tgabika76 Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Akkor ez Nocturno (20H színkód) lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 igen 20H a színe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Szép. Nem túl gyakori szín, egy turbóst ismerek ilyen színben, meg korábban volt egy 1.6-os is a Coupé klubban, de az azóta eladódott. Ja meg van még egy tiedhez hasonló 1.8-as, csak az Cabrio. Legalább nem az unalmas caprisárga meg ezüstmetál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Szép. Nem túl gyakori szín, egy turbóst ismerek ilyen színben, meg korábban volt egy 1.6-os is a Coupé klubban, de az azóta eladódott. Ja meg van még egy tiedhez hasonló 1.8-as, csak az Cabrio. Legalább nem az unalmas caprisárga meg ezüstmetál... caprisárga az unalmas ?! O.o Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 A legtöbb Coupé olyan színű (aztán az ezüstmetál és a fekete jön)... nem ronda csak majdnem megszokott a Coupék között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Tgabi , nincs kedved faragni :) http://www.ebay.de/i...=item2322fed823 vagy ezt befejezni http://www.ebay.de/itm/OPEL-TIGRA-A-2-0-TURBO-C20LET-MOTOR-PROJEKTAUFGABE-GARRETT-GT30-BILLET-FELGEN-/310375019470?pt=DE_Autoteile&hash=item4843caf3ce Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Uhh, nem rosszak, de a 3 ajtós Astra kasztni őszintén szólva nem tetszik annyira, a Tigrát meg egyenesen csajos autónak tartom. De a gépészettel egyiknél sincs baj. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Szerintem pár deszkából meg ponyvából tákolj össze valami fedést a gép köré, mert ez az időjárás, tél nem tesz jót egyik kaszninak sem.. :-/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 ... vagy ezt befejezni http://www.ebay.de/i...=item4843caf3ce 14000000Euró??? :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 14000000Euró??? :omg: :D szerintem csak elírta :) vagy ki tudja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 bp 17. kerben relatív sok coupét látok, és mind más, utóbbi időben legalább 5-6ot... Ilyen sokan vagytok?! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 bp 17. kerben relatív sok coupét látok, és mind más, utóbbi időben legalább 5-6ot... Ilyen sokan vagytok?! :P Arrafele sok van es sok volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Én is a 17.ker-ben lakom,de én nem látok sokat.Lehet sokszor látjátok ugyanazt:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 A tobbseget ismerem ugyh nem ua. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Leginkább elágnál meg árkád felé menet és pesti úton szoktam látni, de 4-5-6 különbözőt láttam eddig :) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_coupe_1.8_16v_vezetett_szervizkonyv-6482382 ennek egész jó ára lett, ha megvárja a tavaszt, lehet enyém lesz.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Bőrös cabrió ültetve ? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_cabrio_1.8_16v_atiras.muszaki_az_arban-6474588 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Hát az látszik hogy a "legolcsóbb a piacon" kategóriát úgy sikerült elérni hogy kihiénázott belőle mindent a nepper: rádió nuku, meg lemezfelnik vannak alatta dísztárcsával, holott az 1.8-hoz széria volt a 15"-os alu... Meg jó undorító az a karbonfóliás középkonzol és az a kipufogó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gtb Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Néztem ezt is, de én nem rajongok annyira a cabriokért, a rádió nekem is feltűnt, meg a konzol is, az 5 gyári kulcsról nem is beszélve, érdekesnek tűnt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 ...nem rajongok annyira a cabriokért... Ez érdekes kérdés, én szeretem a cabriokat, de valahogy még mindig bennem van (tudom, G cabrio esetében alaptalanul) a korlátozott használhatóság... bár sztem inkább az a fő oka annak hogy nem vagyok Cabrio tulaj hogy félteném... én ugyan vidéki vagyok, ez csendesebb környék, de lelki szemeim előtt valahogy mégis mindig kivágott vászontetők lebegnek... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 a hétvégén felújítottuk az önindítómat :) most nagyon csendesen indít...viszont lehet eladom...gondolkodom rajta. az ok egyszerű, nem kabrió a hétvégén lesz a ViennaAutoShow :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 ... holott az 1.8-hoz széria volt a 15"-os alu ... Széria volt a 15-ös? Nem 16-os? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Széria volt a 15-ös? Nem 16-os? Inkább a 16os ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 nekem 16-os van az 1.8hoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 viszont lehet eladom...gondolkodom rajta. Töltök lottót a héten! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 Nekem széria 15"-el volt szerelve mikor megvettem és gyári gumikkal is és széria téli alus 15" garnitúrám még meg is van. Budapesten hét éve cabriózom és nincs kivágott tetőm. Napközben meg garázsban áll. Még melóhelyen is ha esetleg bemegyek vele, de itt inkább BKV vagy robogó, mivel nagy a dugó :) Abból a cabrióból a gyári cdr500at ne sajnáld. A kipudob alku tárgya, felnik is, de legalább olyat raksz rá amilyen f..szán mutat. Adja a gyári lámpákat, gyári rácsot és egy másikat. Én képek alapján rendben találom. Kasztni, belső oké. Motor kérdéses, de meg kell nézni. A szélfogó meg extra listás cucc. Bertone ára csak felmehet már, de amúgy is jön a nyár! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts