mélykék76 Elküldve Május15, 2010 Elküldve Május15, 2010 Te is belefingottál a bőrbe? :lol: Nyilván vicc :devlish: Nem, de ha a közelben lesz a kocsid..... :lol: :lol: :lol: ;)
Korzika Elküldve Május15, 2010 Elküldve Május15, 2010 met.hu Én az időképen szoktam nézni az időjárást! :devlish: 8-kor már nem esett Pesten ,az időkép szerint.
NeedForSpeed Elküldve Május15, 2010 Elküldve Május15, 2010 Én az időképen szoktam nézni az időjárást! :devlish: 8-kor már nem esett Pesten ,az időkép szerint. Ne ott nézd. Esett.
Korzika Elküldve Május15, 2010 Elküldve Május15, 2010 Ne ott nézd. Esett. Jóvanna! :devlish: Itt meg most esik,ez 100%. Holnap meg bográcsozni akartunk,de lehet nem lesz semmi belőle. 13 fok +eső az előrejelzés.
Lacee Elküldve Május15, 2010 Elküldve Május15, 2010 próbáljuk elképzelni a következő lehetetlen szituációt: megszereled a cd tárat pénteken ami szombatra valamiért leszívja az akksit majd szombaton mit sem sejtve beülsz a kocsiba beindítanád és persze nem indul kiszállsz majd ekkor az ablak magától lemegy 2 cm-t "merugyecoupe" és úgy is marad. majd szépen ázik be az egész és te nem tudsz mit csinálni. 2 esernyővel a motorterek felett bebikázod majd az ablakot betanítanád hogy menjen fel magától de persze nem akar... belülről felhúzod az ablakokat majd kimászol a csomagtéren át...leállítod a kocsit és utána nem indul. majd sza**á ázva feljössz (90-120perc)
spzoli Elküldve Május15, 2010 Elküldve Május15, 2010 próbáljuk elképzelni a következő lehetetlen szituációt: megszereled a cd tárat pénteken ami szombatra valamiért leszívja az akksit majd szombaton mit sem sejtve beülsz a kocsiba beindítanád és persze nem indul kiszállsz majd ekkor az ablak magától lemegy 2 cm-t "merugyecoupe" és úgy is marad. majd szépen ázik be az egész és te nem tudsz mit csinálni. 2 esernyővel a motorterek felett bebikázod majd az ablakot betanítanád hogy menjen fel magától de persze nem akar... belülről felhúzod az ablakokat majd kimászol a csomagtéren át...leállítod a kocsit és utána nem indul. majd sza**á ázva feljössz (90-120perc) Lehet, hogy emiatt lövöldöztél vak cdkkel? Monnyuk elég kellemetlen szitu.
Zachi Elküldve Május15, 2010 Elküldve Május15, 2010 köszönöm! elvileg full-os bertone 2001ből 2.2 szivó benzin. egyelőre MINDEN jó rajta, hibátlan. próbáljuk elképzelni a következő lehetetlen szituációt: megszereled a cd tárat pénteken ami szombatra valamiért leszívja az akksit majd szombaton mit sem sejtve beülsz a kocsiba beindítanád és persze nem indul kiszállsz majd ekkor az ablak magától lemegy 2 cm-t "merugyecoupe" és úgy is marad. majd szépen ázik be az egész és te nem tudsz mit csinálni. 2 esernyővel a motorterek felett bebikázod majd az ablakot betanítanád hogy menjen fel magától de persze nem akar... belülről felhúzod az ablakokat majd kimászol a csomagtéren át...leállítod a kocsit és utána nem indul. majd sza**á ázva feljössz (90-120perc) Ja, kérem! A szerelem elvakítja az embert! Majd megveszik a birtoklásáért (hiába intik!), végül földöntúli boldogság önti el attól a tudattól, hogy a nevére került. S jön a kijózanító hideg zuhany. Miről is beszélünk? ANŐről vagy AZAUTÓról? :devlish:
Lacee Elküldve Május15, 2010 Elküldve Május15, 2010 nah nem működött rajta a cd tár ajtaja, leszedtem majd összeraktam és működött szuperül. mára mégis lemerítette valahogy... azután már nem csodálkozom hogy asse tudja melyik hengert indítsa miután szénné ázott kívül belül :devlish: és az egészet megfejelte az az egész hogy pont ma szakadt legjobban az eső amikor indultam volna vele... ezt a vak cds dolgot nem értem ... még pipa vagyok túlságosan.
mélykék76 Elküldve Május15, 2010 Elküldve Május15, 2010 nah nem működött rajta a cd tár ajtaja, leszedtem majd összeraktam és működött szuperül. mára mégis lemerítette valahogy... azután már nem csodálkozom hogy asse tudja melyik hengert indítsa miután szénné ázott kívül belül :devlish: és az egészet megfejelte az az egész hogy pont ma szakadt legjobban az eső amikor indultam volna vele... ezt a vak cds dolgot nem értem ... még pipa vagyok túlságosan. Cd-t én sem értem :lol: Bikázás után nem mentél véle ?
spzoli Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Nem volt bekötve a tár->~nem volt benne. Tár nélkül meg nem tudsz lövöldözni. :lol: :devlish:
Lacee Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 nem mentem vele csupa víz voltam nem akartam beleülni... de 10 percet járattam és néha felpörgettem a motort. csak arra nem jövök rá hogy mi szívta le. A magnó nem ment (a CD tár villogott néha) de ha be van zárva a kesztyű tartó akkor tököm tudja mi van odabenn. világít vagy sem... teker vagy sem... :devlish: ha elállna ez a f*s akkor lemennék bebikázni megint és mennék pár kört.... Cd-t én sem értem :lol: Bikázás után nem mentél véle ?
Korzika Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 nem mentem vele csupa víz voltam nem akartam beleülni... de 10 percet járattam és néha felpörgettem a motort. csak arra nem jövök rá hogy mi szívta le. A magnó nem ment (a CD tár villogott néha) de ha be van zárva a kesztyű tartó akkor tököm tudja mi van odabenn. világít vagy sem... teker vagy sem... :devlish: ha elállna ez a f*s akkor lemennék bebikázni megint és mennék pár kört.... Nekem is van benne gyári cd-tár,annak is felvillan néha a gombja,biztos akkor is villog,ha be van csukva a kesztyűtartó!De nekem eddig még nem merítette le sose az akksit. Ha válogatja a cd-ket azt azért lehet hallani!
Zachi Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Nem lehet, hogy a cd-tárnak semmi köze az akku lemerüléséhez? Gondolok arra, hogy az akku már eléggé oda van (ősi magyar szokás autót kopott gumival, haldokló akkuval eladni :devlish: ) és ez a hirtelen hidegebbre forduló időjárás adta meg neki a kegyelemdöfést.
Lacee Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 könnyen lehet de 72es akksi és tökéletesen indította eddig esőben is a héten és csak a cd tárat bütyköltem pénteken... lementem most megnézni de amint leértem elkezdett esni... hozzá se tudok nyúlni amíg esik, kiválló
mélykék76 Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 nem mentem vele csupa víz voltam nem akartam beleülni... de 10 percet járattam és néha felpörgettem a motort. csak arra nem jövök rá hogy mi szívta le. A magnó nem ment (a CD tár villogott néha) de ha be van zárva a kesztyű tartó akkor tököm tudja mi van odabenn. világít vagy sem... teker vagy sem... :devlish: ha elállna ez a f*s akkor lemennék bebikázni megint és mennék pár kört.... Hát az elég kevéske ahhoz, hogy visszalapátoljon némi tartást az akksiba. Amikor pénteken szerelted, akkor nem lehet, hogy végig égett mondjuk a belső világítás ?
Lacee Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 igyekeztem figyelni erre és mikor tudtam bezártam az ajtót mikor befejeztem akkor beindítottam igaz nem sokat járattam. lehet ezek a dolgok(kitudja mikori akksi,szerelés,hideg) együtt okozták ezt mindenesetre nagyon bosszantó :devlish: Hát az elég kevéske ahhoz, hogy visszalapátoljon némi tartást az akksiba. Amikor pénteken szerelted, akkor nem lehet, hogy végig égett mondjuk a belső világítás ?
NeedForSpeed Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 El kellett volna gurulni egy fedett részre, ha már nincs garázs és mindenképp nem lehet kibírni, hogy sza* időben autót szerelj.
Lacee Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 pénteken nem esett mért ne szereltem volna? tegnap esett akart a fene szerelni menni akartam vele. fedett hely itt nincs a környéken... El kellett volna gurulni egy fedett részre, ha már nincs garázs és mindenképp nem lehet kibírni, hogy sza* időben autót szerelj.
Lacee Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 aksi volt mint kiderült... minden szuper vele most! (új akksival)
mélykék76 Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 aksi volt mint kiderült... minden szuper vele most! (új akksival) Ez legyen a legnagyobb gond a kocsi kapcsán :devlish:
Zachi Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 aksi volt mint kiderült... minden szuper vele most! (új akksival) Én szóttam! :devlish:
snec Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 de rég jártam itt :rolleyes: visszaolvastam kicsit, nekem pl. 02 van írva a környezetvédelmi osztályhoz, amúgy meg euro3-as a z18xe a coupekba
tgabika76 Elküldve Május30, 2010 Elküldve Május30, 2010 de rég jártam itt ;) visszaolvastam kicsit, nekem pl. 02 van írva a környezetvédelmi osztályhoz, amúgy meg euro3-as a z18xe a coupekba Ez mind nagyon szép, de hogy jön ez most ide? :rolleyes: Amúgy a Z18XE az mindenhol Euro 3-as, nem csak a Coupékban, tudtommal éppen az EGR szelep hiánya miatt, mert egyébként az összes Z-vel kezdődő motorkód Euro 4-es, de azokban van is EGR. Jah amúgy szerbusz. :D
Mc-elek Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Láttam ma egy olyat ,hogy aranyszín, a teteje fekete talán az oszlopok is fekete volt,vagy fordítva Bp Újszász utca kb 16:20 körül. Kié?
tgabika76 Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Láttam ma egy olyat ,hogy aranyszín, a teteje fekete talán az oszlopok is fekete volt,vagy fordítva Bp Újszász utca kb 16:20 körül. Kié? Nem volt rajta egy szintén fekete hátsó szárny is (jó nagy)? Ha igen akkor az Norbi22 nicknevű useré a Coupé Clubról.
Recommended Posts