gergolabs Elküldve Június16, 2014 Megoszt Elküldve Június16, 2014 Aljas ragalom! :) :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 tucatszámra hozzák be a coupe-kat....ez végülis nekünk annyira nem jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 Hát ha befektetésnek vetted akkor bizony nem, épp leszálló ágban van az áruk. De ettől még nem rossz autók, csak nem mostanában fogsz jól kijönni az eladásából... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július7, 2014 Megoszt Elküldve Július7, 2014 Opelnek sosem volt ára. Nézd meg a calibrát, vagy mantát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július8, 2014 Megoszt Elküldve Július8, 2014 Ó dehogynem! 30 év után elkezd felfelé menni (a megmaradt példányoknak), csak meg kell nézni az A Mantákat meg a C Kadetteket... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Ja, csak addig 3x annyit is költesz rá és csak 2x annyiért adod el, ha egyáltalán kell valakinek! Vagy vitrinben tartod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
VikeetorBertone Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 (edited) Sziasztok! Lenne egy kérdésem kedves coupes & cabriós társaim. Volt már olyan problémátok a vezető oldali elektromos ablakkal ,hogy amikor kinyitod nem jött le résnyire az ablak. Mert sajnos én ma reggel így jártam. :unsure: Ha volt esetleg ilyen problémátok vagy van tippetek mi okozhatja kérlek segítsetek. Köszi. Módosítva Július9, 2014 : VikeetorBertone Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Sziasztok! Lenne egy kérdésem kedves coupes & cabriós társaim. Volt már olyan problémátok a vezető oldali elektromos ablakkal ,hogy amikor kinyitod nem jött le résnyire az ablak. Mert sajnos én ma reggel így jártam. :unsure: Ha volt esetleg ilyen problémátok vagy van tippetek mi okozhatja kérlek segítsetek. Köszi. Valszeg a zárban elment a mikrokapcsoló nyaralni, és nem érzékeli, hogy húzod a kilincset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VikeetorBertone Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Köszi a valaszt! Akkor gondolom a belső kárpit leugrik és mikrokapcsoló csere ami eléggé lehetetlen helyen van. :-/ Egyébként nem lehet ,h csak megszorult vagy nincs kontakt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Köszi a valaszt! Akkor gondolom a belső kárpit leugrik és mikrokapcsoló csere ami eléggé lehetetlen helyen van. :-/ Egyébként nem lehet ,h csak megszorult vagy nincs kontakt? Bármi lehet. Úgy rémlik a mikrokapcsoló benne van a zárszerkezetben ami beakad mikor becsukod az ajtót. Aztán lehet h nem is javítható, csak cserélhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VikeetorBertone Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Oks! Akkor szétszedem és lecsekkolom mi a helyzet! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Másik oldalon működik? Nem vetted le az akkusarut? Mert akkor elfelejti a végállásokat és újra tanítani kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Ja, csak addig 3x annyit is költesz rá és csak 2x annyiért adod el, ha egyáltalán kell valakinek! Vagy vitrinben tartod :) Ez így igaz, de egy autó sosem volt megtérülő befektetés, aki ezt gondolja az álomvilágban él. Vagy nepper aki abból él hogy tudatosan átvágja az embereket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
VikeetorBertone Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Másik oldalon működik? Nem vetted le az akkusarut? Mert akkor elfelejti a végállásokat és újra tanítani kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
VikeetorBertone Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Igen a masik oldalon megy! Ezert gondoltam en is a mikrokapcsolora. Szét is szedtem es ki is vettem a szerkezetet de a mikorkapcsolo egyben van a zár mechanikaval es nem igazan tudtam szetszedni a hazat mert nagyon egyben van es igy megprobalok szerezni egy csere darabot hatha azzal menni fog! ;-) Csak nehez bontottat talani, mert sok angol bontott van az meg ugye nem jo. Meg talan a coupe-je lehet jo bele. :-/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Igen a masik oldalon megy! Ezert gondoltam en is a mikrokapcsolora. Szét is szedtem es ki is vettem a szerkezetet de a mikorkapcsolo egyben van a zár mechanikaval es nem igazan tudtam szetszedni a hazat mert nagyon egyben van es igy megprobalok szerezni egy csere darabot hatha azzal menni fog! ;-) Csak nehez bontottat talani, mert sok angol bontott van az meg ugye nem jo. Meg talan a coupe-je lehet jo bele. :-/ Van, ha kell. Nem angol autobol. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Ez így igaz, de egy autó sosem volt megtérülő befektetés, aki ezt gondolja az álomvilágban él. Vagy nepper aki abból él hogy tudatosan átvágja az embereket... Lehet jó befektetés egy autó,de az nem opel és főleg nem astra :) Blitzre ki jön ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 ejj de nagy itt a csend...hol vagytok coupesok ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember10, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2014 Jelen! Én olvasgatok rendszeresen, csak írni nem nagyon van mit mert az autóval nem történik semmi. Momentán használóssá avanzsált, ami még mindig nem azt jelenti hogy minden nap ezzel járok dolgozni, de háromszor annyit megyek vele mint eddig. Tervek az autóval kapcsolatban annyira nincsenek (bár gondolkodtam AFR-mérőn és hozzá az A-oszlopra szerelt műszereken), néha kicsit unalmas is így az élet, kéne mellé egy másik autó amit megint lehet szerelgetni. ;) Ja, eladni még mindig nem tervezem, teljesen elégedett vagyok vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
O.Zsé. Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 Sziasztok! Jól beleolvastam a sportos rovatba, így gondoltam itt köszönnék be az első hozzászólással. Múlt hét óta örömteli tulajdonosa vagyok egy 2002. 10. havi Z22SE motoros Opel Astra Cabrionak. Németországi, 137e kilométeres, ritkán látható piros színű, hangja, illata, mozgása alapján megkímélt motorú. A hazaút 1200 kilométerén összebarátkoztunk, kellemes utazóautó. Most kezdődik a forgalomba helyezés és a használat. Szerencsére 2. kocsi tud lenni, így amikor elindulunk azt csakis a feeling kedvéért :) A motornak az itt is írtak szerint lehetnek nyűgjei, de igyekszem jól karban tartani. Szóval most belecsobbanok az opleforum.hu hullámaiba és begyűjtök pár infót :) Néhány kép a kocsiról. Üdv Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Balesetmentest ;) ha kicsit tobb erot szeretnel bele, keress meg privatban. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Szép! Talán még nem is láttam Magmarot Bertonet fotón sem, annyira ritka. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
O.Zsé. Elküldve Szeptember16, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2014 Ha még léteznek Lurdy találkozók elnézek vele arra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 (edited) Én épp múlthéten láttam itthon egy bordót a fővárosban, bár még nem láttam én sem pirosat, de a bordó is ritka nagyon. Üdv itt! Módosítva Szeptember17, 2014 : NeedForSpeed Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Én most épp a téli alufelnik felújítására kértem be árajánlatokat. Lemaratás és újra porfestés. Eddig 26eFt a nyerő a négyre. Ha valaki tud jobbat szóljon. A porfestést mivel lehet egyébként házilag lemaratni az alufelniről? Olyan módszer kell, amit ki is próbált valaki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts