atom Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Jah lehet valami para van vele :D nem hinném,a 2,2 elég megbízható vas,inkább a turbó szokott nyűgösebb lenni,meg abba azért bele lehet nyúlni rendesen....sokszor nem sikerül a módosítás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 :) :D :D http://galeria.index.hu/kulfold/2011/08/09...f10b9a57_xl.jpg hát ez szomorú :D nem hiszem hogy normálisak azok akik ezt tették,és bármit is megoldna.. mert erőszak erőszakot szül ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 (edited) :D :D :D [ig]http://galeria.index.hu/kulfold/2011/08/09/olvasonk_reggeli_kepei_a_londoni_croydonbol/2289756_265c86d0e9b639820d6c48aff10b9a57_xl.jpg Vauxhal barbár banda... :) Módosítva Augusztus9, 2011 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Szerencsétlen autó... :) Micsoda agyatlan, gondolkodásra képtelen "emberek" vannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Nekem is feltűnt a gép a hírekben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kgergoke88 Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy 1.8 coupe astrát. Lenne egy két kérdésem róla. Talán a legfontosabb, hogy a motor fogyassza az olajat olyan mértékben mint az 1.6 16v motor? Láncos a motor vagy szíjas? A fogyasztás, hogy alakul városban? Köszi előre a választ. Üdv. Gergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 Na akkor címszavakban: 1., Nem. Nekem pl. egyáltalán nem fogy az olaj, bár általános tapasztalatom nincs, csak a saját motoromról tudok nyilatkozni. Abban Fuchs 5W-50-es olaj van. 2., Szíjas 3., Itt lent az aláírásomban látsz egy linket, arra kattintva találsz némi fogyasztási adatot, elöljáróban azt tudom mondani hogy városban olyan 8-9 liter körül számolhatsz. Ja és azt gondolom tudod hogy kétféle 1.8-as van, valamikor 2001 tavaszán volt a váltás, a régebbit X18XE1-nek hívták, 115LE-t tudott és 10e km-ként kellett olajat cserélni benne, az újabbik motorkódja Z18XE, ez már 10 lóerővel erősebb, és 30e km az olajcsereperiódusa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus26, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2011 A 30ezret el ne hidd. Buta marketing fogás. Nekem sem eszi az olajat, nagyon városban (BP) meg 10 et is eszik. Viszont megy. Ami nem megy, nem is eszik. Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kgergoke88 Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Na akkor címszavakban: 1., Nem. Nekem pl. egyáltalán nem fogy az olaj, bár általános tapasztalatom nincs, csak a saját motoromról tudok nyilatkozni. Abban Fuchs 5W-50-es olaj van. 2., Szíjas 3., Itt lent az aláírásomban látsz egy linket, arra kattintva találsz némi fogyasztási adatot, elöljáróban azt tudom mondani hogy városban olyan 8-9 liter körül számolhatsz. Ja és azt gondolom tudod hogy kétféle 1.8-as van, valamikor 2001 tavaszán volt a váltás, a régebbit X18XE1-nek hívták, 115LE-t tudott és 10e km-ként kellett olajat cserélni benne, az újabbik motorkódja Z18XE, ez már 10 lóerővel erősebb, és 30e km az olajcsereperiódusa. SZia! Köszi a választ, már az új 1.8 motorosat nézem. Az alkatrészek csereszabatosak a hasonló 1.8 G astrákkal? Fékbetét, tárcsa, egyebek? Mi lehet a reális ára egy 2002-s 1.8 modellnek? 160000Km-rel, végig márka szervízben szervizelt, nem bőr belsős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus28, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 1Millio? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Na azért ennyire ne becsüljük alá szegény autót mert sírva fakadok... Eddig direkt nem írtam semmit erre a kérdésre mert nem vagyok képben a Coupék árával (nem nézegetek használtautós oldalakat csak ha venni vagy eladni akarok), de most direkt ezért megnéztem, és a legismertebb magyar oldalon 900e és 1.7M Ft között vannak az 1.8-as Coupék árai, természetesen állapot, felszereltség és évjárat tükrében. Oké hogy más dolog hirdetni és el is adni valamit, de én tuti hogy 1M-ért nem vennék Coupét, szinte biztos vagyok benne hogy annak az ára tükrözné az állapotát is. Magyarul egy rakás sz@r lenne. Egyelőre eszemben sincs eladni az enyémet, de ha el akarnám, akkor sem tenném fel 1.5M-nál kevesebbért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 EZT a kocsit coupe-kén hírdetik... :lol: Azok a 2.0-s turbos coupek nem lehetnek rosszak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kgergoke88 Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Na azért ennyire ne becsüljük alá szegény autót mert sírva fakadok... Eddig direkt nem írtam semmit erre a kérdésre mert nem vagyok képben a Coupék árával (nem nézegetek használtautós oldalakat csak ha venni vagy eladni akarok), de most direkt ezért megnéztem, és a legismertebb magyar oldalon 900e és 1.7M Ft között vannak az 1.8-as Coupék árai, természetesen állapot, felszereltség és évjárat tükrében. Oké hogy más dolog hirdetni és el is adni valamit, de én tuti hogy 1M-ért nem vennék Coupét, szinte biztos vagyok benne hogy annak az ára tükrözné az állapotát is. Magyarul egy rakás sz@r lenne. Egyelőre eszemben sincs eladni az enyémet, de ha el akarnám, akkor sem tenném fel 1.5M-nál kevesebbért. Szia! Én egy ismerőstől vásárolnám, végig márka szervizben szervizelt(céges autó), minden meg lett rajta csináltatva, 2002, 18.16v 165000km-rel. Törve nem volt, most volt belső kozmetikán. 1m lenne az ára, ugy gondolom ennyiért megéri.Idegentől én se mernék venni ennyiért megjegyzem. HA meglesz teszek fel képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy 1.8 coupe astrát. Lenne egy két kérdésem róla. Talán a legfontosabb, hogy a motor fogyassza az olajat olyan mértékben mint az 1.6 16v motor? Láncos a motor vagy szíjas? A fogyasztás, hogy alakul városban? Köszi előre a választ. Üdv. Gergő Nem fogyasztja az olajat, nekem 28000 km ment bele 4 év alatt, most 93000 van benne. A városi fogyasztás láb függő is, de olyan 8-10l közt, télen felmegy 10,5l körülire. Egr szelep nincs benne, eggyel kevesebb hiba jelenség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kánesz Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Sziasztok Kollégák. Nem tud valaki Astra g Coupe ülésekhez jobbos és balos oldallégzsákot. ugyanis vettem komplett ülést előre meg hátra kárpittal együtt és nemigazán találok hozzá sehol. Előre is köszi ha tud valaki infóval szolgálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Sziasztok Kollégák. Nem tud valaki Astra g Coupe ülésekhez jobbos és balos oldallégzsákot. ugyanis vettem komplett ülést előre meg hátra kárpittal együtt és nemigazán találok hozzá sehol. Előre is köszi ha tud valaki infóval szolgálni. Mármint úgyértve,hogy a 3 ajtós G Astrádba vettél Astra Coupe üléseket? :lol: És belemennek hátra is? Én azt gondoltam,hogy az eltérő.Főleg az ajtókárpitról gondolnám,hogy más méret mint a sima 3 ajtós Astra ajtó. Nem tudom,hogy bontottba árulnak-e oldallégzsákot ,külön ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kánesz Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Mármint úgyértve,hogy a 3 ajtós G Astrádba vettél Astra Coupe üléseket? :lol: És belemennek hátra is? Én azt gondoltam,hogy az eltérő.Főleg az ajtókárpitról gondolnám,hogy más méret mint a sima 3 ajtós Astra ajtó. Nem tudom,hogy bontottba árulnak-e oldallégzsákot ,külön ? Helló Korzika. itt a http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1470159624.html ezeket vettem és a 3ajtosomba passzol ahogy kell csak most már hátul könyöklő is van így csak 2 személyes igaz nem igen szoktak hátul ülni ja és bal kormányosbol van és még igy is passzol csak az öv feszitött cseréltem le az enyémre a mi volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Hogy ne néptelenedjen el ez a topik se teljesen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Hogy ne néptelenedjen el ez a topik se teljesen: Egyszer tényleg meg kell néznem ezt az autót közelebbről is... :lol: A chip miatt adod neki az 5W-50-es olajat? Én is gondoltam lecserélni... Fuchs jobb mint a Mobil1? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Nem csak a chip miatt, hanem mert megérdemli :lol:. Meg ha néha meg akarnám hajtani, akkor ne az olajon múljon már... Őszintén szólva nem tudom jobb-e a Mobil-1, olyat még sose használtam. De a Fuchs-al elégedett vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 érdekesség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Hogy ne néptelenedjen el ez a topik se teljesen: Úgy tűnik, hogy az egyik képen nem világít a bal első ködlámpád. Vagy csak káprázik a szemem? Elég késő van már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Úgy tűnik, hogy az egyik képen nem világít a bal első ködlámpád. Vagy csak káprázik a szemem? Elég késő van már. Az nem ködlámpa. A xenon csillant az objektíven, szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 @Arti: nincsen ködlámpám, szóval a szemed káprázott... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts