grofbandi Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Ma végre bekerült a toronymerevítő is, ezzel a futómű és a komolyabb átalakítások idénre befejeződtek, az autó elvonul téli pihenőre. Folyt. köv. jövő tavasszal, addig megint Corsázok. Én is terveztem, de attól tartottam hogy nem fér el. Jó hogy felraktad ezt a képet! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Ma végre bekerült a toronymerevítő is, ezzel a futómű és a komolyabb átalakítások idénre befejeződtek, az autó elvonul téli pihenőre. Folyt. köv. jövő tavasszal, addig megint Corsázok. A kis piros kábel minek ad áramot, ha szabad kérdezni? :) Csak úgy megakadt a szemem rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 csak felső ? Igen. De bogarat ültettél a fülembe. ;) Igazság szerint hátsó stabrúdon gondolkodtam, de hamar lemondtam róla amikor megláttam az árát: épp csak egy picivel több mint 100e Ft-ba kerül... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Én is terveztem, de attól tartottam hogy nem fér el. Jó hogy felraktad ezt a képet! :icon13: Én bátran megvettem merthogy a leírás szerint ehhez az autóhoz való, de szerelés közben néhol nekem is voltak kételyeim... tény hogy a motortéri biztosítékdobozt (az a kis keskeny fekete izé a bal oldali toronynál, a kiegyenlítőtartály mellett) előrébb kell hozni hozzá, és az is tény hogy létezik másfajta kialakítás is ami nem a relédoboz mögött, hanem felette megy el, azt talán könnyebb szerelni (ahhoz nem kell előrébb hozni a biztosítékdobozt, viszont a fedelét annál is le kell szedni hogy elférjen, és többé nem is tudod visszarakni). Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 A kis piros kábel minek ad áramot, ha szabad kérdezni? :) Csak úgy megakadt a szemem rajta :D Az egy akku regeneráló, mivel csak ritkán használom az autót. http://www.panelectron.hu/akku_aktivator.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Én bátran megvettem merthogy a leírás szerint ehhez az autóhoz való, de szerelés közben néhol nekem is voltak kételyeim... tény hogy a motortéri biztosítékdobozt (az a kis keskeny fekete izé a bal oldali toronynál, a kiegyenlítőtartály mellett) előrébb kell hozni hozzá, és az is tény hogy létezik másfajta kialakítás is ami nem a relédoboz mögött, hanem felette megy el, azt talán könnyebb szerelni (ahhoz nem kell előrébb hozni a biztosítékdobozt, viszont a fedelét annál is le kell szedni hogy elférjen, és többé nem is tudod visszarakni). Akkor nem volt sima ügy, sejtettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Megfurtad a tornyot, vagy ez masmilyen merevito? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Megfúrtam. Én még nem láttam olyat ami előfeszíthető, de nem kell hozzá megfúrni a kasztnit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Akkor nem volt sima ügy, sejtettem. Azért nem olyan bonyolult, minimális felkészültséggel megvan 1-2 óra alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 En is csak furosat lattam eddig, de akkor nem lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Igen. De bogarat ültettél a fülembe. ;) Igazság szerint hátsó stabrúdon gondolkodtam, de hamar lemondtam róla amikor megláttam az árát: épp csak egy picivel több mint 100e Ft-ba kerül... :blush: ejj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Az egy akku regeneráló, mivel csak ritkán használom az autót. http://www.panelectron.hu/akku_aktivator.html Na ilyet még nem is láttam :D De okos kis cucc :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Az egy akku regeneráló, mivel csak ritkán használom az autót. http://www.panelectron.hu/akku_aktivator.html És mit tapasztalsz, érdemes beruházni egy ilyenbe? Jelenleg napi szinten járok Bp-en, ráadásul útba is esne, csak szeretném tudni, megéri-e (bár nem nagy összeg). Illetve jól látom, hogy nagyon bonyolult módon, az akku csatlakozók csavarjaihoz kötötted be? Ez még talán az én képességeim se haladná meg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Túl sok tapasztalatról nem tudok beszámolni... Talán akkor tudnék ha lenne összehasonlítási alapom hogy valóban meghosszabbítja-e az akku élettartamát, de még csak alig 1 éves az akkumulátor az autómban, ennyi időt meg ilyen regeneráló nélkül is kibírt volna sztem... Jól látod, a bekötése meg ilyen egyszerű ahogy írtad is. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Miért kellett neked ez a merevítő, ha alig jársz vele? Ahogy olvastam "csak" stabilitás miatt érdemes feltetetni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve November12, 2013 Megoszt Elküldve November12, 2013 Miért kellett neked ez a merevítő, ha alig jársz vele? Ahogy olvastam "csak" stabilitás miatt érdemes feltetetni. :) Biztos azért, hogy azt a keveset amit megy vele, élvezze. Ez az autó azért van. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve November16, 2013 Megoszt Elküldve November16, 2013 Srácok, tud valaki valamit egy bizonyos luxusadóról, ami teljesítmény után fizetendő évente?! szerk.: ez a teljesítményadó, ami 10 évenként és 170 lóerőtől drasztikusan drágább... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November16, 2013 Megoszt Elküldve November16, 2013 Srácok, tud valaki valamit egy bizonyos luxusadóról, ami teljesítmény után fizetendő évente?! Azt már pár éve eltörölték.Talán 150 lóerő felett kellett fizetni,de nem biztos.Azt tudom,hogy akkor árulták olcsón a nagyköbcentis autókat Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve November16, 2013 Megoszt Elküldve November16, 2013 Srácok, tud valaki valamit egy bizonyos luxusadóról, ami teljesítmény után fizetendő évente?! szerk.: ez a teljesítményadó, ami 10 évenként és 170 lóerőtől drasztikusan drágább... :o A gépjárműadót a teljesítmény alapján állapítják meg. Régebben ez volt a súlyadó. Luxusadó már nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November16, 2013 Megoszt Elküldve November16, 2013 a hivatalos (2007es) 184KW-ra fizetek 55200/év -et ;) a legtöbb kalkulátor sz@r Link to comment Megosztás: More sharing options...
brebus9615 Elküldve November22, 2013 Megoszt Elküldve November22, 2013 Ma voltunk megnézni az autót. ( http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_1.8_16v_sport_bertone-7296980 ). És, ha minden jól megy, jövő szombaton már az enyém lesz :) Amúgy, aránylag jó állapotban van a 210e km-hez képest. Váltószoknya, középkonzol tuti cserélve lesz, tipikus opel betegség, illetve, az első lökhárító le lesz fújatva, ha megvesszük, mert törött volt az autó, és a festés hagy kivetnivalót maga után. Háát, röviden ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November22, 2013 Megoszt Elküldve November22, 2013 Na! Király! Hajrá! Már csak gtbnek kellene valamit szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November23, 2013 Megoszt Elküldve November23, 2013 Ma voltunk megnézni az autót. ( http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_1.8_16v_sport_bertone-7296980 ). És, ha minden jól megy, jövő szombaton már az enyém lesz :) Amúgy, aránylag jó állapotban van a 210e km-hez képest. Váltószoknya, középkonzol tuti cserélve lesz, tipikus opel betegség, illetve, az első lökhárító le lesz fújatva, ha megvesszük, mert törött volt az autó, és a festés hagy kivetnivalót maga után. Háát, röviden ennyi. Nem akarok beleszólni, de nem sok érte az 1M? Ennyiért akár kevesebb km-el nagyobb motorral simán találni a hirdetések között. Ilyen 1.8-assal pedig már 700e körül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brebus9615 Elküldve November23, 2013 Megoszt Elküldve November23, 2013 De sok. Csak, sajnos nem hajlandó az árból alkudni. Viszont adja hozzá a téli gumi+felnit. Amúgy, arról tudtok valamit, hogy a nem gyári rádióval működik a multifunkciós kormány? Nem akarok beleszólni, de nem sok érte az 1M? Ennyiért akár kevesebb km-el nagyobb motorral simán találni a hirdetések között. Ilyen 1.8-assal pedig már 700e körül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve November24, 2013 Megoszt Elküldve November24, 2013 De sok. Csak, sajnos nem hajlandó az árból alkudni. Viszont adja hozzá a téli gumi+felnit. Amúgy, arról tudtok valamit, hogy a nem gyári rádióval működik a multifunkciós kormány? Igen, ilyennel... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts