velo Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 http://lode001.tripod.com/sitebuilderconte...coupe_turbo.jpg A hátsó lámpa nagyon állat, azt hiszem Irmscher! :lol: nemnem... ez kérlek csak virtual tuning... ugyanúgy mint a lila coupe vagy a kék vectra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December27, 2006 na, akkor mától minusz 4 cm.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Nem szép látvány,de az tény,hogy az autó használati tárgy. kié? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 ....na, akkor mától minusz 4 cm.... :lol:.... Jájjjjj :) Mi történt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Jájjjjj :) Mi történt ? gondolom (illetve remélem) eladta a lököst mert megrendelte az újat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Jájjjjj :lol: Mi történt ? még nincs rajta az OPC lökös :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 kié? :lol: :) Hát nem a tiéd, mert alig használod :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December27, 2006 leültettem bazzzz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 leültettem bazzzz :) És amilyen jólnevelt kocsi szót is fogad nektek :lol: Lökös unistall is bene volt a beszerelési leírásban ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 leültettem bazzzz :lol: rugó avagy komplett futómű installed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 leültettem bazzzz :) Majd azt is újságold el, hogy hátul hogy ér bele a lökhárító felfogatása a kerékbe. Vagy meg mütetted egy ügyes lakatos bácsival? :) :lol: Nyári garnitúrával próbáldat már? Engem is érdekel, mert itt az ültető rugesz, meg OPC front is érdekelne olcsóé, csak azért érdeklődök ennyire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December27, 2006 az ültetés hazafelé kiderül hogy milyen :lol: és csak rugó, mert a budapesti utak miatt egy pici komfortnak kell maradnia, mert különben élvezhetetlen az autózás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 az ültetés hazafelé kiderül hogy milyen :lol:Nem lesz vele bajod! És nagyon kellett az autónak az ültetés! :) Viszont a nyári gumival erősen fogod majd szívni a fogadat... ugyanis bele fog érni az a bizonyos illesztés (amit Ricsi említett) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December27, 2006 remélem nem lesz bajom a nyárikerekekkel se.... ET42 assze, ha beleér, akkor majd a kalapács alakit rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 remélem nem lesz bajom a nyárikerekekkel se.... ET42 assze, ha beleér, akkor majd a kalapács alakit rajta :lol: Nekem a gyári Coupe Turbo felni is beleér... szóval kell majd az a kalapács! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Néztem tegnap előtt egy VMAX-ot az elkerülőn (téli gumákkal) Úgy ca. 6300 RPM-nél óra szerint 216 km/h-val gurultunk, a GPS szerint a VMAX 208,7 km/h volt. Adott körülmények között kb. ez volt a max. (2 személy, téli gumi - 205/50R16) A nyárival valamivel több lenne (1-2 km/h), tekintve a nagyobb kerékátmérőt. De úgy gondolom, hogy jelen állapotában az autó nem tud sokkal többet. Talán fel lehetne tornázni 220 km/h-ig - óra szerint - de nem vagyok meggyőződve róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január1, 2007 nézzétek csak: az érdekesség : szerintem nagyon butábn néznek ki a mostani sportosnak mondott autók... nézzétek meg a külömbséget a kupé és a fókusz között... mekkora a szintkülönbség!!!! A fókusz a ford jelenlegi sportos autója, ez egy 1.6 os, 3 ajtós coupe :lol: , sportos csomagga, vagyis belül nem a sima 1.6 os... mennyivel jobban néz ki az astra mint a fókusz!!! viszont rettenetesen nagyot dobott az autón az ültetés... állatul néz ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 hmm... Jobb az astra! :lol: és az ültetés is jó! Már csak annyit árulj el Ákos, hogy mi az a sötét rondaság a kocsi elején? A régi lökössel mi lett? ui: az előző oldalon a lap alja felé linkelt képeik nem jönnek be. hiba van a dologban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 B.U.É.K.! :lol: Hátúl soknak tűnik, de mi ez a fekete lökhárító? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 Hátúl soknak tűnik... Elől kevés. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január1, 2007 az kééékkk :lol: hát egyenlőre ideiglenesen van fennt, addig, amig ki nem derül, hogy jön e a tunying lökös... ha jön, akkor ez le, tunying fel, ha nemjön, akkr ez le, és a régi vissza... ezt csak felpróbáltam hogy áll a agépnek, de nemteccik, gagyi nagyon ez... Elől kevés. :) :) pedig 4 centi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts