NeedForSpeed Elküldve Május4, 2014 Megoszt Elküldve Május4, 2014 (edited) A piros olyan ribis fűző összehúzó! Olyan vadnyugati, west coast customs, yíííhááá Módosítva Május4, 2014 : NeedForSpeed Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május16, 2014 Megoszt Elküldve Május16, 2014 Köszi Gelko! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május16, 2014 Megoszt Elküldve Május16, 2014 *tervezett Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május16, 2014 Megoszt Elküldve Május16, 2014 olaszországi kicsi o nem nagy O Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május16, 2014 Megoszt Elküldve Május16, 2014 de szép ótó :) jó is ? :) minőségi ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május22, 2014 Megoszt Elküldve Május22, 2014 http://astracabrio.uw.hu/2014Opel_csaladinap/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május23, 2014 Megoszt Elküldve Május23, 2014 *tervezett javítva. olaszországi kicsi o nem nagy O javítva:) -------------------------------- @NFS Az általad készített képekből az opelforum.hu képtárába elhelyeznék párat. Kapok rá engedélyt? Köszönöm, hogy fotóztál, sokkal komolyabb géped van mint nekem. Örülök, hogy tudtunk személyesen is beszélni, és látom sikerült az a szép cabriót lencsevégre kapnod:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május23, 2014 Megoszt Elküldve Május23, 2014 Persze, megadom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május29, 2014 Megoszt Elküldve Május29, 2014 Sziasztok! Újra csatlakozom az Opelesekhez ezzel az autóval. Z18XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május29, 2014 Megoszt Elküldve Május29, 2014 :icon13: :hiya: :hiya: :hiya: Képeket, leírást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május29, 2014 Megoszt Elküldve Május29, 2014 (edited) Igyekszem leírást is majd írni. Jelenleg a műszaki minimumra kell felhozni: hátsó fékek komplett cseréje. Módosítva Május29, 2014 : gergolabs 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május30, 2014 Megoszt Elküldve Május30, 2014 Üdv és hello! Klíma azért szerintem szükséges, multikormány is királyság lenne. Az enyém már 12 éves és gyári a hátsó fék. Mennyi km van benne hogy cserélni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május30, 2014 Megoszt Elküldve Május30, 2014 Hopp, nincs benne klíma? :blink: Hallottam hogy nem minden Cabrioban volt széria (a Coupékban igen), de azt hittem ez csak afféle városi legenda. Most látok életemben először olyan Bertone-t (még ha csak fotón is) amiben nincsen klíma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május30, 2014 Megoszt Elküldve Május30, 2014 az enyém is kapott új hátsó fékeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május30, 2014 Megoszt Elküldve Május30, 2014 Hát nem tagadnám meg a klímát, de nincs benne, ezt kell szeretni. Ez most egy egyedi vétel volt, nagyon jó áron. Ha hihetünk a km órának 227e km van benne. A hátsó fékek nekem is gyáriak, de annyira rottyon voltak, hogy csak na! Majd rakok fel képet. A tetővel küzdök, kicsit, mert hátul nem zár rendesen, hiányzik pár mm. pittyog is, csak éppen azt nem találom sehol, hogy mit jelent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május30, 2014 Megoszt Elküldve Május30, 2014 Nekem tetszik :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május30, 2014 Megoszt Elküldve Május30, 2014 Nekem tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 (edited) Sziasztok, az első váratlan és kellemetlen hiba, hogy a bal első ablak lent maradt, a biztosítékok rendben, nem leesett. A kapcsoló nem lehet, mert egyszerre 2-re(központi, bal oldali) sem reagál. Mi lehet a hiba? Amúgy a fogyasztás brilliáns: közút(90-100)/autópálya(120-130): 6,2, ennél még az 1,2-esem is többet evett. Módosítva Június9, 2014 : gergolabs Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 (edited) Nézd meg az ajtónál a csatlakozókat hátha szétcsúszott. Lehet bontani kell a kárpitott is. Nekem még nem volt hasonló. Közúton ennyit fogyaszt nekem is. A város 11L a durva. A bertone felirat hiányzik a hamutartó fedeledről. Valami nepper biztos cserélte. Módosítva Június9, 2014 : NeedForSpeed 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 Nézd meg az ajtónál a csatlakozókat hátha szétcsúszott. Lehet bontani kell a kárpitott is. Nekem még nem volt hasonló. Közúton ennyit fogyaszt nekem is. A város 11L a durva. A bertone felirat hiányzik a hamutartó fedeledről. Valami nepper biztos cserélte. Az, hogy az ablakemelők világítanak, ha a gyújtást ráadom, nem azt jelenti, hogy áram alatt vannak? A hamutartón tuti volt mindig Bertone felirat? A városi fogyasztás szerencsére nem fog sok vizet zavarni, szerencsére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június10, 2014 Megoszt Elküldve Június10, 2014 Tudtommal a bertone-kon igen volt, mindegyiken felirat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június11, 2014 Megoszt Elküldve Június11, 2014 Valakinek van eladó ablakemelőmotor/elektronikája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június11, 2014 Megoszt Elküldve Június11, 2014 Valakinek van eladó ablakemelőmotor/elektronikája? Jelen 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június16, 2014 Megoszt Elküldve Június16, 2014 (edited) Nagy köszönet Spzolinak az ablakemelőért! Módosítva Június16, 2014 : gergolabs Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2014 Megoszt Elküldve Június16, 2014 Nagy köszömet Spzolinak az ablakemelőért! Aljas ragalom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts