van kopva. Mind a gyári bőr rajta, mint a légzsák. - a műszerfal és az ülések - dacára az alapos tisztogatásnak és a szilikonos motortérnek - meglepően koszos itt-ott (lehet, hogy nem jön már ki) --> lelakott szerintem - az első lökös egyértelműen fényezve lett - nem túl szépen - a bal első ajtó, a bal hátsó sárvédő és a bal oldali küszöb szintén fényezve volt. Ráadásul az ajtó pereme még így is csunyán le van verve, amit igénytelenül javítottak. - a hátsó lámpa sötétített... de szerintem nem a Turbo-s lámpája és nem is Enjoy. Hát röviden ennyit róla. Jaaa és ami még fura, hogy csak 15"-os felni van rajta. Tudtommal minden QP gyárilag legalább 16"-os felnivel jött ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 - A kormány nagyon-nagyon szét van kopva. Mind a gyári bőr rajta, mint a légzsák. már a kép alapján megkérdeztem volna, hogy "ugye taxinak használták?" vagy lehet, hogy tényleg 114 van benne de azt szlalomon rakták bele, mert ehhez képest a szétesés előtt álló Momo-m gyári :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Szóval én ma voltam és megnéztem Kecskeméten a Center-Autónál ezt a QP-t. Ezüst QP a használtautón Jaaa és ami még fura, hogy csak 15"-os felni van rajta. Tudtommal minden QP gyárilag legalább 16"-os felnivel jött ki... Volt 15''-al is. Az a felni volt az enyémen is. Ez csak coupe és cabrio felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Szóval én ma voltam és megnéztem Kecskeméten a Center-Autónál ezt a QP-t. A hét elején én is voltam.Kicsit szétnéztem.Nekem is fetűnt az a kopott QP.Nagyon látszott a fényesítés ellenére, hogy elhasznált darab, irreális áron.Mondjuk ami fura volt, pl. a hátsó tárcsa állapota.......pl........Amúgy 1.8-as.......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 BOLDOG SZÜLINAPOT ANDRÁS!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 érdekes dolog az a BodyKit...(ha úgy hívják ami rajta van ) nekem annyira nemtecc egyik autón sem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Tecc az új avatar.......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2007 na asszem a paripám elnyerte a végleges alakját :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2007 a mai napon bepréseltük a kereket a helyére. már befér :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Mutatós darab!! :unsure: Mennyit is ültettél a gépsason? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 a mai napon bepréseltük a kereket a helyére. már befér :huh: :unsure: Felperemeztetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2007 nem a peremmel volt a baj, hanem egy meleg megoldás az hogy a doblemeznek van egy éle a perem mellett nemsokkal. flexpartit rendeztünk... kivágtunk egy picit belőle. pont annyit amennyi útba volt :unsure: meg kiszedtük a hátsó dobbetétet, mert utban volt az is. 4 centit ültetett a rugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Nagyon szép lett :unsure: fáj is egy kicsit a zsívem miatta :huh: Már nem rakod vissza a téli gumit,vagy csak próba miatt van fent a nyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Ákos, ez elég szép lett... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 nem a peremmel volt a baj, hanem egy meleg megoldás az hogy a doblemeznek van egy éle a perem mellett nemsokkal. flexpartit rendeztünk... kivágtunk egy picit belőle. pont annyit amennyi útba volt :unsure: meg kiszedtük a hátsó dobbetétet, mert utban volt az is. 4 centit ültetett a rugó.Mondtam én, hogy hozzá kell nyúúúlni! :lol: TÉnyleg nagyon patent lett a gép Ákos! Gratulálok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2007 Nagyon szép lett :unsure: fáj is egy kicsit a zsívem miatta :lol: Már nem rakod vissza a téli gumit,vagy csak próba miatt van fent a nyári? már nem teszem vissza a télit. ha mégis jön a hó, akkor kéznél van, és azonnal fel tudom tenni. de nem hiszem hogy lesz mg tél... köszi fiuk, én nekem is tetszik :huh: meg tettem rá coupé feliratot is. igy már nem opel astra, hanem opel coupé :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 meg tettem rá coupé feliratot is. igy már nem opel astra, hanem opel coupé :huh: :lol: szép lett a kocsi :unsure: a felirat mire való eredetileg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február2, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2007 astra coupéra :unsure: csak valamikor késöbb tették fel az astra helyére ezt.. asszem 2004 től vagy mi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 astra coupéra :unsure: csak valamikor késöbb tették fel az astra helyére ezt.. asszem 2004 től vagy mi... gizda :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február3, 2007 Megoszt Elküldve Február3, 2007 astra coupéra :unsure: csak valamikor késöbb tették fel az astra helyére ezt.. asszem 2004 től vagy mi... Cabrió nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts