Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem volt rajta egy szintén fekete hátsó szárny is (jó nagy)?

Ha igen akkor az Norbi22 nicknevű useré a Coupé Clubról.

Lehet,nem figyeltem :rolleyes:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Elküldve
Ezt az autót sztem ott sem feltétlen ismerik, viszont ha szerencséd van, találsz olyat aki elmegy és megnézi neked, hogy aztán véleményt mondjon róla...

Valamiért nem enged regisztrálni:-(

Ha valaki ott tag, nem kérdezné meg nekem? Köszi előre is.

Elküldve

ó igen az trükkös ott, azthiszem freemailes/citromailes fiókkal lehet csak...biztonsági okokból

Valamiért nem enged regisztrálni:-(

Ha valaki ott tag, nem kérdezné meg nekem? Köszi előre is.

Elküldve
Nemrég láttam ezt az autót, igaz csak pár pillanatra, de nagyon kellemetes ez a szín :D

Még jobb lenne ,ha nem óceán kék lenne ,hanem mélykék :wacko:

Elküldve
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...izkonyv-3900107

Nemrég láttam ezt az autót, igaz csak pár pillanatra, de nagyon kellemetes ez a szín :D

Ehhez nekem is volt szerencsém két hete a 62-es út és az M7-es csomópontjánál, Székesfehérváron.

Nem rossz az ára, de valami mégsem stimmel: ha ez a szín a szardíniakék, akkor vagy el van írva az évjárat a hirdetésben, vagy nem ez az autó eredeti színe, mert ezt a színt csak 10 hónapig használták, 2004-ben.

Elküldve
Ehhez nekem is volt szerencsém két hete a 62-es út és az M7-es csomópontjánál, Székesfehérváron.

Nem rossz az ára, de valami mégsem stimmel: ha ez a szín a szardíniakék, akkor vagy el van írva az évjárat a hirdetésben, vagy nem ez az autó eredeti színe, mert ezt a színt csak 10 hónapig használták, 2004-ben.

10 hónap ? Akkor azért nem szaladgál olyen sok belőle :D

Elküldve
Ez érdekes. Az enyémben is kb 140e km van, csak ezüst és nem turbós. Meg egy jó évvel idősebb. Túl olcsónak találom... Vagy én vettem túl drágán? :D

Nem túl olcsó és szvsz nem is hiszem hogy Te vetted volna túl drágán a tiedet, egyszerűen csak akkor annyi volt az ára, most meg ennyi. Azóta jött egy válság, és egyszerűen nem lehet többért eladni. Még Somi is kevesebbért adta el a gyönyörű és egyébként egy évvel fiatalabb turbóját nemrég, mint amennyiért én vettem az 1.8-at bő két éve, de ha sokallod akkor érdemes megnézned a káptalanfüredi Agip kútnál magányosan vevőre váró Linea Blau turbót, éppen kétszer ennyiért hirdetik mint ezt, és gondolom kitalálod mennyi érdeklődő volt rá eddig: pont 0. :wacko:

Elküldve
Nem túl olcsó és szvsz nem is hiszem hogy Te vetted volna túl drágán a tiedet, egyszerűen csak akkor annyi volt az ára, most meg ennyi. Azóta jött egy válság, és egyszerűen nem lehet többért eladni. Még Somi is kevesebbért adta el a gyönyörű és egyébként egy évvel fiatalabb turbóját nemrég, mint amennyiért én vettem az 1.8-at bő két éve, de ha sokallod akkor érdemes megnézned a káptalanfüredi Agip kútnál magányosan vevőre váró Linea Blau turbót, éppen kétszer ennyiért hirdetik mint ezt, és gondolom kitalálod mennyi érdeklődő volt rá eddig: pont 0. :D

Sanyika autója is milyen korrekt volt és elég nehezek akadt gazdája.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.