Gelko Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Astra Coupét hozott a Húsvéti Nyúl :) 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 pff :DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Astra Coupét hozott a Húsvéti Nyúl :) akarsz róla beszélni ?? :) tényleg kétéltű ?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Klubbos :) Ismeri itt már mindenki..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Klubbos :) Ismeri itt már mindenki..... akkor már tudom :) Múltkor volt nálunk ,vitt Gepárdnak perforált csövet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Jópofa autó amúgy...belül szép állapotban van, kívül szép állapotban lesz. Műszakilag tip-top...jó hát nem úgy megy mint egy Gsi, de nem is kell neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Astra Coupét hozott a Húsvéti Nyúl :) Na végre, nem egyedül vagyok aktív a klubban! Asszem tudom melyik autóról van szó, egyszer volt alkalmam élőben látni. Sok sikert és kitartást hozzá. (Lassan az enyémet is ki kéne tolni a garázsból, csak ne esne folyton az eső...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 (Lassan az enyémet is ki kéne tolni a garázsból, csak ne esne folyton az eső...) már kérdezni akartam hogy elővetted-e már :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Na végre, nem egyedül vagyok aktív a klubban! Asszem tudom melyik autóról van szó, egyszer volt alkalmam élőben látni. Sok sikert és kitartást hozzá. (Lassan az enyémet is ki kéne tolni a garázsból, csak ne esne folyton az eső...) Köszi ! Kérdésem lenne. A cd-tár visszajelző fénye (amelyikben van cd) csak akkor világít ha bent vagyok már az autóban vagy minidg ? Milyen ültető rugó jó bele ? sima G vagy spec coupe ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Elsőt passzolnám, nekem nincs CD-táram, de sztem a multitimer gyújtás levétel után bizonyos idővel elveszi a tápot minden utastéri fogyasztótól, úgyhogy ettől nem fog lemerülni az akkud szvsz. Második kérdésedre pedig aválasz az hogy Coupéé. Mégpedig azért mert belemegy ugyan a sima G rugója is (a négyajtósé leginkább, mégpedig azonos motorral szerelt változaté, annak elöl-hátul nagyjából megegyezik a tengelyterhelése a Coupééval), de az összes Coupé alapban is 2cm-t ültetve van a többi karosszériaváltozathoz képest, így a 4cm-t ültető rugó ami mondjuk 4 ajtóshoz való, az a Coupén csak 2cm-t ültetne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Szép a kocsi :icon13: és milyen stabilnak néz ki a GSI mellet a kapu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 ez kié lehet ??? többször láttam már ,aztán a mai séta alkalmával láttam állóhelyzetben is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Nem ismerős. Merrefelé láttad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Nem ismerős. Merrefelé láttad? bp 15ker asszem Zsókavár utca meg szoktam látni egy cabriót a 16ba a Hősök fasorán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 lurdyba mindig kint van 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Milyen ültető rugó jó bele ? sima G vagy spec coupe ? van új 35-35ös koni szettem ha kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 ATS Cup nincs ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 ATS Cup nincs ? :D devan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Gelko: Sikerült a rohadósat beújítani?Azért gratula! De nemmár az ültetés meg ats cup legyen az első. Nem vagy már annyira meggondolatlan fiatal, vagy igen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Nem sokáig rohad már...amúgy nem komoly. Az ATS cup meg csak vérszívás de ahhoz olvasnod kéne a Gsi topicot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Nem sokáig rohad már...amúgy nem komoly. Jól megnézted? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 A Coupék gyárilag mindig sötétített hátsólámpával jöttek ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Nem. Illetve nem tudom, én láttam már olyat is ami nem volt sötétítve, de nem tudom hogy az eredeti lámpája volt-e vagy cserélték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Nem a turbose volt sotetitett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts