tgabika76 Elküldve Január11, 2014 Megoszt Elküldve Január11, 2014 Igen, mert egymás mellé helyezve az ET-eltérés nem látszik...Én arra gondoltam hogy a 7mm átmérőkülönbség és a 10mm szélességbeli eltérés esetleg látványosabb lesz, de nem. Elvileg a képen a bal oldalinak kéne szélesebbnek látszania, és a jobbosnak meg nagyobb átmérőjűnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január11, 2014 Megoszt Elküldve Január11, 2014 Túrbóst a coupe fórumon most keresett egy újonc. Szóval biztosan érdekelné! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Tegnap óta egyik ülésemet sem tudom dönteni :D Lett egy 2 személyes coupem :D :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Tegnap óta egyik ülésemet sem tudom dönteni :D Lett egy 2 személyes coupem :D :omg: egyszerre a kettő ?? akkor csinálunk pick-upot :) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Neeem, már úgy vettem Tomitól,hogy a vezetőoldali nem dőlt. Annyira nem is hiányzott ezért nem csináltattam meg. Most meg az anyós oldal is elromlott :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
brebus9615 Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 Sziasztok!Vettem új kerekeket az autóra, gumikkal együtt. Mivel az ezelőtt egy insigniaé volt, ezért más a gumi mérete (205/60 R16). Így, néha 1-1 nagyobb döcinél a hátsó doblemezhez hozzáér a hátsó gumi.Az lenne a kérdésem, hogy kiküszöbölhető-e a probléma erősebb lengéscsillapító vagy rugó esetén? Illetve az, hogy egyáltalán megéré-e kicserélni valamit is, ha csak hétvégente használom? (December eleje óta van meg az autó, és azóta 650 km-t mentem vele).Köszi a válaszokatP. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 Egyszerűen rávaló (kisebb átmérőjű) gumi kell (pl. 205/50 R16). Mellesleg optikailag is jót tenne neki, így eléggé malomkerék... Sziasztok!Vettem új kerekeket az autóra, gumikkal együtt. Mivel az ezelőtt egy insigniaé volt, ezért más a gumi mérete (205/60 R16). Így, néha 1-1 nagyobb döcinél a hátsó doblemezhez hozzáér a hátsó gumi.Az lenne a kérdésem, hogy kiküszöbölhető-e a probléma erősebb lengéscsillapító vagy rugó esetén? Illetve az, hogy egyáltalán megéré-e kicserélni valamit is, ha csak hétvégente használom? (December eleje óta van meg az autó, és azóta 650 km-t mentem vele).Köszi a válaszokatP. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január19, 2014 Megoszt Elküldve Január19, 2014 Egyszerűen rávaló (kisebb átmérőjű) gumi kell (pl. 205/50 R16). Mellesleg optikailag is jót tenne neki, így eléggé malomkerék... Így van, mindenképpen tegyél rá váltóméretű gumit, mert a 205/60R16 nagyon nagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brebus9615 Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Rendben, köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Kicsit tartottam a kipörgésgátlótól a hóban de nem annyira zavaró :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Ja, ha van hozzá megfelelő gumid. De ha állandóan működik és az autó csak nem halad, miközben a visszajelzője már kiégeti a retinádat (mint ma az én OFF cégautómon), akkor már az ördögnek is odaadnám a kipörgésgátlót egy kis haladásért/téligumiért cserébe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Az enyém még nem kapcsolható, de néha feladja a küzdést és gumisfüstté válik. :D Hóban még nem próbáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Enyém sem kapcsolható és pont attól féltem hogy használhatatlan lesz. A mai kis hóban még pont jó volt,de azért kiváncsi lennék ha mondjuk elakadnék akkor mi lenne :D .... GoodYear Ug7-em van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland GSI Elküldve Február1, 2014 Megoszt Elküldve Február1, 2014 Elvileg meg lehet csinálni kis pénzből kikapcsolhatóra. Persze nekem nincs szerencsém, hogy a kábelkötege be legyen vezetve a kapcsolónak.. Esetleg valaki foglalkozott már ezzel a témával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február1, 2014 Megoszt Elküldve Február1, 2014 Én igen, és nekem se volt bevezetékelve. De nem is ez a része a bonyolult, hanem az ABS vezérlőről lehúzni a csatit (látni is alig lehet olyan jó helyen van, nemhogy leszedni onnan), utána már csak szét kell pattintani, a 18-as pinre befűzni egy vezetéket, ezt behúzni az utastérbe a kapcsolóig, amivel testet kapcsolsz erre a szálra, és már működik is. Így leírva egyszerű, ha tudod mit csinálsz és van már rutinod akkor gyakorlatban is fél óra, amúgy egy napot is el lehet vele vacakolni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland GSI Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Én igen, és nekem se volt bevezetékelve. De nem is ez a része a bonyolult, hanem az ABS vezérlőről lehúzni a csatit (látni is alig lehet olyan jó helyen van, nemhogy leszedni onnan), utána már csak szét kell pattintani, a 18-as pinre befűzni egy vezetéket, ezt behúzni az utastérbe a kapcsolóig, amivel testet kapcsolsz erre a szálra, és már működik is. Így leírva egyszerű, ha tudod mit csinálsz és van már rutinod akkor gyakorlatban is fél óra, amúgy egy napot is el lehet vele vacakolni. Szerintem a feladat ezen része nem fog problémát okozni. Viszont az, hogy melyik a csatlakozónak a 18-as pinje, az már inkább. Ezen a csatlakozón is jelölve vannak a lábak számilag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland GSI Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Itt van pár kép a gépről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 nagyon jól néz ki ! A cd-tárban hogy váltasz a cd-k között ? nekem nem működik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Jol nez ki az ezustnyel. :) Ha vkinek kene njoy hatso pilacs irjon put. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland GSI Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 nagyon jól néz ki ! A cd-tárban hogy váltasz a cd-k között ? nekem nem működik :unsure: Úgy váltok, hogy kiveszem belőle a megfelelőt, és beleteszem a rádióba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Iszonyatosan benéztem....az csak sima cd-tartó...még jó, hogy senki sem hallotta :omg: :omg: :omg: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 9 hónap és 25.000 km után mekkora felfedezés :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 ..es nem valtott? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Iszonyatosan benéztem....az csak sima cd-tartó...még jó, hogy senki sem hallotta :omg: :omg: :omg: :D :D :D Épp kérdezni akartam hogy hogy látsz bele a kesztyűtartóba, merthogy a gyári CD-tár ott van... :D (azt ott középen Fischer boxnak hívják és meglepően kurrens cikk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Szerintem a feladat ezen része nem fog problémát okozni. Viszont az, hogy melyik a csatlakozónak a 18-as pinje, az már inkább. Ezen a csatlakozón is jelölve vannak a lábak számilag? Rosszul emlékeztem, nem 18, hanem 31-es pin kell a Z18XE-hez. Tessék, bekarikáztam neked a 31-es pint: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts