Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Rájöttem, hogy mi a furcsa a csomagtérajtómon. A belseje nincs lakkozva, hanem matt.Megnéztem a sedanon és ott lakkozott mint mindenhol máshol...

Elküldve

Pedig annak lakkozva kellene lennie... gyárilag a látható részek közül csak a motortér lemezei nem lakkozottak (de a géptető belseje igen!)

Nekem classicnál a gépháztető belseje nem lakkozott. Tiszta matt, még letörölni is nehéz, majdnem hozzá ragad a törlő rongy. ;)

Elküldve

Nekem igen, és még hangszigetelő burkolat is van rajta (úgy tudom a Classic-okból ezt is kihagyták...)

spórolás a classic, de legalább kapott egy jó XEP motort. :)

• 3 weeks later...
Elküldve

Jól láttad, az idei füredi talin készültek a képek. Ismerem az autót meg a gazdáját is, egy szép és ritka Linea Blu Turbóról van szó viszonylag kevés kilométerrel, nem is értem miért akarja eladni.

Elküldve

csak ugy kellett volna fotózni, h benne ülsz :D :D

egy caravan kéne neked igazából! :)

Nem, úgy kellett volna fotózni hogy vonóhorog+utánfutó, és az utánfutón még egy betonkeverő. Persze mindez még így a kajak mellé. :D

Elküldve

Nem, úgy kellett volna fotózni hogy vonóhorog+utánfutó, és az utánfutón még egy betonkeverő. Persze mindez még így a kajak mellé. :D

csak a te kedvedért este töltök fel képet amin van coupe+kajak+utánfutó és rajta egy fünyiró traktor :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.