tgabika76 Elküldve Február12, 2013 Megoszt Elküldve Február12, 2013 remélem a coupé nem sértődik meg :) Nem, csak tovább rozsdásodik szép csendben mert ilyeneket írsz róla... :D Jut eszembe, dudagomb: az enyémet 98e-rel vettem (fél évvel vétel előtt volt az utolsó márkaszervizes pecsét a szervizkönyvben 97e km-nél, szóval talán nem visszapörgetett, vagy ha igen akkor a szervizkönyv is hamis volt), és már javított volt a dudagomb. :blush: Ja igen: az autó olasz származású, úgyhogy mégiscsak lehet hogy ezek az olaszok szeretnek dudálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február12, 2013 Megoszt Elküldve Február12, 2013 A fater vett anno egy Olaszból behozott E kadettet.Azon duda se volt:)Az olaszok tényleg mindig dudálnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 hogy milyen gyors a Coupé: ma haladtam az autópályán persze ott ahol lehet nagyon gyorsan, még annál is gyorsabban és a kipiuf hövédö lemezének elsö csavarja elengedte a lemezt :) elkezdett libegni de 60 alatt nem csinálja bár azt gyanítom felakadt megiont valami hóbuckába...na majd kap ma egy másik csavart :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 Nem semmi... ha már a menetszél eltépi a lemezcsavart akkor az tényleg nagy tempó lehetett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 Nem semmi... ha már a menetszél eltépi a lemezcsavart akkor az tényleg nagy tempó lehetett... :D Volt hangrobbanás? Szerintem az szabhatta le... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Totopippy Elküldve Február21, 2013 Megoszt Elküldve Február21, 2013 Sziasztok keresek Z22se hengerfejet eladót ha valaki tud kérem jelezze üdv!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Jön a tavasz! Egyre több coupé lesz meghirdetve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Lehet de az enyémre nem telefonált senki :) még az lesz a vége, hogy felteszem féláron és kész :) ma gyorsultam egy insignia bi turboval...majdnem nyertem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Biztos csak azért nem nyertél, mert nem az volt a nyeremény, hogy megtarthatod. Amúgy az sem jó, ha egy coupé túl olcsó, mint pl a tiéd, bár lehet igy reális, nem tudom, biztos elviszik előbb-utóbb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február28, 2013 Megoszt Elküldve Február28, 2013 A rozsda az oka? Lehet meg kellene csináltatni és nem eladni. Patt helyzet. Ha kiírod senki nem hív, ha geenya vagy és nem írod ki, akkor meg jön a sok felesleges vevőjelölt, aki még jól le is ..sz, amiatt hogy nem írod ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március1, 2013 Megoszt Elküldve Március1, 2013 Bele van írva a hirdetésbe a karosszériahiba, én először arra gondoltam hogy esetleg az állapotához képest túl drága és azért nem kell senkinek, de csak aztán néztem hogy az árban utána következő autó is jó 200e Ft-tal drágább nála, szóval nem nevezhető túlárazottnak (vagy ha igen akkor az összes többi is az). Amúgy meglepődve konstatáltam hogy megindult fölfelé a Coupék ára, tavaly ilyenkor még 800e-ért simán lehetett kapni egy jó állapotú (nem rozsdás) 1.8-ast, most meg már 1M Ft felett vannak, annyiért amennyiért egy éve még Turbót lehetett találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március1, 2013 Megoszt Elküldve Március1, 2013 ma gyorsultam egy insignia bi turboval...majdnem nyertem. nem olyan nagy szám az a motor :) azokat szoktam reggelizni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március2, 2013 Megoszt Elküldve Március2, 2013 vissza akarom kapni a 3,2-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 Elkészült végre a frissen bebőrözött kormányom, köszönet érte Janinak a váltószoknya.hu-tól: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 Elkészült végre a frissen bebőrözött kormányom, köszönet érte Janinak a váltószoknya.hu-tól: Nagyon szép lett! Van egy eladó kormányom ha valaki bőröztetni akar! Fórum áron odaadom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Elkészült végre a frissen bebőrözött kormányom, köszönet érte Janinak a váltószoknya.hu-tól: Nagyon komoly lett... :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Totopippy Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Nem rosz!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_cabrio_1.8_16v_bertone_edition_cabrio-6666590 ha lenne elég pénzem rá . . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 nagy dumás :) 100 ezernél vezérlés csere az nekem sehogy nem jön ki, meg sortrafó? nem hallottam, hogy ilyen gatya lenne egy 1,8 pláne évi 10.000km futással ne haragudj de kurv4raröhögősszmájli én ma mosatni voltam :) remélem holnap nem kell sortrafót cserélnem 207 ezernél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 még egy dolog a villáskulcsos lámpa :) ha tulaj akkor tudná (ha nepper akkor tudja), hogy ha világít és nem jár a motor akkor tárolt hibakód van. Ha beindítja és ég akkor jelen van. és elvinné szervizbe :) De miért nem beindítva fotózta, mert akkor is világít és az nem mutat jól, így viszont sok minden világít tehát aki nem tudja mi az a villáskulcsos autó símán belebukhat. de szép. és a kartársak régebben Coupé-sok és nem hiszem, hogy sok Coupé lenne amiket ők nem ismernek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Még jó, hogy ilyen tájékozott és tapasztalt coupé userek vannak, különben lehet egy rakás szart vennék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 nem biztos, hogy rakás szar csak ezeket a jeleket láttam, de ne legyen igazam, és legyen ez egy hibátlan Mo-i 1 tulajos blablabla. én odaírtam, hogy rohad, persze ez nem érdekel senkit...majd készítek a haverom villája felhajtóján pár képet alufelnivel meg csak BP-t adom meg cimnek és elviszik mint a cukrot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Jaja. Érdekes még az újrabőrözött kormány (tán csak nem mégis a futásteljesítmény miatt?) valamint hogy elöl a lökhárító alatt turbós koptató van rajta (a fékhűtés nyílásai hiányoznak a kisebb motorosok koptatójáról). Mivel ezt a koptatót az esetek többségében a lökössel együtt szokták cserélni, én alaposan körülnéznék a környékén hogy esetleg nem törés miatt cserélték-e. A középső könyöklő szvsz ízléstelen, de ez már szubjektív. Viszont van benne klíma, ami csak a Coupéknál volt széria, a Cabrioknál extra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 még egy dolog a villáskulcsos lámpa :) ha tulaj akkor tudná (ha nepper akkor tudja), hogy ha világít és nem jár a motor akkor tárolt hibakód van. Ha beindítja és ég akkor jelen van. és elvinné szervizbe :) De miért nem beindítva fotózta, mert akkor is világít és az nem mutat jól, így viszont sok minden világít tehát aki nem tudja mi az a villáskulcsos autó símán belebukhat. de szép. és a kartársak régebben Coupé-sok és nem hiszem, hogy sok Coupé lenne amiket ők nem ismernek. Szia! Nem kötekedni akarok,de a műszerfali fotókon látszik,hogy jár a motor,mert a fordulatszám mutató 1000 alatt botorkál picivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Szia! Nem kötekedni akarok,de a műszerfali fotókon látszik,hogy jár a motor,mert a fordulatszám mutató 1000 alatt botorkál picivel. igazad van de most nincs fent az a kép amiről én írtam ezek teljesen új képek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts