gtb Elküldve November24, 2013 Megoszt Elküldve November24, 2013 Még mindig nem kaptam meg minden pénzem (hogyazt'stenbasznámeg). -.-' Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November24, 2013 Megoszt Elküldve November24, 2013 De sok. Csak, sajnos nem hajlandó az árból alkudni. Viszont adja hozzá a téli gumi+felnit. Amúgy, arról tudtok valamit, hogy a nem gyári rádióval működik a multifunkciós kormány? Hát a téli gumi+ felni ha használt, akkor is max 60-80e-et ér... Háát te tudod, de egy 100e-et szívfájdalom nélkül lehetett volna alkudni... Aki ilyen esetekben nem alkud, háát..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November25, 2013 Megoszt Elküldve November25, 2013 Végre felrakattam a téliket -sose vártam még ilyen sokáig- és kapott új ablaktörlőket is :) jöhet a hav :) 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December2, 2013 Megoszt Elküldve December2, 2013 Megvan a 17.000.km-em április óta és pont egy hónapot állt a kocsi a fényezőnél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve December2, 2013 Megoszt Elküldve December2, 2013 Annyira felkúr, hogy nem kaptam meg a pénzem, és ma is láttam 2 coupék -.-" minden héten látok egyet kb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December2, 2013 Megoszt Elküldve December2, 2013 Én egy bordót meg a caprit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December2, 2013 Megoszt Elküldve December2, 2013 Aktíválnom kellett az ülés fűtést, mert hideg van. Kormány fűtés is kellene. Ablakmosó folyadék is téli. Ablaktörlőm meg oké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December3, 2013 Megoszt Elküldve December3, 2013 Kormány fűtés is kellene.Én kacérkodtam a gondolattal amikor újra lett bőrözve a kormányom.Sztem nem kivitelezhetetlen a dolog utólag sem, csak nem éri meg a befektetést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December3, 2013 Megoszt Elküldve December3, 2013 Nekem egyik sincs és mindkettő hiányzik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 Több,mint 5ezer km alatt eszek meg fél liter olajat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 Több,mint 5ezer km alatt eszek meg fél liter olajat... Én nem szoktam enni olajat, de még a kocsim sem, kopp kopp kopp... :D Bocsi ezt nem tudtam kihagyni, túl magas volt a labda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 Én nem szoktam enni olajat, de még a kocsim sem, kopp kopp kopp... :D Bocsi ezt nem tudtam kihagyni, túl magas volt a labda :D Étolaj? :) Nehogy azt mond, hogy azt sem! :D Én még zsírt is eszek, nah: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 Étolaj? :) Nehogy azt mond, hogy azt sem! :D Én még zsírt is eszek, nah: ;) Max ami a kaján van, de így natúrban nem szeretem :D Zsíros deszkát se sűrűn eszek :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_coupe_2.2_16v_edition_bertone_euro_4-7444220 ez ilyen túl szép, hogy igaz legyen. 5letvéleményegyebek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
psych0 Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_coupe_2.2_16v_edition_bertone_euro_4-7444220 ez ilyen túl szép, hogy igaz legyen. 5letvéleményegyebek? A lényeg, hogy legyen meg a német törzskönyve és forgalmija is. 450.000,- autó vételára 8.000,- NKH-nál műszaki szemle (és megkapja a műszakit 2014 február végéig vizsga nélkül) 136.033,- regisztrációs adó (ha még most decemberben megtörténik a forgalomba helyezés) 6.000,- törzskönyv 6.000,- forgalmi engedély 8.500,- 2db rendszámtábla 585,- érvényesítõ matrica Összesen: 615.118,- Ez a formalitás. Nem kell átírási illetéket fizetni, ha az adásvételin a német eladó (aki a német forgalmiban szerepel) neked adja el közvetlen. És nem kell eredetiségvizsgálatra sem költeni. A műszaki állapotát látatlanban nehéz megállapítani, de csodálkoznék, ha minden klappolna, ugyanis még Németországban is símán megadják ezekért a 2000 Eurót (600e Ft) az ottaniak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 1400ert mar van turbos. 2000ert meglehetosen jot lehet venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 Én nem szoktam enni olajat, de még a kocsim sem, kopp kopp kopp... :D Bocsi ezt nem tudtam kihagyni, túl magas volt a labda :D a sok olajtól lesz szép a szőröm :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 A lényeg, hogy legyen meg a német törzskönyve és forgalmija is. 450.000,- autó vételára 8.000,- NKH-nál műszaki szemle (és megkapja a műszakit 2014 február végéig vizsga nélkül) 136.033,- regisztrációs adó (ha még most decemberben megtörténik a forgalomba helyezés) 6.000,- törzskönyv 6.000,- forgalmi engedély 8.500,- 2db rendszámtábla 585,- érvényesítõ matrica Összesen: 615.118,- Ez a formalitás. Nem kell átírási illetéket fizetni, ha az adásvételin a német eladó (aki a német forgalmiban szerepel) neked adja el közvetlen. És nem kell eredetiségvizsgálatra sem költeni. A műszaki állapotát látatlanban nehéz megállapítani, de csodálkoznék, ha minden klappolna, ugyanis még Németországban is símán megadják ezekért a 2000 Eurót (600e Ft) az ottaniak. 1400ert mar van turbos. 2000ert meglehetosen jot lehet venni. Nekem is ez a bajom, hogy irreálisan alacsony az ár azért, szoktam nézni mobile.de -t és ami 2k alatt van azt komolyabban meg se nézem. Általában, ami ránézésre szimpatikus ilyen legolcsóbban 2500-tól, de inkább 3000 euro felett vannak. Amitől félnék egy ilyennél, az vmi rejtett hiba, ami csak x idő után derül ki, de az úgy, hogy rámegy a gatya. Egyéb iránt megnézem a héten, vagy a jövő héten, mert ha csak standard, de nem vészes dolgokat kell még rajta csinálni, úgy megéri. Ennyi pénzem van, még ha még mindig nem a teljes összeget is kaptam vissza.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 Nekem is ez a bajom, hogy irreálisan alacsony az ár azért, szoktam nézni mobile.de -t és ami 2k alatt van azt komolyabban meg se nézem. Általában, ami ránézésre szimpatikus ilyen legolcsóbban 2500-tól, de inkább 3000 euro felett vannak. Amitől félnék egy ilyennél, az vmi rejtett hiba, ami csak x idő után derül ki, de az úgy, hogy rámegy a gatya. Egyéb iránt megnézem a héten, vagy a jövő héten, mert ha csak standard, de nem vészes dolgokat kell még rajta csinálni, úgy megéri. Ennyi pénzem van, még ha még mindig nem a teljes összeget is kaptam vissza.... Én meg úgy vagyok vele, hogy hiába adsz érte +1000eurot, akkor is lesz mit rajta csinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-astra-2-2-16v-coupe-friedrichshafen/187553082.html na, mit találtam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-astra-2-2-16v-coupe-friedrichshafen/187553082.html na, mit találtam... :D Igen. Mondjuk túl sokat nem keres rajta, még akkor sem ha lealkudta jócskán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
psych0 Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 A hirdetés aktív a mobile-n és a használtautón is, sőt megtaláltam egy másik német oldalon is az autót, ahol 8db kép van róla. A kérdés, hogy az autó Friedrichshafen-ben vagy Újbudán van. A német oldal szerint: Reparierter Unfallschaden (balesetből adódott és már javított sérülés) A magyar oldal szerint: Sérülésmentes karosszéria Persze, lehet, hogy a magyar eladó a karosszéria jelenlegi állapotát érti, azaz már nem kell javítani semmit. :D A német eladó szerint cserélni kell a vezérműlánc feszítőt, a magyar eladó szerint már cserélve van. Nem fogom felhívni egyikőjüket sem, annyira azért nem érdekel. :) - vagy kint élő/dolgozó magyar az eladó és meghirdette az autót mindkét országban - vagy a magyar kupec már megvette az autót, de a német eladó még nem szedte le a hirdetéseit - vagy a magyar nepper elhozza neked a némettől, ha azt mondod neki, hogy kell a járgány Link to comment Megosztás: More sharing options...
psych0 Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 1400ert mar van turbos. 2000ert meglehetosen jot lehet venni. Van olyan ezek közül amiket láttál élőben is? 90%-a bontószökevény. Nem csoda, hogy hetekig, hónapokig hirdetve vannak ezeken az alacsony árakon, de nem veszi meg senki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 Van olyan ezek közül amiket láttál élőben is? 90%-a bontószökevény. Nem csoda, hogy hetekig, hónapokig hirdetve vannak ezeken az alacsony árakon, de nem veszi meg senki. Sose láttam még közelről g astrat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 Hát én rácsörögtem a használtautón megadott számra, és német hangposta jelentkezett, úgyhogy valszeg kint élő/dolgozó magyar :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts