Arti Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Jaja. Érdekes még az újrabőrözött kormány (tán csak nem mégis a futásteljesítmény miatt?) valamint hogy elöl a lökhárító alatt turbós koptató van rajta (a fékhűtés nyílásai hiányoznak a kisebb motorosok koptatójáról). Mivel ezt a koptatót az esetek többségében a lökössel együtt szokták cserélni, én alaposan körülnéznék a környékén hogy esetleg nem törés miatt cserélték-e. A középső könyöklő szvsz ízléstelen, de ez már szubjektív. Viszont van benne klíma, ami csak a Coupéknál volt széria, a Cabrioknál extra. Igen, az esetek többségében a lökőssel együtt cserélik. Nálam viszont sérülés nélkül változott. Felkerült a nagy fék, majd a hűtőlyukas koptató a levegős csövekkel a fékhez. Mindig van kivétel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Jaja. Érdekes még az újrabőrözött kormány (tán csak nem mégis a futásteljesítmény miatt?) valamint hogy elöl a lökhárító alatt turbós koptató van rajta (a fékhűtés nyílásai hiányoznak a kisebb motorosok koptatójáról). Mivel ezt a koptatót az esetek többségében a lökössel együtt szokták cserélni, én alaposan körülnéznék a környékén hogy esetleg nem törés miatt cserélték-e. A középső könyöklő szvsz ízléstelen, de ez már szubjektív. Viszont van benne klíma, ami csak a Coupéknál volt széria, a Cabrioknál extra. És nem csak az, hanem hogy a 107.000 km-hez képest se a váltószoknya se a kézifékszoknya nem sérült, nincs kirepedve. Lehet hogy csak az eladás miatt cserélték le nemrégiben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Végre középre csatolódik a hátsó öv. Faca lett, tetszik a járgány, főleg oldalról és hátulról. Árára kíváncsi leszek, meg csukott tetővel is szívesen látnám. Ami baj, hogy nem hosszabb, így a hátsó lábtér gondolom, meg így ránézésre sem nőtt a G-éhez képest. Hátsó fejtámlák mögött mi lehet az a lefedett nyílás? Aktív biztonsági bigyó, ami kiugrik, vagy hangszóró helye? Hátul megint nincs elektromos ablak gomb és középkonzolról levegő befújás sem. http://galeria.totalcar.hu/hirek/2013/03/05/gm_es_opel_genfi_autoszalon/3966894_33fa9b2484eef76aac246dcaf79adb3f_q.jpg http://galeria.totalcar.hu/hirek/2013/03/05/gm_es_opel_genfi_autoszalon/3966890_620cda7b4dcc1652fcb78097520cbc73_q.jpg http://galeria.totalcar.hu/hirek/2013/03/05/gm_es_opel_genfi_autoszalon/3966892_31694ba8152ecb424b347689adb7bed8_q.jpg http://galeria.totalcar.hu/hirek/2013/03/05/gm_es_opel_genfi_autoszalon/3966888_2855d2038d37497d80ccebc6c81d6335_q.jpg Csukott tetős kép: http://www.autoweek.com/galleryimage/CW/20121017/REG/101709999/PH/1/3/opel-cascada-closed.jpg Megyünk a bícsre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 igazad van de most nincs fent az a kép amiről én írtam ezek teljesen új képek :) Értem.Akkor nem szóltam,SORRY! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 nem is lesz kemény tetővel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_2.0_16v_sport_2.0_bertone_g_coupe_turbo._el-6658090 Szerintetek se reális mi? Az a baj, hogy mindenki olyan pesszimista itt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 átb4sznak mint sz4rt a palánkon. van olyan is amit meg szeretnél venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 már le sem írom a véleményem...eddig csak a bankban meg a hivatalban nézték tök hülyének az embert most már a HA.HU-n is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 Lesz olyan igen, de még mindig a pénzemre várok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 nem is lesz kemény tetővel? Nem, mert így kisebb helyet foglal el a csomagtartóból. És könnyebb, tehát a kocsi kevesebbet eszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 Lesz olyan igen, de még mindig a pénzemre várok. :) én szurkolok :) jó ám coupé Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 én szurkolok :) jó ám coupé :D kösz. Sajnos az van, hogy annyi pénzért lehetne kifogástalan coupét venni, amennyit én nem szánok rá, úgyhogy valamimbe harapni kell, ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 itt az enyém :) az pont a felébe kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 Keménytető sux. Semmi értelme. Végre rájöttek! Attól semmi csomagtartó nem marad és felesleges dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserox Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy van egy fehér számlapú OPC-s km órám ami 8000-ig és 240-ig mér. Ami pedig benne van gyárilag az autómba az 7000-ig és 220-ig. Na most a kérdés az, hogy csalna-e az OPC-s óra, ha beraknám? KösziVálaszÖsszetett IdézésSzerkeszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 Olyan gondom lenne, hogy van egy fehér számlapú OPC-s km órám ami 8000-ig és 240-ig mér. Ami pedig benne van gyárilag az autómba az 7000-ig és 220-ig. Na most a kérdés az, hogy csalna-e az OPC-s óra, ha beraknám? Valószínűleg a kilométer óra (fordulatszám mérő) bemenete maga a fordulatszám, amivel a kerék (motor) forog. Tehát mindegy, hogy meddig van skálázva, nem kellene csalni. Jelzem, ez csak elmélet, még nem szedtem szét a sajátomat. Amúgy érdekelne, hogy egy analóg feszültség/áram jel a bemenete ezeknek vagy a régi, mechanikus óra van-e benne. Esetleg más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 Keménytető sux. Semmi értelme. Végre rájöttek! Attól semmi csomagtartó nem marad és felesleges dolog. de ha én nem akarom lenyitni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 de ha én nem akarom lenyitni :) Akkor OPC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 Amúgy érdekelne, hogy egy analóg feszültség/áram jel a bemenete ezeknek vagy a régi, mechanikus óra van-e benne. Esetleg más. Van egy jeladó a bal első kerékcsapágyban, ahonnan elektromos (impulzus)jelet kap az óra, nincsen benne hagyományos kilométeróraspirál. Mivel az ABS jeladó meg az összes motorváltozatnál egyforma, így elvben tényleg nem fog sietni vagy késni a sebességmérő, illetve csak annyit amennyit a gumiméretből adódó eltérés okoz (az OPC gyári gumimérete ugye 215/40 R17, ez pár százalékkal kisebb a többi modell 195/60 R15-ös gumijánál, de még hibahatáron belül van) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 A coupe/cabrio hátsó lámpája minden esetben megegyezik a sedanéval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Persze. Igazából nem is értem a kérdést... hogy érted hogy minden esetben? Van amikor megegyezik, de van amikor meg máshogy néz ki? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Persze. Igazából nem is értem a kérdést... hogy érted hogy minden esetben? Van amikor megegyezik, de van amikor meg máshogy néz ki? :blink: Igen szerintem is kompatibilis,csak azért kérdeztem,mert az ebay-en rákérdeztem egy coupé/cabriora hirdetett hátsólámpára,de azt írta,hogy limousinra nem jó :huh: Gondoltam volt valami facelift,de ezek szerint nem,köszi :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március25, 2013 Megoszt Elküldve Március25, 2013 még ezt a telet tavasszal, nem lehet feltenni a fényes kereket...pedig kicentíroztattam lemosattam és visszzatettem a garázsba :( na de majd ha megyőnk locsolni akkor már felteszem :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március27, 2013 Megoszt Elküldve Március27, 2013 Főleg coupésoknak szól a kérdésem: Ismerősöm coupéját minap volt szerencsém alulról látni. Neki a műanyag tank alatt volt egy védőlemez. Ez csak a coupékon volt vagy a sima G astrákon is megtalálható néhány modellnél? Szépen rásimult a tankra és arra gondoltam, hogy akkor nem kellene házilag barkácsolnom a benzintolvajok ellen egy védőlemezt, hanem csak ezt feltenni. Ha valakinek van eladó, vagy talál ilyen hirdetést kérem jelezze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 Megnéztem, nekem is van ilyen. Viszont az EPC karosszériaváltozattól függetlenül bármelyik Astrához hozza, de csak benzinmotorokhoz, abból is 1.8-tól felfelé (1.8, 2.0 Turbo, 2.2). Gyaníthatóan nem lopásvédelem a funkciója, hanem talán a nagyobb motorok forróbb kipufogója ellen védő hőterelőlemez lehet. A cikkszáma 24408878 (katalógusszám 0802639) és az ára újonnan ~40e Ft... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts