Gelko Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Igen, persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Rájöttem, hogy mi a furcsa a csomagtérajtómon. A belseje nincs lakkozva, hanem matt.Megnéztem a sedanon és ott lakkozott mint mindenhol máshol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június3, 2013 Megoszt Elküldve Június3, 2013 Pedig annak lakkozva kellene lennie... gyárilag a látható részek közül csak a motortér lemezei nem lakkozottak (de a géptető belseje igen!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június3, 2013 Megoszt Elküldve Június3, 2013 Pedig annak lakkozva kellene lennie... gyárilag a látható részek közül csak a motortér lemezei nem lakkozottak (de a géptető belseje igen!) Nekem classicnál a gépháztető belseje nem lakkozott. Tiszta matt, még letörölni is nehéz, majdnem hozzá ragad a törlő rongy. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június3, 2013 Megoszt Elküldve Június3, 2013 Nekem igen, és még hangszigetelő burkolat is van rajta (úgy tudom a Classic-okból ezt is kihagyták...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június3, 2013 Megoszt Elküldve Június3, 2013 Nekem igen, és még hangszigetelő burkolat is van rajta (úgy tudom a Classic-okból ezt is kihagyták...) spórolás a classic, de legalább kapott egy jó XEP motort. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2013 Megoszt Elküldve Június3, 2013 Nem tetszettek a kipuff végek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BéCsé Elküldve Június3, 2013 Megoszt Elküldve Június3, 2013 spórolás a classic, de legalább kapott egy jó XEP motort. :) :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június8, 2013 Megoszt Elküldve Június8, 2013 Viszont egy jó térkövezés, aszfaltozás az elkéne. Hogyfog már kinézni a zsír szép fényezés ebben a sárban. Ejnye-bejnye.Mai oldtimer sokadalom képeim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Június25, 2013 Megoszt Elküldve Június25, 2013 úgy látom a képek coupé találkozón készültek, kié ez a gyöngyszem?http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_coupe_2.0_16v_turbo-6961952 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június25, 2013 Megoszt Elküldve Június25, 2013 úgy látom a képek coupé találkozón készültek, kié ez a gyöngyszem?http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_coupe_2.0_16v_turbo-6961952 Jocie :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június25, 2013 Megoszt Elküldve Június25, 2013 Jól láttad, az idei füredi talin készültek a képek. Ismerem az autót meg a gazdáját is, egy szép és ritka Linea Blu Turbóról van szó viszonylag kevés kilométerrel, nem is értem miért akarja eladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Június25, 2013 Megoszt Elküldve Június25, 2013 Jocie :Dha van fórumos kedvezmény (ilyen 40-50%) akkor augusztus végén megveszem 100%! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 Beach boy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 csak ugy kellett volna fotózni, h benne ülsz :D :D egy caravan kéne neked igazából! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 benne a kajakban...egy caravan ? tudsz eladót ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 csak ugy kellett volna fotózni, h benne ülsz :D :D egy caravan kéne neked igazából! :) Nem, úgy kellett volna fotózni hogy vonóhorog+utánfutó, és az utánfutón még egy betonkeverő. Persze mindez még így a kajak mellé. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 Nem, úgy kellett volna fotózni hogy vonóhorog+utánfutó, és az utánfutón még egy betonkeverő. Persze mindez még így a kajak mellé. :Degy coupe-nak még az is jól áll!http://kepfeltoltes.hu/130702/Image0182__www.kepfeltoltes_www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 igy lesz a tuti :Dhttp://kepfeltoltes.hu/130703/Image0182_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 Nem, úgy kellett volna fotózni hogy vonóhorog+utánfutó, és az utánfutón még egy betonkeverő. Persze mindez még így a kajak mellé. :D csak a te kedvedért este töltök fel képet amin van coupe+kajak+utánfutó és rajta egy fünyiró traktor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 igy lesz a tuti :Dhttp://kepfeltoltes.hu/130703/Image0182_www.kepfeltoltes.hu_.jpgjogos! ;) a kajak lemaradt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Július4, 2013 Megoszt Elküldve Július4, 2013 Kezdenek elég alacsony áron eladók lenni a Coupék... Nekem annyira nem gond, csak hát na. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július5, 2013 Megoszt Elküldve Július5, 2013 Öregszenek szépen..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts