kgergoke88 Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Sziasztok! Valaki vásárolt mostanában hátsó szárnyat a coupera itthon? Mennyi lehet a reális ára? Esetleg aki tud eladót kérem jelezze. Köszi előre is. u.i: holnaptól én is coupe tulajdonos leszek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Ha capri sárga lesz a gép, akkor tudok! :lol: Sziasztok! Valaki vásárolt mostanában hátsó szárnyat a coupera itthon? Mennyi lehet a reális ára? Esetleg aki tud eladót kérem jelezze. Köszi előre is. u.i: holnaptól én is coupe tulajdonos leszek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Jó az a szárny más színű gépre is, csak akkor le kell fényezni :lol: @kgergoke88: képeket kérünk majd az autóról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kgergoke88 Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Jó az a szárny más színű gépre is, csak akkor le kell fényezni :lol: @kgergoke88: képeket kérünk majd az autóról! Szia! Kisertetiesen hasonlit a tiedre. Ural zold, texas beige belso, 1.8 moci. Tolok fel fotot a heten. A szarnyra egy arat kerhetnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommo Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 sziasztok. Tudnátok segíteni nekem? G ASTRÁM van, vettem rá egy coupé első lököst. De a sárvédőnél felül nincs felfogatófül ami nekem van a régi lökösön. Hogyan lehetne felszerelni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kgergoke88 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Akkor az ígért képek: http://pics.coldline.hu/pics/341479-20110920-4Zw3T5.jpg http://pics.coldline.hu/pics/341480-20110920-7jx8dR.jpg Tud esetleg Bp-n valaki jó szakembert, aki a kormány átbőrözné illetve a vezető ülés oldalán a kárpit eléggé ki van kopva, meg kéne csináltatnom. Valaki már csináltatta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 u.i: holnaptól én is coupe tulajdonos leszek :lol: Ha egy héttel korábban lettél volna Coupe tulaj, akkor a hét végi találkozóra is eljöhettél volna. Nagyon jól sikerült. :lol: Üdv a klubban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Akkor az ígért képek: http://pics.coldline.hu/pics/341479-20110920-4Zw3T5.jpg http://pics.coldline.hu/pics/341480-20110920-7jx8dR.jpg Tud esetleg Bp-n valaki jó szakembert, aki a kormány átbőrözné illetve a vezető ülés oldalán a kárpit eléggé ki van kopva, meg kéne csináltatnom. Valaki már csináltatta? Nahát, egy uralzöld autó, épp mint az enyém! (Elég ritka, nekem már több mint 3 éve megvan, de a sajátomat is beleszámolva ez a negyedik ilyen színű Coupé amit látok ennyi év alatt) Mitőbb, egyebekben is szinte az enyém kópiája: ugyan nem írtál a motorról, de felteszem 1.8-as (ezek a felnik az 1.8 gyári felnijei voltak, abból gondolom), a belső is egy az egyben ugyanolyan bézs mint ez enyém, neked sincs BC-d, és még a krómkarikák is ott vannak a műszerek körül. Ami különbséget látok az annyi hogy neked nincsen könyöklőd, nekem meg nincsen váltózáram. Meg kívülről a tieden rajta vannak a típusjelzések a csomagtartófedélen, és nincsen krómdíszléc ugyanott. Oldallégzsákod van? A kormányod az enyémhez képest jó állapotban van, de ha bőröztetni akarod akkor itt érdemes megpróbálni: http://www.varrga.hu/ Ugyan nem Budapest, de nincs olyan messze és nagyon igényesen dolgozik. Sztem az üléssel is tudna valamit kezdeni (bár a képen nem látszik hogy baja lenne) Ja és gyere át ide is: http://forum.astra-coupe.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
kgergoke88 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Ha egy héttel korábban lettél volna Coupe tulaj, akkor a hét végi találkozóra is eljöhettél volna. Nagyon jól sikerült. :lol: Üdv a klubban! A következőn igyekszek ott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kgergoke88 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Nahát, egy uralzöld autó, épp mint az enyém! (Elég ritka, nekem már több mint 3 éve megvan, de a sajátomat is beleszámolva ez a negyedik ilyen színű Coupé amit látok ennyi év alatt) Mitőbb, egyebekben is szinte az enyém kópiája: ugyan nem írtál a motorról, de felteszem 1.8-as (ezek a felnik az 1.8 gyári felnijei voltak, abból gondolom), a belső is egy az egyben ugyanolyan bézs mint ez enyém, neked sincs BC-d, és még a krómkarikák is ott vannak a műszerek körül. Ami különbséget látok az annyi hogy neked nincsen könyöklőd, nekem meg nincsen váltózáram. Meg kívülről a tieden rajta vannak a típusjelzések a csomagtartófedélen, és nincsen krómdíszléc ugyanott. Oldallégzsákod van? A kormányod az enyémhez képest jó állapotban van, de ha bőröztetni akarod akkor itt érdemes megpróbálni: http://www.varrga.hu/ Ugyan nem Budapest, de nincs olyan messze és nagyon igényesen dolgozik. Sztem az üléssel is tudna valamit kezdeni (bár a képen nem látszik hogy baja lenne) Ja és gyere át ide is: http://forum.astra-coupe.hu Regisztrálok a másik oldalra is. Nekem nagyon tetszett ez a szín eddig én másikat nem is láttam az utcán. Igen 1.8-as, 189000Km van benne, 2002-es de végig szervizelt. A könyöklő neked gyári? Tervezek bele vásárolni. Nincs oldallégzsák. Az ülésnek pedig pont a külső részén kezd elválni a szövet. A kárpitra is ugyanezt a céget ajánlod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 A 189e km nem kevés, de legalább reálisnak tűnik és valószínűleg nincs visszapörgetve, pláne ha szervizkönyvvel igazolt. Korrekt. Az enyém egy évvel öregebb és alig több mint feleennyi km van benne. A könyöklőm Irmscher (tulajdonképpen gyárinak nevezhető), de ez jó drága, valami 45e Ft körül van átszámolva. Mondjuk én így vettem hogy benne volt... Sztem ezen kívül még esetleg az Armster könyöklői vállalhatóak (az nem is ennyire drága), a többi mind olyan gagyi hatású. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kgergoke88 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 A 189e km nem kevés, de legalább reálisnak tűnik és valószínűleg nincs visszapörgetve, pláne ha szervizkönyvvel igazolt. Korrekt. Az enyém egy évvel öregebb és alig több mint feleennyi km van benne. A könyöklőm Irmscher (tulajdonképpen gyárinak nevezhető), de ez jó drága, valami 45e Ft körül van átszámolva. Mondjuk én így vettem hogy benne volt... Sztem ezen kívül még esetleg az Armster könyöklői vállalhatóak (az nem is ennyire drága), a többi mind olyan gagyi hatású. Armster könyöklőket ismerem, azzal csak az a "baj" hogy fekete a bőr rajta, de le tudom cseréltetni mondjuk. Azért mertem megvenni, mert a kocsin, számlákkal igazoltan az elmúlt másfél évben 900 000Ft lett ráköltve. Új végig a kipufogó, a 4 lengéscsillapító ki lett cserélve, a vezérlő computer benne... Bármi baja volt ment a szervizbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Mennyiért vetted ha nem titok? Kíváncsi lennék hol van a reális ára most az 1.8 Coupéknak, bár félő hogy messze az én fájdalomküszöböm alatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Üdv a klubban! A váltó és kézifék zsák is cserés lassan. Az ebayen könnyen beszerezhető olcsóért valódi bőrből. A kormány a km-hez képest túl jó állapotú. Szerintem cserés volt. Jó sok pénzt költöttek rá! Gratula az előző gazdájának! Korrekt állapotúnak tűnik így képről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Üdv a klubban! A váltó és kézifék zsák is cserés lassan. Az ebayen könnyen beszerezhető olcsóért valódi bőrből. A kormány a km-hez képest túl jó állapotú. Szerintem cserés volt. Jó sok pénzt költöttek rá! Gratula az előző gazdájának! Korrekt állapotúnak tűnik így képről. váltószoknya, + kézifékkar borítás Ha nekem tönkremegy tőle veszek, szépeket csinál :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 váltószoknya, + kézifékkar borítás Ha nekem tönkremegy tőle veszek, szépeket csinál :D . Én is tőle vettem, szürke cérnával. Jól dolgozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Én is tőle vettem, szürke cérnával. Jól dolgozik. A gyári kb mennyi évet bír ki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Én innen vettem. Most nem annyira jó a forint, bár szerintem így is megéri. Baromi jó bőrből csinálják. Olasz bőr. Nekem anno postával együtt 2eft volt. A váltózsák, de kézifék zsákon is gondolkodom. A gyári az valamiféle textilbőrből volt az enyémen. 6-7 év után a teteje szétkopik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Én innen vettem. Most nem annyira jó a forint, bár szerintem így is megéri. Baromi jó bőrből csinálják. Olasz bőr. Nekem anno postával együtt 2eft volt. A váltózsák, de kézifék zsákon is gondolkodom. A gyári az valamiféle textilbőrből volt az enyémen. 6-7 év után a teteje szétkopik. bár ez az idő szerintem lehet elég használatfüggő. egy kedves ismerős zafirájában 4(!)év után a textílig kopott és volt az autóban 80e km. az enyém most volt augusztusban 6éves és semmi baja a szoknyának. simán eladhatnám új ként. (185.000km). a kormány szintén. viszont ettől függetlenűl nagyon izgatja a fantáziám, hogy újrahúzatom perforált bőrrel és a belső világítással harmonizáló narancs cérnával. dunántúliaknak én ajánlom a tatabányai corridor műhelyt. iszonyat igényesen dolgoznak. (igaz megkérik az árát). nekem a kormányra az én elképzelésem szerint 19et mondtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Ha már itt tartunk, az sem mindegy hogy pályán teszi meg ezt a kilométer mennyiséget, vagy városban dugózva. Némiképp többet váltogatsz. Nekem fele-fele az arány és így 70ekm volt, míg kilátszott a textil. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kgergoke88 Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Sziasztok! Regeltem a másik forumon, de valamiért nem látok 1 témát se, hozzászólni se tudok. Mi lehet a probléma? A másik pedig, hogy látom árulja az egyik forumos a 16 felniket téli gumival. Érdekes hogy /55 gumi van rajta, ez nem nagy baj? Elvileg ugye /50 a gyári méret. Simán felmehet a nyári guminak is a 205/55 R16? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Ja, vmi gáz van a fórummal, nekem se engedett semmit. Írj velonak, ő majd intézkedik. Ami a kerekeket illeti, ha nincs ültetve a gép befér simán. Nekem is 195/65R15 a télim, a nyári meg 205/45R17... üdv Sziasztok! Regeltem a másik forumon, de valamiért nem látok 1 témát se, hozzászólni se tudok. Mi lehet a probléma? A másik pedig, hogy látom árulja az egyik forumos a 16 felniket téli gumival. Érdekes hogy /55 gumi van rajta, ez nem nagy baj? Elvileg ugye /50 a gyári méret. Simán felmehet a nyári guminak is a 205/55 R16? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Simán felmehet a nyári guminak is a 205/55 R16? Felmegy, bár azon túl hogy valóban nem váltóméret, még kicsit bénán is néz ki tőle az autó, viszont komfortosabb és ezzel legalább pontos lesz a sebességmérő (a gyári mérettel kicsit siet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Sziasztok! Regeltem a másik forumon, de valamiért nem látok 1 témát se, hozzászólni se tudok. Mi lehet a probléma? A másik pedig, hogy látom árulja az egyik forumos a 16 felniket téli gumival. Érdekes hogy /55 gumi van rajta, ez nem nagy baj? Elvileg ugye /50 a gyári méret. Simán felmehet a nyári guminak is a 205/55 R16? Én így használom, gond nélkül. És így az óra sem csal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Felmegy, bár azon túl hogy valóban nem váltóméret, még kicsit bénán is néz ki tőle az autó, viszont komfortosabb és ezzel legalább pontos lesz a sebességmérő (a gyári mérettel kicsit siet) Naaa... Annyira azért nem béna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts