Lipi-G Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Na összeraktam végre a Coupét. Itt van pár kép a múlt hétvégi szerelgetésről: Jáj de széééép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április9, 2011 szép biza ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Na összeraktam végre a Coupét. Itt van pár kép a múlt hétvégi szerelgetésről: Neked meg milyen szivótölcséred van? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 szép biza ! Azt a másikat is megmutathatná teljes egészében! Még ez az óarany (vagy milyen szín), ami nekem Coupeban nagyon tetcc. Talán még jobban is. Bár megengedhetnék egy bármilyen színű Coupet magamnak a Caravan mellé másodiknak, élvezni, dédelgetni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Na összeraktam végre a Coupét. Itt van pár kép a múlt hétvégi szerelgetésről: Szia Tgabika76! Bár Én már mondtam neked a hét elején amikor átvoltam nálad,hogy nagyon szép a járgányod,ezzekkel a lámpákkal és lökőssel,a belsejéről úgyszint elmondható ugyanez, és ezt most sem gondolom más képen. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Na összeraktam végre a Coupét. Itt van pár kép a múlt hétvégi szerelgetésről: Nagyon szép(ek)! :D A terminátor lámpa is! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Na akkor még pár kép, ha tetszik, ha nem B) : Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Összehasonlításul a vételkori állapot 3 évvel ezelőttről, még 15"-ös (muhaha B) ) kerekekkel: (Lehet az avataromat is frissítenem kéne lassan?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Neked meg milyen szivótölcséred van? B) C Vectra 1.9 dízelé. Kicsit nagyobb mint az eredeti Astra szívócső: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Azt a másikat is megmutathatná teljes egészében! Még ez az óarany (vagy milyen szín), ami nekem Coupeban nagyon tetcc. Talán még jobban is. Bár megengedhetnék egy bármilyen színű Coupet magamnak a Caravan mellé másodiknak, élvezni, dédelgetni. B) Azt a színt hivatalosan caprisárgának hívják, és tényleg szép, csak sajna a legtöbb Coupé ilyen színű... Megmutatom ha a gazdája hozzájárul, addig csak annyit hogy az egy 2.2-es (Z22SE motoros) automata, belül vajszínű bőrrel és 50mm-t leültetve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Nagyon szép(ek)! :D A terminátor lámpa is! B) Állat a fénye, össze sem hasonlítható a sima (nem projektoros) lámpáéval... nem gondoltam volna hogy ennyit számít a projektor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Na akkor még pár kép, ha tetszik, ha nem B) : Mé kö izgatni a népet????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Na akkor még pár kép, ha tetszik, ha nem B) Alakul szépen a gép! Érdekes, hogy nekem a gyári lökhárító valamiért jobban bejön. Pedig régebben én is OPC-t akartam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Köszönöm. Ez nem OPC lökhárító (az gyakorlatilag megfizethetetlen kategória, legalábbis nekem) hanem egyedi, csak mivel gyári közelit akartam, eléggé hasonlít az OPC-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Köszönöm. Ez nem OPC lökhárító (az gyakorlatilag megfizethetetlen kategória, legalábbis nekem) hanem egyedi, csak mivel gyári közelit akartam, eléggé hasonlít az OPC-re. Aha! Ami nekem nem jön be, hogy nagyon átlátni a rácson. Viszont a lámpa zsír nagyon, meg a jelnélküli rács is dob rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Köszönöm. Ez nem OPC lökhárító (az gyakorlatilag megfizethetetlen kategória, legalábbis nekem) hanem egyedi, csak mivel gyári közelit akartam, eléggé hasonlít az OPC-re. Szép autód van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Aha! Ami nekem nem jön be, hogy nagyon átlátni a rácson. Viszont a lámpa zsír nagyon, meg a jelnélküli rács is dob rajta. Állat ez a projectoros lámpa! B) A lökössel nekem is ez a bajom! Nem lehet belerakni az OPC rácsait és ködlámpáját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Állat ez a projectoros lámpa! B) A lökössel nekem is ez a bajom! Nem lehet belerakni az OPC rácsait és ködlámpáját? Berakni biztos be lehet, de szerezni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Ejj, de szép forma ez még mindig! B) tgabika gépe meg különösen, ezzel a letisztultsággal. Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 A lökössel nekem is ez a bajom! Nem lehet belerakni az OPC rácsait és ködlámpáját? Nem tudom, nem mértem rá. A szélső lyukakba szinte biztos hogy nem, mert azok kisebbek mint az eredeti OPC-n, a középsőt nem tudom. De engem nem zavar, úgyhogy asszem marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Üdv! mindenkinek segítségeteket kérném hogy a G astra Cabriok mindig sötétített lámpa testekkel jöttek ki úgy mint G astra enjoy felszereltségűek, mert nézünk egy kedves ismerőssel neki kabriókat és ezen a helyen http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...ne_navi-4686318 ez az autón megakadtam de nem sötétített a fényszóró az összes többi hasonló évjáraton igen Várom észrevételeteiket Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Jól gondolod, az összes G Astra Bertone (nem csak a Cabriók, a Coupék is!) gyárilag sötétített keretű (nJoy) fényszóróval jött ki, még a gyári xenonosak is, csak azok értelemszerűen projektoros lámpatesttel. Ebből kiindulva a linken szereplő (amúgy szép) autónak cserélve voltak a fényszórói, már csak az a kérdés hogy mi miatt. A szövegben törésmentesnek hirdetik, ami akár hihető is lehet, hiszen egy olyan kocc esetén ahol már a lámpák is sérülnek, a lökös tuti darabokra törött volna, és ha a tulaj a gyári lökhárítót tudta pótolni (ami elég ritka és drága, nehéz beszerezni, különösen a ködlámpákat), akkor nem hiszem hogy azon spórolt volna hogy a 20e Ft-os fényszóró helyett a 10e Ft-osat veszi meg... Szóval nézd körül alaposan az autót, de ha szerencséd van akkor csak a szokásos fényszóró-bemattulás miatt cserélték őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Jól gondolod, az összes G Astra Bertone (nem csak a Cabriók, a Coupék is!) gyárilag sötétített keretű (nJoy) fényszóróval jött ki, még a gyári xenonosak is, csak azok értelemszerűen projektoros lámpatesttel. Ebből kiindulva a linken szereplő (amúgy szép) autónak cserélve voltak a fényszórói, már csak az a kérdés hogy mi miatt. A szövegben törésmentesnek hirdetik, ami akár hihető is lehet, hiszen egy olyan kocc esetén ahol már a lámpák is sérülnek, a lökös tuti darabokra törött volna, és ha a tulaj a gyári lökhárítót tudta pótolni (ami elég ritka és drága, nehéz beszerezni, különösen a ködlámpákat), akkor nem hiszem hogy azon spórolt volna hogy a 20e Ft-os fényszóró helyett a 10e Ft-osat veszi meg... Szóval nézd körül alaposan az autót, de ha szerencséd van akkor csak a szokásos fényszóró-bemattulás miatt cserélték őket. Köszi én is hasonlóra gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/48..._1306363235.jpg :D cép :D van valami hír hová lett a power?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts