voszi Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Nálam is elférne még egy 100-as! B) És akkor már egész jól érezném magam! :D :) Jóvan... mi meg maj' nyitunk egy Z18XE Topic-ot Ákossal meg Need-del! :) :lol: :o Jóvanna, ha itt maradhatok, akkor nemszótam, de ugye nekem egy OPC-m van, nem Coupém. :blink:
Speed Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Jóvanna, ha itt maradhatok, akkor nemszótam, de ugye nekem egy OPC-m van, nem Coupém. :blink: Te itt Tiszteletbeli Tag vagy! :)
voszi Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Te itt Tiszteletbeli Tag vagy! :) Köszönöm szépen! :blink:
voszi Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Mr. Speed! Szép a kocsid belül nagyon! Vannak Magyarországon is rendes emberkék, ez is mutatja. Remélem, hogy igen sok örömöd lesz benne még!!!
Tom Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Ja, és jut eszembe, már nem a 308 mm-es a legnagyobb Opel gyári tárcsa, 321 mm-es kerül az új OPC-re előre, amire viszont 17" a legkisebb kerék, ami felszerelhető. Hú, ezt nem tudtam! :blink: Az már elég baráti méret pizzában is. :)
Speed Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Mr. Speed! Szép a kocsid belül nagyon! Vannak Magyarországon is rendes emberkék, ez is mutatja. Remélem, hogy igen sok örömöd lesz benne még!!! :blink: Köszönöm szépen! :)
BeNZiN Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Én kocsim előéletéről mit tudtok ? Én csak annyit hogy ki volt a tulaja, de pl a kerekedésben azt mondák hogy főrendőré volt. Legalábbis az egyik kereskedő ezt mondta, a másik meg a rallye versenyzőt. 62e km van benne, de nincs szervizkönyve. Egyébként egy vicc volt amit a kereskedők előadtak mielőtt megvettem, ennyi összefüggéstelen és egymásnak ellentmondó történetet egy autóról. A legdurvább az volt hogy a kocsi az idősebbik Ranga Lacié volt, aki most a BM szerviz vezetője. :blink:
voszi Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Én kocsim előéletéről mit tudtok ? Én csak annyit hogy ki volt a tulaja, de pl a kerekedésben azt mondák hogy főrendőré volt. Legalábbis az egyik kereskedő ezt mondta, a másik meg a rallye versenyzőt. 62e km van benne, de nincs szervizkönyve. Egyébként egy vicc volt amit a kereskedők előadtak mielőtt megvettem, ennyi összefüggéstelen és egymásnak ellentmondó történetet egy autóról. A legdurvább az volt hogy a kocsi az idősebbik Ranga Lacié volt, aki most a BM szerviz vezetője. :blink: Minden turbo-s gépet nyilván nem ismerek, de jó párat (vagy 20-at) végignéztem, mielőtt kimentem venni 1et. 2005 márciustól voltam komoly szemlélő (novemberig), szóval, ha mondasz róla vmit, talán én is tudok róla vmit...
BeNZiN Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Minden turbo-s gépet nyilván nem ismerek, de jó párat (vagy 20-at) végignéztem, mielőtt kimentem venni 1et. 2005 márciustól voltam komoly szemlélő (novemberig), szóval, ha mondasz róla vmit, talán én is tudok róla vmit... Ittvan az előző tulaj (Tóth István) által feladott hirdetés : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 a forgalmi szerint egyébként 2004 9. hóban lett itthon forgalomba helyezve, de a tulaj meg azt mondta, hogy 2-3 éve használja már. Confusing :blink:
paja Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 "Helyhiány miatt eladó"..Jóduma :) Én meg most jöttem a falvédőröl... :blink:
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Ittvan az előző tulaj (Tóth István) által feladott hirdetés : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 a forgalmi szerint egyébként 2004 9. hóban lett itthon forgalomba helyezve, de a tulaj meg azt mondta, hogy 2-3 éve használja már. Confusing :) Én egy picit, jobban körüljártam volna a témát...ha ennyi ellentmondásos dolog van... :blink: Ez a kép azért sokat elárul...
voszi Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Benya! Akkor a Te embered OpelTomi, ebben a topicban ő maga ajánlotta a kocsit: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&showt...ndpost&p=149570 Beszélj vele, mert sok az ellentmondás ezen a gépen... de attól még lehet tök jó!
