tgabika76 Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 nehéz a 2.2es frontéra után bármit is ajánlani :D :DAzért lehet... 3.2V6? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 nehéz a 2.2es frontéra után bármit is ajánlani :D :D tök jó autót csináltam belőle...majd ha a coupe is "kész lesz" akkor eladom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 így állunk most : Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Ez már majdnem egy telifény! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 A bal első sárvédőbe csak bele lesz ködölve hogy ne legyen nagy eltérés a két elem közt vizuálisan Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Jah, így már más. Azt hittem azt is fújják telibe. De azért tény, hogy nem sok elem marad ki a fújásból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Május27, 2013 Megoszt Elküldve Május27, 2013 Augusztusban még nem maradok le sok mindenről, ha akkor tudok csak autót venni?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május28, 2013 Megoszt Elküldve Május28, 2013 Az enyém megvár :D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Május28, 2013 Megoszt Elküldve Május28, 2013 Az enyém megvár :D:D:DAkkor mondom milyenre fújasd.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május29, 2013 Megoszt Elküldve Május29, 2013 Örülni fognak hogy kezdhetik elölről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Május29, 2013 Megoszt Elküldve Május29, 2013 De legalább nem lesz túlbonyolítva. Hó fehéret szeretnék, tudom, kényes, miegymás, de ilyen kell. Köszönöm! :DJa, még mielőtt... Ugye Z18XE ?! Mert, ha nem, akkor nem is kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május29, 2013 Megoszt Elküldve Május29, 2013 X18XE1, a 115 lovas...azt hiszem. Olyan régen mentem vele hogy már nem is emlékszem rá. Ma egy hónapa vittem oda.....amúgy volt gyárilag fehér coupe ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2013 Megoszt Elküldve Május29, 2013 Nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május30, 2013 Megoszt Elküldve Május30, 2013 Holnap kész az autó. Ami felemerült mint probléma hogy a csomagtérre a díszléc nem megy fel mert valami hiányzik róla. Az új patentszett megvéve, de van amit nem lehet kapni és a bontott lécen sincs rajta... Feliratok sem kerülnek még fel, mert az majd ha fent van a léc akkor eldől hogy kell-e...új embléma azért lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május30, 2013 Megoszt Elküldve Május30, 2013 Holnap kész az autó. Ami felemerült mint probléma hogy a csomagtérre a díszléc nem megy fel mert valami hiányzik róla. Az új patentszett megvéve, de van amit nem lehet kapni és a bontott lécen sincs rajta... Feliratok sem kerülnek még fel, mert az majd ha fent van a léc akkor eldől hogy kell-e...új embléma azért lesz :) Gondolom akkor ez a 2-es számú tétel kellene neked: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 Sajnos nem, a léc hátulján kéne lennie egy fogadónak hogy felmenjen. Elhoztam ma, szép lett, a bertone felirat+logo sem került még fel mert inkább lesz új :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Sajnos nem, a léc hátulján kéne lennie egy fogadónak hogy felmenjen. Elhoztam ma, szép lett, a bertone felirat+logo sem került még fel mert inkább lesz új :) Hú de zsír lett! Gratula! Biztos nem 5 Ft volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 A kipufogóvéget még azért le kéne cserélni, ha már a kasztni ilyen szép, igazán csilloghatna az is ahogy új korában... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 A kipufogóvéget még azért le kéne cserélni, ha már a kasztni ilyen szép, igazán csilloghatna az is ahogy új korában... ;) Vagy disznózsírral bekenni... ;) De komolyan. Simsonos koromban ezzel kezeltük a krómos, nikkeles részeket, nagyon szépen lehozta a piszkot, oxidációt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Ha lesz időm hétfőn megyek kipuffoshoz nézek valami króm véget. Nem szeretem őket de kell :) csak nem tudom milyen legyen...talán kis ovál vagy trapéz, vagy négyzet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Ha lesz időm hétfőn megyek kipuffoshoz nézek valami króm véget. Nem szeretem őket de kell :) csak nem tudom milyen legyen...talán kis ovál vagy trapéz, vagy négyzet ? Szerintem ez passzol rá leginkább: http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/09/62/50962_1341140717.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/09/62/50962_1341140838.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Ha lesz időm hétfőn megyek kipuffoshoz nézek valami króm véget. Nem szeretem őket de kell :) csak nem tudom milyen legyen...talán kis ovál vagy trapéz, vagy négyzet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 a dupla négyzetes jól néz ki ...a hello kitty már lejárt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Ha lesz időm hétfőn megyek kipuffoshoz nézek valami króm véget. Nem szeretem őket de kell :) csak nem tudom milyen legyen...talán kis ovál vagy trapéz, vagy négyzet ? Gyárilag ovál van rajta. Annak van kivágva a lökhárító alja is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 A csomagtérajtó kompletten cserélve lett. A géptető belső éle rohad,az most marad,majd tél elött meg lesz csinálva. A balos ajtón volt egy rányitás - horpadás+rozsda - az lett inkább..lassan készül de úgy látom jó helyen van...már szeretném visszakapni az autót :) Doblemezt is megcsináltattad hátul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts