Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Senki nem használ már olyat, mint cd tár.

Kollégák, ismerősök folyamatosan költenek nem keveset a kakás, főképp dízel audijukra én meg csak használom a Z18Xe-t és röhögök rajtuk. Jó autó ez, meg fogod bánni.

Elküldve

Gondolom láttátok, hallottátok, hogy újabban (január 1-től) külföldről behozott autó után is kell átírási díjat fizetni.... -.-'

Elküldve

Gondolom láttátok, hallottátok, hogy újabban (január 1-től) külföldről behozott autó után is kell átírási díjat fizetni.... -.-'

Tapasztaltam. 91 ezer forint volt a vagyonosodási illeték a kocsira, meg a regadó 97ezer forint, így csak kis híján 200 ezer forint adót fizettem a kocsira. Nagyon boldog voltam...

Elküldve

Tapasztaltam. 91 ezer forint volt a vagyonosodási illeték a kocsira, meg a regadó 97ezer forint, így csak kis híján 200 ezer forint adót fizettem a kocsira. Nagyon boldog voltam...

Csak 97k regadóra? irreálisan alacsony! évjárat, ccm? :)

Elküldve (edited)

Mekkora egy zsiványtanya ez az ország! Vagyonosodási illeték ! AHH! Mire? Ha a bankban tartom nem fáj nekik, csak ha elköltöm? Hová lesz a világ!

Könyörgöm, ebből a pénzből az ember néhányszor már le adózott! A végére már tényleg semmink sem marad.

Módosítva : NeedForSpeed
Elküldve

A Saab az kínai (National Electric Vehicle Sweden). Akkor mondjuk nem is hamis :)

Mert mint tudjuk, minden hamis ami nem kínai.

Uh, de jó is lenne egy új :) Az enyém 2003-as, így ez még "erdeti" GM Epsilon platform, jó öreg Opel dízel motorral. Jöhetne egy hamis is:)

Hemi névvel kínai autóval járni :omg:

Ez még nem is lenne, akkora cikki. De GM-el:)? No az a nagyobb szentségtörés. (Chrysler Hemi)

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.