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Tényleg és ezt is írta Tomi: "Csak tudod a Pista 25 éve Rallye versenyző és szereti ha megy a ménes alatta. " Hmmm... Na ez az a Pista akitől vetted...
Tom Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Tényleg és ezt is írta Tomi: "Csak tudod a Pista 25 éve Rallye versenyző és szereti ha megy a ménes alatta. " Hmmm... Na ez az a Pista akitől vetted... Megkimélt, idős bácsi használta 2. autónak, nem? Csak a telekre járt vele...
rtomi Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Az úriember tényleg Rallye versenyző már több mint 25 éve. :) Paja! Ha jártál volna nála akkor tudnád,hogy tényleg helyhiánnyal küszködik. Főleg azért akarta eladni a turbót mert sokat fogyasztott neki de még mindíg azt mondom,hogy tényleg helyhiánnyal küszködik. :blink: Rengeteg autója van. Főleg OPEL de most vannak Skodák is mert a "Historic" kategóriában indul egy S100-assal. Az,hogy eladja a turbót az nem csoda,hiszen különlegességnek ott pihen a garázsban a LOTUS OMEGA meg egy csomó veterán OPEL. Egyébként tényleg egy BM szervízben dolgozik ha jól tudom. :)
paja Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Bocsi igazad van , nem ismerem az uriembert... De én is szeretnék "Helyhiányban szenvedni"... Mármint a sok autó miatt... Igazándibol ha sokat forogsz autókereskedőknél meg piacon, és néha böngészed a használtautó hirdetéseket, akkor nem igazán bízol az ilyen kijelentésekben.....de kivétel erősíti a szsabályt!
rtomi Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Bocsi igazad van , nem ismerem az uriembert... De én is szeretnék "Helyhiányban szenvedni"... Mármint a sok autó miatt... Igazándibol ha sokat forogsz autókereskedőknél meg piacon, és néha böngészed a használtautó hirdetéseket, akkor nem igazán bízol az ilyen kijelentésekben.....de kivétel erősíti a szsabályt! Ok én sem szoktam ezeket elhinni DE a Pistát ismerem és tudom,hogy miért írta amit írt. :) Tényleg kivétel :blink:
Speed Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Szegény BeNZiN! (Rammstein után szabadon? :)) Elég sok - főleg negatív - véleményt és információt kapott most a gépről. :blink: Mindjárt felad egy hirdetést és eladja az autó! :) Amúgy én a képek alapján féltem volna tőle, mert elég mostoha körülmények között van ott tárolva (a fotókon). Mintha csak most hessegették volna le róla a csirkéket (mosás előtt)... :D nem? :lol:
rtomi Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Amúgy én a képek alapján féltem volna tőle, mert elég mostoha körülmények között van ott tárolva (a fotókon). Mintha csak most hessegették volna le róla a csirkéket (mosás előtt)... :) nem? :blink: Hidd el Speed nagyon jó,hozzáértő kezekben volt az az autó :) A képen látható gumifal pedíg a tartalékgumigarnitúrákból van amiket a versenyzéshez használnak. A Coupé a ház alatt volt a fűtött gariba. :lol:
Speed Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Vagy kigurítottak a jó meleg garázsból... JA :) aztán, ha már kint volt, oda tolták a falhoz és rátoltak egy versenyautót... jaaa meg mellé pakoltak egy adag régi gumit! :blink: :) :D Hidd el Speed nagyon jó,hozzáértő kezekben volt az az autó :o A képen látható gumifal pedíg a tartalékgumigarnitúrákból van amiket a versenyzéshez használnak. A Coupé a ház alatt volt a fűtött gariba. B) Én elhiszem Neked! Én csak azt írtam le, amilyen benyomást bennem a kép keltett! :lol:
paja Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 1 szónak is 100 a vége: Rengeteg balesetmentes km BeNZiN!
Recommended Posts