Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
na... szét is csaptad már a paripát?

neeem,nagyon vigyázok rá. Csak csippantja az olajat,bár lehet,hogy csak az olaj a rossz,amit kapott,most hétvégén osi megszaktekinti,oszt lesz valami.....Lehet csak szimmering,de lehet hogy a tudbó csipegeti....Készülök a rosszra,de ha oda kerül a sor LEH turbót kap....

Elküldve

Hi!

Ismertek olyasvalakit, aki már rakott be ülésfűtést utólag a coupe-jába? Az érdekelne mennyire lehet cuccos betenni a fűtőpaneleket a bőrülésbe...

üdv

Balage

Elküldve
Ezexerint jössz erre felénk Veszprémbe, vagy Osi megy arra?

osi jön tökölre gyorsulásra,ott találkozunk,nekem jó,mert lacházához 10 percre vagyok,tökölhöz meg 20percre:)

Elküldve
Hi!

Ismertek olyasvalakit, aki már rakott be ülésfűtést utólag a coupe-jába? Az érdekelne mennyire lehet cuccos betenni a fűtőpaneleket a bőrülésbe...

üdv

Balage

Hoppáhoppá.

Én úgy tudtam a bőrülésben széria volt az ülésfűtés, csak a textilben volt rendelhető extra...

Elküldve
Hoppáhoppá.

Én úgy tudtam a bőrülésben széria volt az ülésfűtés, csak a textilben volt rendelhető extra...

Akkor nézzek körül az ülés alatt csati témában? Holnap megcsinálom!

(az egész abból indult, hogy TC kapcsolót tennék a kocsiba, a szivargyújtó alatt meg 4 csatit is találtam, amiből 2 az ülés fűtésé...)

Elküldve
Akkor nézzek körül az ülés alatt csati témában? Holnap megcsinálom!

(az egész abból indult, hogy TC kapcsolót tennék a kocsiba, a szivargyújtó alatt meg 4 csatit is találtam, amiből 2 az ülés fűtésé...)

tc engem is érdekelne..... van esetleg valakinek kapcsolási rajza hozzá??

Elküldve

Sziasztok!

Reggel h.negyed7 körül a Váci úton befelé elémkanyarodott egy G Astra Coupe KGN kezdetű rendszámmal. Kicsit ültetve volt a kocsi, de nekem úgy tűnt valami alkatrész még a szokásosnál is közelebb került az úthoz... magyarán lógott rajta valami alul! Nem tudtam megítélni mi lehet, de ha ismeritek az illetőt, akkor jelezzétek Neki!

Schiszi

Elküldve
fontos megemlitenem, hogy az elsőben nincs klima....

Köszi! Egy ismerősömet érdekelné, és szólt, hogy itt kérdezzek már rá.

Érdekes, hogy egy ilyen autóban nincs klíma:-(

Elküldve

Az nekem is furcsa volt, mert úgy tudtam hogy legalább a manuális klíma mindben széria, de ezexerint Cabrio készült klíma nélkül is. Végülis valahol meg lehet érteni... ha Coupéban nem lenne, az már nagyobb gáz lenne.

Elküldve
Az nekem is furcsa volt, mert úgy tudtam hogy legalább a manuális klíma mindben széria, de ezexerint Cabrio készült klíma nélkül is. Végülis valahol meg lehet érteni... ha Coupéban nem lenne, az már nagyobb gáz lenne.

Ez hülyeség.

De igen, létezett klíma nélkül is.

Elküldve

jaja, én is láttam klima nélküli coupét. arany szinü volt, asszem 2000 évjárat.

majdnemelmentem megnézni mielött a kéket megvettem....

• 2 weeks later...
Elküldve

A magam részéről nem nagyon ismerem (a Coupé klubban is csak 2 ilyen motorral szerelt autó van), de ez jelenthet jót is, mert rosszat se hallani róla. :devlish:

Állítólag amerikai (GM) eredetű motor, nem is Opel fejlesztés, talán itt találsz róla bővebb infót:

http://z22se.qwqw.hu

Elküldve
skacok!

a 2.2-es láncos motorról mit gondolunk/hiszünk/tudunk?

egész pontosan erről...

Z22SE tán...

mondjuk 1.8-ast szeretnék de ezt sem vetettem még el.

köszi :devlish:

Mivel a 2.2-es motor meglehetősen ritka (nem csak itthon), ezért az alkatrészellátás meglehetősen nehézkes és drága.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.