Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 De mi durva az 5 kilógó küllő? Nem semmi... Egyébként milyen az első lökös amit csináltam? A lökős szép a felni nagyon nem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 nekem tetszik :unsure: nem is lenne rossz megcsinálni ilyenre, csak kell hozzá egy sima, meg egy coupe lökös...nana! A kezedre csapok! :huh: egyébként szerintem 2 QP lökös kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 nana! A kezedre csapok! :unsure: egyébként szerintem 2 QP lökös kell hozzá. szertintem a felső feléhez megtenné az olcsóbb sima lökös... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 szertintem a felső feléhez megtenné az olcsóbb sima lökös...lehet, hogy igazad van... ... ... bár most, hogy így látom... azért lehet, hogy mégsem megy... sajna zavaró benne a vízszintes törés... hm... na majd megnézem élőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 lehet, hogy igazad van... ... ... bár most, hogy így látom... http://www.kfzteileberlin.com/img/fop.jpg azért lehet, hogy mégsem megy... sajna zavaró benne a vízszintes törés... hm... na majd megnézem élőben. http://i14.ebayimg.com/07/i/000/86/b4/e315_1.JPG az mindegy, ugyis kell a kendácsolás hozzá, akkor már azt a törést sem tart semeddig kiszedni... ami engem jobban elgondolkoztat, az a kerékjárati ív megtartásának a lehetősége... mármint hogy nem lesz-e csúnya az ív a "nyújtás" után Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Más az íve a két lökösnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január28, 2007 Na? Mit gondoltok? :unsure: Kicsit átalakítottam... :lol: http://www.freeweb.hu/myastra/images/coupe/VT/QP_vt_05_s.jpg én 3 hónapja keresem ezt a felnit 5x110 esben... :huh: csak nincs.... 1 helyen találtam, de ott asszem közel 2000 euro volt... bombasztikus ez a felni. EtaBeta Tettsut black a neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Nagyon nagyot mutatna tényleg az autón. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 az mindegy, ugyis kell a kendácsolás hozzá, akkor már azt a törést sem tart semeddig kiszedni... ami engem jobban elgondolkoztat, az a kerékjárati ív megtartásának a lehetősége... mármint hogy nem lesz-e csúnya az ív a "nyújtás" után Úgy gondolom, hogy a megfelelő szakember probléma nélkül megoldja ezt a gondot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 És milyen osztással találtál Speed? Az enyém sem 110-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 És milyen osztással találtál Speed? Az enyém sem 110-es. Nem is foglalkoztam vele! Csak a megjelentést néztem! Egyébként nem találtam 19"-osnál kisebbet. De még szétnézek. Az osztókör 5x112-es. Azt simán fel lehet pattintani 5x110-re. Egész kicsit okoskodás kell csak. neeem? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Nagyon nagyot mutatna tényleg az autón. :unsure: Esetleg ha újraforgatnák a BEN HUR-t..... :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Az osztókör 5x112-es. Azt simán fel lehet pattintani 5x110-re. Egész kicsit okoskodás kell csak. neeem? :unsure: Ilyen kúpos csavarral fel lehet rakni. A lökös jól néz ki,de szerintem 2 coupe lökös kell az ív miatt a kerékjáratnál....,mert más a sima G astráé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Ilyen kúpos csavarral fel lehet rakni. A lökös jól néz ki,de szerintem 2 coupe lökös kell az ív miatt a kerékjáratnál....,mert más a sima G astráé. Kúpos csavar! :unsure: Excenteres. Nekem is azzal van felrakva. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Kúpos csavar! :unsure: Excenteres. Nekem is azzal van felrakva. :lol: Azt akartam írni :D :lol: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Esetleg ha újraforgatnák a BEN HUR-t..... :unsure: :huh: :lol: ;) :lol: :lol: :D A lökös jól néz ki,de szerintem 2 coupe lökös kell az ív miatt a kerékjáratnál....,mert más a sima G astráé.Erre gondoltam én is. Na meg nem csak a kerékjáratnál, hanem végig az egész lökös íve miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 excenteressel felmennek: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 A 120-as nem jó! Az csak pogácsával megy fel, de azt inkább ne. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 A 120-as nem jó! Az csak pogácsával megy fel, de azt inkább ne. :unsure: tudom, csak közben szerkesztettem ahsz-t és azt elfelejtettem odatenni, hogy azokból is biztos van más osztókörrel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 ... Az csak pogácsával megy fel, de azt inkább ne. :unsure: sajtos? sós? :huh: nah... viccet félretéve... szép másolatok ezek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 A 120-as nem jó! Az csak pogácsával megy fel, de azt inkább ne. :unsure: Hívjuk inkább nyomtávszélesítőnek :lol: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Hívjuk inkább nyomtávszélesítőnek :lol: :unsure: :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Á ! Nem tudtok Ti semmit! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts